אני לא מנסה להשתחצן, אבל מי?יש פה אנשים שיותר מבינים מימך וממני בתחום הכושר ואתה יודע את זה
ותוסיף לשמות של אותם אנשים, גם את הסיבה שאתה חושב שהם יותר מבינים.
כי הם חדי מקלדת? כי הם עשו קורס? כי הם עברו חיטוב בהצלחה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מנסה להשתחצן, אבל מי?יש פה אנשים שיותר מבינים מימך וממני בתחום הכושר ואתה יודע את זה
אני לא מנסה להשתחצן, אבל מי?
ותוסיף לשמות של אותם אנשים, גם את הסיבה שאתה חושב שהם יותר מבינים.
כי הם חדי מקלדת? כי הם עשו קורס? כי הם עברו חיטוב בהצלחה?
תרד מההתערבות המפגרת, אחד קופץ ומציע התערבות אחרת שלא קשורה למה שהצעתי. בסך הכל נסיתי להבהיר נקודה שהמוח השטוף שלך לא מצליח לקלוט.ודרך אגב אני יכול להבטיח לך שאף פה לא יתערב איתך על קרונה כי להתחשב במצב הנוכחי זה פשוט פתיחה לתביעה ומעצר.
אני לא רואה אותם מבזבזים את הזמן שלהם על הדיונים המטומטמים האלו.אין לי כוח לכיוונים
מייק
מייק מנהל הפורום
קוצר
רן כהן ( יש מצב שאני מתבלבל בשם הפרטי)
ואלא רק מה שעולה תוך 'נייה לראש
למה אני מכבד אותם כי הם יודעים להוכיח את הטענה שלהם באמצעות מדע ולא באמצעות כי אני אמרתי ככה בנוסף לכול אחד מהם יש הישגים בתחום שמכבד אותו
תקשיב ההודעה הזאת כול כך מגוכחת שהיא הורידה מכבוד שהיה לך בפורום אני מצפה מילד בן עשר לכתוב הודעה כזאת באמת..תרד מההתערבות המפגרת, אחד קופץ ומציע התערבות אחרת שלא קשורה למה שהצעתי. בסך הכל נסיתי להבהיר נקודה שהמוח השטוף שלך לא מצליח לקלוט.
אני לא אכנס לדיון ההוא שוב, כי כמו שציינתי, זה פורום של כושר שמכיל כל כך הרבה חנונים, אני לא מבין מי הם בחדר כושר. ברצינות, מי הם נציגי LBS במכוני הכושר? הילד המחוצ'קן עור ועצמות שאמא שלו גררה למכון, אבל הוא בחר לשבת על מכשיר ולקרוא מחקרים על כושר במקום להתאמן, כי זה בדיוק מה שהיה חסר לארנולד שוורצינגר?
אני משער שאם אלך לחדרי כושר עכשיו, נציגי LBS יהיו בקבלה נלחמים עם הילדים המחוצ'קנים לא להיכנס למכון, כי הם לא מחוסנים.
אני לא מצפה לכבוד, אני מחפש ידע, ומשתף את שלי. ואני מציע לך ולאחרים לעשות אותו דבר.תקשיב ההודעה הזאת כול כך מגוכחת שהיא הורידה מכבוד שהיה לך בפורום אני מצפה מילד בן עשר לכתוב הודעה כזאת באמת..
ואתה כן? אתה פחות טוב מהם?אני לא רואה אותם מבזבזים את הזמן שלהם על הדיונים המטומטמים האלו.
וזה כולל הכחשת מחקרים כמו שהראתה לפניי שנייה?אני לא מצפה לכבוד, אני מחפש ידע, ומשתף את שלי. ואני מציע לך ולאחרים לעשות אותו דבר.
איך קשור כל מה שכתבת לדיון בנושא הזה? דנים פה על הכל חוץ מידע שקשור לכושר ופיתוח גוף
האם אתה מבין שלא כל העולם סובב סביב סקוואט כבד?
האם אתה מבין שאין קשר לבין היותו של בן אדם חנון לבין כמה הוא מרים?
האם אתה מבין שיש אנשים שקוראים מחקרים ומצליחים גם ליישם אותם בשטח ולא יושבים עם הפלאפון בפולי, למרות שזה לא חובה לקרוא מחקרים?
ואתה כן? אתה פחות טוב מהם?
שמע פשוט מביך. תפסתי ממך יותר ממה שהצגת את עצמך עכשיו
סיימתי עם הנושא של הדיון, אמרתי את שלי, שמעתי את שלכם.וזה כולל הכחשת מחקרים כמו שהראתה לפניי שנייה?
ומה שאתה מראה כרגע (נעזוב חיסון או לא חיסון)
זה לא חיפוש ידע זה בירור סלקטיבי של מה שאני אוהב לשמוע ומה לא
אני יכול לריב איתך שעה ולסרב ולהכיר בהוכחות שלך שהשמש נמצאת בשמיים אבל בסופו של יום היא עדיין בשמיים גם אם לא בא לי
אף אחד לא תקף אותו כי הוא רצה להתאמן, תקפו אותו כי הוא רצה לזייף תעודת מתחסן כי לא התאים לו לחכות עוד שבוע לחיסון השני.התקפת צעירים שרוצים להתאמן
לנצל כל הזדמנות שיש זה ללכת לפארק ולהרים אבנים במקום משקולות. לא ללכת לזייף תעודות ולסכן פוטנציאלית אנשים אחרים (איפה התורה ורצון האלוקים שלך??? אין שם משהו לגבי חשיבות חיים של אנשים אחרים לעומת הרמת משקולות?)לנצל את כל ההזדמנויות שיש
אתה ממשפיעי הפורום, רוצה מדליה? או פשוט להמשיך לעזור לאנשים אחרים?"מי הם משפיעי הפורום?"
מה אתה בן 14? מאז בית הספר נראה לי לא שמעתי אנשים משתמשים במילה הזאת 🤦♂️מכיל כל כך הרבה חנונים
מצחיק שדווקא אתה מדבר (שוב) על מוח שטוף של אנשיםנסיתי להבהיר נקודה שהמוח השטוף שלך לא מצליח לקלוט
למרות שאני חושב שכל הבעיות שבעולם הם מאנשים שעוברים על רצון האלוקים
שמח בשבילך שאתה מאושר, באמת. אבל למה כל כך הרבה כעס ומרמור מאדם מאושר? ועוד כלפי אנשים בפורום שאת רובם אתה לא מכיר אישית והם רק דמויות וירטואליותתצטט איפה בדיוק התערבתי על כלבת בבקשה?
אני סתם הולך לכתוב כמה דברים לא קשורים שעומדים אצלי בבטן, ואני פשוט אשפוך.
הפורום מתחיל לשעמם אותי, זאת האמת. יותר מידי אנשים מוגבלים, שרק מריצים תוכנית שעברה מחקרים על עכברים בלי עבר ספורטיבי. אל תיקחו את זה אישי, זה משהו בכללי שעולה לי תוך כדי רפרוף בפורום בימים האחרונים.
תפסיקו לז** את השכל על חדרי כושר, חיסונים, ושטויות, תתחיל להתאמן ותראו לכולנו תוצאות. מה עבד, ומה לא. לא גיבובי שטויות כמה אתם רוצים להתאמן אבל לא מצליחים, כמה שהקורונה מושחתת. ומי שיוצא מהבית בלי מסיכה וחיסון יש לו X% סיכוי להידבק.
תתחילו לחיות. אתם יודעים למה אני לא אומר לאף אחד איך לחיות את החיים שלו? כי טוב לי עם שלי. למי שממורמר עם החיים שלו, ומרגיש שכל מי שלא חי לפי החוקים שהוא חושב שצריך לחיות, מוזמן לקורס אצלי כיצד להיות מאושר.
הקורס אורך 5 דקות, והוא חינם. אני לא אספר כאן את כל הפרטים של הקורס, אבל זה כולל "אין הרבה בעיות שסקוואט לא פותר", ו"אם אתה לא יכול לעשות סקוואט, סתום ת'פה ותתחיל לרוץ, או לקפוץ".
מי שלא רוצה לשמוע את דעתי, שלא ישאל. מי שמעלה דיון על נושא מסוים, שיצפה לשמוע מה שאני חושב.
ו @Biggg אני מתנצל שאני שובר לך את הלב, אני לא עומד להתחסן כרגע, תירגע. אני לא חייב לך הסבר.
למרות שאני חושב שכל הבעיות שבעולם הם מאנשים שעוברים על רצון האלוקים, מעולם לא הצבעתי אצבע מאשימה עליך, ולא חפרתי לאף אחד כאן בשכל מה וכיצד לעשות, על פי מה שאני חושב שיביא את המשיח, והפיתרון לכל הבעיות שבעולם.