הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלבון

RM55889

משתמש מתחיל
107
26
נק' מוניטין:
70
107
26
האם יש הבדל בין אבקת חלבון לעומת מוצרים עתירים בחלבון ? כי אני מעדיפה לאחרונה יותר לאכול מעדנים או חטיפי חלבון על פני אבקה .

חטיפי חלבון מכילים אבקת חלבון.
מזון עתיר בחלבון כמו עוף ודגים מכילים דברים נוספים מלבד חלבון, כמו שומן.
לכן זה תלוי מה המטרה שלך.
באופן אישי אני מעדיף לא להסתמך יותר מידי על אבקות וחטיפי חלבון, אלא יותר ממזון. אבל זה לא אומר שזה לא מעולה במקרים קשים.

אני כל יום לוקח שני סקופים אבקה, וביום לחוץ אולי שלוש. לאנשים שלא שוקלים הרבה, או מתחילים אולי הם יכולים להסתדר יופי בלי שום אבקה.

אם את מדברת על מאכלים מועשרים בחלבון אז אין הבדל משמעותי, כי לרוב הם מועשרים באבקת חלבון.
אבל גם במאכלים מועשרים וגם במזון שמכיל אחוז גבוה של חלבון את בכל מקרה מקבלת עוד דברים חוץ מחלבון, ככה שיש להם את הערך שלהם

שימי לב שבחטיפי חלבון ובמוצרים אחרים שרשום לך "מועשר בחלבון" וכו' לא תמיד משתמשים בחלבון הכי טוב שיש.
באבקת חלבון משתמשים במי גבינה שזה החלבון הכי טוב שיש.
במוצרים שמועשרים החלבון נוטים להשתמש בעיקר בחלבון סויה, חלבון חיטה וכו' שהם נחשבים פחות טובים מחלבון מי גבינה.

האם יש הבדל בין אבקת חלבון לעומת מוצרים עתירים בחלבון ? כי אני מעדיפה לאחרונה יותר לאכול מעדנים או חטיפי חלבון על פני אבקה .
אין שום בעיה המטרה של אבקת חלבון היא נטו לעזור להגיע לכמות אפשר באותה מידה לאכול ביצים חזה עוף חלב וכל חלבון אחר

שימי לב שבחטיפי חלבון ובמוצרים אחרים שרשום לך "מועשר בחלבון" וכו' לא תמיד משתמשים בחלבון הכי טוב שיש.
במוצרים שמועשרים החלבון נוטים להשתמש בעיקר בחלבון סויה, חלבון חיטה וכו' שהם נחשבים פחות טובים מחלבון מי גבינה.

יש לך רפרנס לדבר?
זה אולי נכון במוצרים ללא גלוטן שם כן החלבון הוא סויה.
לרוב המעדנים הסטנדרטים מכילים חלבון מחלב.

בקיצור,
הפחדה מיותרת.

אגב,
"החלבון הכי טוב שיש", ברצינות? הביא אותך לתוצאות מעל הממוצע?

הרוב המוחלט של המעדנים ושאר השטויות משתמשים בwhey.

יש לך רפרנס לדבר?
זה אולי נכון במוצרים ללא גלוטן שם כן החלבון הוא סויה.
לרוב המעדנים הסטנדרטים מכילים חלבון מחלב.

בקיצור,
הפחדה מיותרת.

אגב,
"החלבון הכי טוב שיש", ברצינות? הביא אותך לתוצאות מעל הממוצע?
האמת שזה נכון (חוץ מהקטע שסויה זה חלבון נחות).
מוצרים כמו פסטה מועשרת או אפילו פיצה מועשרת, הרבה פעמים זה לא מועשר בחלבון איכותי.
אבל ביוגורטים לרוב זה חלבון של אבקת חלבון

האמת שזה נכון (חוץ מהקטע שסויה זה חלבון נחות).
מוצרים כמו פסטה מועשרת או אפילו פיצה מועשרת, הרבה פעמים זה לא מועשר בחלבון איכותי.
אבל ביוגורטים לרוב זה חלבון של אבקת חלבון

דיברתי על יוגרטים / מעדנים / משקאות חלבון.

לגבי פסטה מעושרת וכאלה אין לי מושג ולא מכליל את זה באותה קטגוריה, מבחינתי הם בגדר פחמימה.

בכל מקרה זה מינורי ולא רלוונטי לרוב המחולט של מפתחי הגוף החובבנים. (ההבדל בין חלבון גבינה / חלב / סויה)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית