הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך

Biggg

משתמש משקיע
2,320
2,251
נק' מוניטין:
1,715
2,320
2,251
למנחש יוגרל שיעור BJJ אחד על אחד עם @nlr666 או שיעור פואמה פילוסופית עם @הברווזון המכוער

לנושא, לדעתי לקראת שבוע שלישי של מרץ יפתחו הכל, ברגע שיגיעו למספרים מכובדים של מחוסנים. מה אתם חושבים? והאם לדעתכם יסגר בהמשך שוב?

או שיעור פואמה פילוסופית עם @הברווזון המכוער
מתי נשתחרר מתחושת הצורך במכון?
ברדיפה אחר הגוף המושלם?
היכן עובר הגבול בין רדיפה אחר דבר
לבין בריחה מדבר אחר?
מתי נבין שסגר הוא בכלל פתח?
הבידוד קשה על כולנו מכיוון שלא טוב היות האדם לבדו,
או מכיוון שלא טוב היות האדם עם עצמו?

תחילת אפריל.
שב1 באפריל הקרוב תסתיים המתיחות בקרבנו.

נערך לאחרונה:
עניין של חודשיים ספורים...
בעל ״דרכון ירוק״ יוכל להיכנס

שכמות המתחסנים תעלה על כמות החולים ומס הR
ירד משמעותית ובנימין יקח את הבחירות

הכל יפתח!

אתם אופטימים. במידה והנגיף הסיני לא מתפתח לנגיף אנגלי והלאה לנגיף פורטוגלי, אני עדיין סקפטי שיפתחו את העניינים.
כמו שנאמר, מדובר בסגרים ספציפיים לעסקים שלא איכפת מהם.
בדיקות הקורונה מתבצעות בהתאם לאג'נדות.
לבנתיים בירושלים התפרץ שם גל ענק בקרב מחוסנים, דבר שמדאיג בפני עצמו, אבל בוא נקווה שזה רק היה חיסון ראשון ואנשים השתוללות בלי זהירות. אבל יש מקום לדאגה אני חושב.
תמיד יכלו לפתוח את המשק עם הגבלות, או כרטיס ירוק למי שכבר היה חולה.
אבל זה גדול יותר מזה.

אני לא חושב שהקורונה נולד כדי להתעלל בנו, אבל זה התירוץ, והם לא ישחררו את זה מהר לדעתי.

מקווה שאני טועה.

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
ומי אותו נוול רשע שסגרים ברחבי העולם מטיבים לו?

אג'נדות של מי? האג'נדה שלו זה לא למוטט את הכלכלה?
אני זוכר שפעם איש ביטחון בשדה התעופה הסביר לי משהו מעניין, הוא אמר לי שבארה"ב יש מלא מאבטחים בשדה התעופה, כי זה משרה רוגע על אנשים. הוא אמר שדווקא שבודקים אותך אותם בקפידה זה נותן לאנשים תחושה שדואגים ומגינים עליהם. לכן הם דווקא יבדקו אנשים בהולים ולא בהכרח אנשים חשודים.

פחד, יכול ליצור אמון. וכל עסק משגשג בתקופה הזאת עולה על המתחרים שלו שלא שורדים.
הרבה מאוד עסקים משגשגים עכשיו, רק לא מכוני כושר, שמעולם לא היו עסקים משגשגים.

אני לא צריך לדעת מה בדיוק הפוליטקאים מרוויחים, מספיק שאני יודע שאפשרי להם להרוויח, ולכן זה מאוד מסתבר שזה מה שקורה.

לדעתך, למה לא פתחו את השוק בצורה בטוחה עם הגבלות? כמו שהצעתי, אנשים שכבר היו חולים שילכו לאן שרוצים, או לפחות ש5 אנשים יוכלו להתאמן בו זמנית עם שמירת מרחק.

• פותח/ת השרשור
לדעתך, למה לא פתחו את השוק בצורה בטוחה עם הגבלות? כמו שהצעתי, אנשים שכבר היו חולים שילכו לאן שרוצים, או לפחות ש5 אנשים יוכלו להתאמן בו זמנית עם שמירת מרחק.
לפי הסדר הבא
1. אנחנו מדינת חלם, "יהיה בסדר", חלטורות, חאפריות
2.פופוליזם של פוליטיקאים קטנים שמוכרים לציבור מה שהם רוצים ולא מה שהם צריכים
3. משבר שלא קרה בעולם מעולם, ולכן כל הניהול הוא בתנועה.
4. סיבות נסתרות שאנחנו לא יודעים ומעולם לא נדע. כך עובד העולם לצערי זה לא הדבר הראשון ש"מסתירים" מאיתנו, ואין לי בעיה עם זה.

לגבי השאר, חדרי כושר לא עסק משגשג? מנכ''ל הולמס פלייס מוסר לך ד''ש

ואתה באמת חושב שמשבר הקורונה יצר אמון? לדעתי ההפך

לפי הסדר הבא
1. אנחנו מדינת חלם, "יהיה בסדר", חלטורות, חאפריות
2.פופוליזם של פוליטיקאים קטנים שמוכרים לציבור מה שהם רוצים ולא מה שהם צריכים
3. משבר שלא קרה בעולם מעולם, ולכן כל הניהול הוא בתנועה.
4. סיבות נסתרות שאנחנו לא יודעים ומעולם לא נדע. כך עובד העולם לצערי זה לא הדבר הראשון ש"מסתירים" מאיתנו, ואין לי בעיה עם זה.

לגבי השאר, חדרי כושר לא עסק משגשג? מנכ''ל הולמס פלייס מוסר לך ד''ש

ואתה באמת חושב שמשבר הקורונה יצר אמון? לדעתי ההפך
רוב חדרי הכושר לא מרוויחים הרבה, תבדוק את זה. תשאל מנהלי חדרי כושר, דיברתי עם כמה.

בצורה מטומטמת ומוזרה, אני חושב שזה יצר אמון מסוים.

• פותח/ת השרשור
רוב חדרי הכושר לא מרוויחים הרבה, תבדוק את זה. תשאל מנהלי חדרי כושר, דיברתי עם כמה.

בצורה מטומטמת ומוזרה, אני חושב שזה יצר אמון מסוים.

רוב האנשים בעולם לא מרוויחים הרבה, קצת מרוויחים ממש קצת, הרוב מרוויחים באמצע וקצת מרוויחים ממש הרבה
חדרי כושר לא שונים ממסעדות חנויות או כל עסק אחר. חלק מהחדרי כושר מרוויחים ממש מעט חלק מרוויחים ממוצע וחלק קטן מרוויחים הרבה מאוד.
לא צריך לבדוק את זה, זה ככה בכל מקום וכל עסק. ואם תשאל מנהלי חדרי כושר ותיפול בטעות על מנכלים של ה3-4 רשתות הגדולות בארץ, ותראה שהם מרוויחים הון, אז אתה תשליך את המידע על זה גם על חדר כושר בקאנטרי בירוחם? לא..

רוב האנשים בעולם לא מרוויחים הרבה, קצת מרוויחים ממש קצת, הרוב מרוויחים באמצע וקצת מרוויחים ממש הרבה
חדרי כושר לא שונים ממסעדות חנויות או כל עסק אחר. חלק מהחדרי כושר מרוויחים ממש מעט חלק מרוויחים ממוצע וחלק קטן מרוויחים הרבה מאוד.
לא צריך לבדוק את זה, זה ככה בכל מקום וכל עסק. ואם תשאל מנהלי חדרי כושר ותיפול בטעות על מנכלים של ה3-4 רשתות הגדולות בארץ, ותראה שהם מרוויחים הון, אז אתה תשליך את המידע על זה גם על חדר כושר בקאנטרי בירוחם? לא..
יכול להיות, אני לא דיברתי עם כל המנהלים השונים.
אבל לנקודה שלי, חדרי הכושר נשארו סגורים למרות שהיה אופציה אחרת.
אני חושש שזה עלול להמשיך.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות, אני לא דיברתי עם כל המנהלים השונים.
אבל לנקודה שלי, חדרי הכושר נשארו סגורים למרות שהיה אופציה אחרת.
אני חושש שזה עלול להמשיך.
מצטרף לחששות לדעתי יפתחו במרץ אבל עם סיכויים גבוהים להסגר שוב

אופציה ראשונה ביבי זוכה בבחירות, חד״כים נפתחים
אופצייה שנייה ביבי הולך לכלא, חד״כים נפתחים
עד אז נמשיך לחלטר עם משקולות מאולתרות / נתאמן בחדרי כושר מחתרתיים בדרכים לא דרכים...לצערי הרב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית