הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
איזור השרון חחח
אבל מחפש חדר כושר מצוייד ופחות חדכ ביתי, פרטי יש לי בחדר שינה מתגעגע ממש לאווירה של חדר כושר גדול
אני מתאמן בבית של חבר, אבל לא חסר לנו כלום, יש לנו מבחר עצום של מוטות, המון משקל ומכשירים מעולים.
אפילו השתמשתי בבאפלו באר.
אולי עכשיו תהיה מוכן להגיע?
20210112_151848.jpg

אופציה ראשונה ביבי זוכה בבחירות, חד״כים נפתחים
אופצייה שנייה ביבי הולך לכלא, חד״כים נפתחים
עד אז נמשיך לחלטר עם משקולות מאולתרות / נתאמן בחדרי כושר מחתרתיים בדרכים לא דרכים...לצערי הרב
כן.. איאלץ להמשיך להתאמן עם האוהיו פוואר בר, טקסס דדליפט בר, ופלטות איוונקו המאולתרות שלי:cray: @nlr666

אני מתאמן בבית של חבר, אבל לא חסר לנו כלום, יש לנו מבחר עצום של מוטות, המון משקל ומכשירים מעולים.
צפה בקובץ המצורף 62245

חייב לשאול איך הוא מרגיש בהשוואה למוט רגיל והאם הוא מיועד ל HB בעיקר או LB או שניהם בכלל?

צפה בקובץ המצורף 62245
פשי
אם הייתי נייד זה היה קונה אותי
אאלץ להסתדר בספק חדר שינה ספק חדר כושר שלי עד שאמצע משהו פיראטי באיזור

אתה יכול לשתף קצת? זה הרגיש שונה באופן משמעותי? ואם כן אז באיזה מובן?
לא יודע איך להסביר, הידיים נמוכות יותר משמעותית, וזה אולי ישנה לאנשים מסוימים. לי אישית לא הרגשתי כזה הבדל בסקוואט.
הייתי משתמש בזה לסקוואט אם הייתי עושה תוכנית סמולוב לסקוואט ובנץ' משולב, כדי להוריד עומס מיותר מהכתפיים. והייתי נותן את זה לפאוורבילדר שמעמיס נפח לכתפיים ועצימות לסקוואט.

הבנץ' זה כמו לעשות בנץ' בלי קימור, העומק החדש מותח את החזה יותר. לדעתי זה יכול להיות יעיל לפתח כוח מתפרץ מהחזה.

קניתי חיקוי של bowflex שתי משקולות של 32 ק"ג ב 57$, אני לא אופטימי לגביהן אבל עוד פחות אופטימי לגבי החד"כים

רוב חדרי הכושר לא מרוויחים הרבה, תבדוק את זה. תשאל מנהלי חדרי כושר, דיברתי עם כמה.

בצורה מטומטמת ומוזרה, אני חושב שזה יצר אמון מסוים.
תגדיר מה זה מרווחים הרבה, ואיזה חדרי כושר?

כל הפרטיים שאני מכיר לפחות באיזור שלי עושים יפה מאוד, ושלא נדבר על הרשתות שעושות הון.

לבנתיים בירושלים התפרץ שם גל ענק בקרב מחוסנים, דבר שמדאיג בפני עצמו, אבל בוא נקווה שזה רק היה חיסון ראשון ואנשים השתוללות בלי זהירות. אבל יש מקום לדאגה אני חושב.
קישור?

תגדיר מה זה מרווחים הרבה, ואיזה חדרי כושר?

כל הפרטיים שאני מכיר לפחות באיזור שלי עושים יפה מאוד, ושלא נדבר על הרשתות שעושות הון.
לא אציין שמות, דיברתי עם שלוש מנהלים של חדרי כושר די מפורסמים, אחד מהם רשת.
איזה קישור? זה אנשים שאני מכיר.
באזור נווה יעקב בירושלים הרבה מאוד אנשים מחוסנים עם קורונה.

באזור נווה יעקב בירושלים הרבה מאוד אנשים מחוסנים עם קורונה.
הנתונים שפורסמו אומרים שההדבקה ירדה אחרי המנה הראשונה ל30 אחוז ביחס לאוכלוסיה הכללית
לא אציין שמות, דיברתי עם שלוש מנהלים של חדרי כושר די מפורסמים, אחד מהם רשת.
אז הם עושים חסד עם הציבור?
אני לא ממהר לקנות את האמירות האלה של בעלי עסקים.
זה ענף יציב.
לפחות הרשתות

הנתונים שפורסמו אומרים שההדבקה ירדה אחרי המנה הראשונה ל30 אחוז ביחס לאוכלוסיה הכללית
יכול להיות, אני רק ציינתי עובדה מעניינת שדווקא לאחרונה הרבה אנשים מחוסנים נדבקו.
אז הם עושים חסד עם הציבור?
אני לא ממהר לקנות את האמירות האלה של בעלי עסקים.
זה ענף יציב.
לפחות הרשתות
אחד מהם אמר לי שאמנם הוא לא מפסיד, אבל הוא מרגיש שהוא יכול להרוויח הרבה יותר מכל עסק אחר, אבל הוא מרגיש שליחות. ואני מכיר את הנתונים ויודע שהוא צודק.

השני באמת פרש, מכר את המכון, ראה שאין בזה רווחים, ומאז שהוא מכר אותו, הבעלים החדשים מרוויחים אפילו פחות.

השלישי לא יודע יותר פרטים, רק שהם לא היו רווחים מספיק.

• פותח/ת השרשור
מה זה אין בזה רווחים
מה שונה חדר כושר מכל עסק אלחנן?
הוא מוכר מוצר ומקבל על כך כסף, יש מצליחים יותר ויש מצליחים פחות
בעל רשת שאומר לך שהוא לא מרוויח טוב או שמשקר או שרוצה להרוויח כמו מנכל גוגל או לא יודע מה
שליחות...זה מקור פרנסה ועסק ותו לא צר לי
ומי שמפסיד צריך לעשות ככה שירוויח אם צריך אז למכור את החד"כ ולהיות שכיר מה זה מפסיד אז למה הוא קם בבוקר לעבודה בשביל להפסיד כסף?

אלחונן זורם לך עוד 2-3 עמודי וויכוח כמו באשכול קורונה???🤣

אה שכחתי את האופציה של אנשים שלא יודעים להתנהל ולכן מפסידים/עסק לא טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית