הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
אתה כותב הרבה טקסט אבל כל מה שאני מצליח לראות זה "אופוש קיוויתי שיתנו לי לעשות מה שאני רוצה וקראתי לפני שנה משהו שמתאים למה שהייתי רוצה שיהיה נכון אז אני לא מתכוון בשום צורה להתעדכן יותר כי זה מתאים לאג'נדה שלי וכל מה שרע לי בחיים זה בגלל ביבי".
תן לי לגלות לך משהו ילד, זה שביבי חרא זה לא הסיבה שהחיים שלך חרא לפעמים, וגם כשביבי ילך הביתה זה לא שפתאום באורח פלא הכל יהיה פה יותר טוב כמו שאנשים כמו גדעון סער בנט או לפיד מנסים להגיד לך. הם גם יהיו גוש חרא. גוש חרא אחר, אבל גוש חרא.
אז, MAN UP ותחשוב פשוט שחדרי הכושר עוד לא נפתחו, ובדיוק כמו שהצלחת להתאפק חצי שנה תתאפק עוד שבועיים וחצי ולא יקרה כלום. צא לעשות קצת מתח ומקבילים בפארק בינתיים

אני מאוד מאחל לך שיום אחד אתה תחווה מה שאני חוויתי בכל החצי שנה
תודה. חוויתי דברים לא נעימים לא נעימים בחיי, ואין סיבה לסכן אחרים בגלל דברים שאתה חווה.
כרגע נראה שאתה בעצמך ילד בחשיבה ולא חושב מה שאר העולם מרגיש ברגעים אלה ובכלל.
אתה אמיתי? אתה מדבר איתי על מה שאר העולם מרגיש בזמן שאתה שם זין על הכל ואין לך בעיה לסכן אנשים (גם בהידבקות וגם שבגלל שיט כזה יכולים לסגור שוב את חדרי הכושר לכולם) כי אתה רוצה משהו? סורי אבל אתה סתם ילד אגואיסט שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת

מעניין שאנשי צוות של מכוני הכושר לא צריכים להתחסן.
הם לא יכולים חוקית להכריח עובד להתחסן נגד רצונו.
למה שיהיה הבדל בינהם ללוקוחות?

אני מבין שללקוח חדש אפשר לדרוש מה שתרצה, אבל ללקוח ישן עם מנוי, אני לא מבין איך חוקית אפשר למנוע ממנו להתאמן.

אני אומר את זה אחרי שאני מכיר כמה חדרי כושר שפתחו את דלתותיהם ללקוחות מחוסנים בלבד, אבל הצוות לא.

אז לכל רודפי הצדק, ושטופי המוח שכמה אנשים לא מחוסנים בחדר כושר יהרוס לכם את החוויה, תהיו מודעים מה באמת הולך.

ולכל הרוצים להתאמן אך לא מחוסנים עדיין, אם יש לכם מנוי, הייתי בודק באיזה זכות מונעים ממכם להתאמן.

ושוב, זה לא נוגע אלי, אני לא אדרוך בחדר כושר עד שלא יותר לי במפורש, או שאתחסן, או שאחלים מקורונה.

תודה. חוויתי דברים לא נעימים לא נעימים בחיי, ואין סיבה לסכן אחרים בגלל דברים שאתה חווה.

אתה אמיתי? אתה מדבר איתי על מה שאר העולם מרגיש בזמן שאתה שם זין על הכל ואין לך בעיה לסכן אנשים (גם בהידבקות וגם שבגלל שיט כזה יכולים לסגור שוב את חדרי הכושר לכולם) כי אתה רוצה משהו? סורי אבל אתה סתם ילד אגואיסט שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת
אני נראה לך רוצה לסכן אחרים? מצידי לעשות בדיקת קורונה כל יום בשבועיים האלה שאני מחכה לחיסון השני בשביל להיכנס לחדר כושר ולא לסכן אף אחד. חוץ מזה שבחדרי הכושר ההדבקות תמיד היו אפסיות ולידיעתך אפילו שר הבריאות הודה שהם עשו טעות במשרד הבריאות עם החדרי כושר שהם השאירו אותם סגורים חצי שנה.
אתה בעצמך חתיכת אגואיסט מסריח שממשיך לכתוב לי שאני ילד אף על פי שאמרתי כבר מליון פעם שאני לא סובל שקוראים לי ילד כי אני עוד חודשיים בן 22 וכבר מזמן אני לא ילד. אגב גם מנטלית אני ממש לא כמו ילד( נכון, יש גם הרבה בגילי שהם כן בראש של ילד אבל לא כולם). תרשה לסיים כאן את הדיון הזה.

אז לכל רודפי הצדק, ושטופי המוח שכמה אנשים לא מחוסנים בחדר כושר יהרוס לכם את החוויה, תהיו מודעים מה באמת הולך.
אתה נכנס בפקאניג קיר כול פעם, יחליפו את המאמנים האלו או במקרה הכי גרוע הכנסת תאשר מכונים בלי השגחה לזמן מה כמו במכונים קטנים(כבר בדיון כרגע)
ודרך אגב מה עם התערבות עם הכלבת?
מה אתה שטוף מוח שאתה לא רוצה לעשות את זה?

הם לא יכולים חוקית להכריח עובד להתחסן נגד רצונו.
למה שיהיה הבדל בינהם ללוקוחות?
כי על פי החוק כל עוד לא משנים את זה אתה יכול "להכריח" את הלקוח אבל אתה לא יכול להכריח את המעסיק להגיד לכל העובדים שלו או תתחסנו או תפוטרו. זאת הסיבה. בידיוק מאותה סיבה מורים מגיעים לכיתות עם 40 תלמידים כשהם לא מחוסנים. אח''כ כמובן בפייסבוק הם רושמים על אפליה ועל שטופי המוח שהלכו להתחסן.

קח:
בתשובה לשאלת ynet בנושא השיבו במשרד הבריאות כי "נכון להיום, אין חובה חוקית על העובדים להציג תו ירוק, אלא על ציבור הלקוחות בלבד. עם זאת, על אף שכיום אין חובה חוקית, מומלץ שעובדים, ובפרט עובדים הבאים במגע עם קהל, יתחסנו".

במדינה מתוקנת עם אנשים מתוקנים ולא שכמותך אנשים שיודעים שהם מתעסקים עם קהל היו דואגים לכך שהם לא יהוו שום סכנה לאנשים,
בלי קשר לאם עבר על החוק או לא עבר על החוק. יש היגיון בריא והוא מעל החוק אבל ההגדרה להיגיון בריא משתנה כשהיא פוגשת במנותקים כמוך.

ושטופי המוח
אין ספק שאנחנו שטופי המוח ולא אתה.🤦‍♂️
כמה אטימות והבנה קלוקלת

אני נראה לך רוצה לסכן אחרים?
זה לא משנה מה אתה רוצה, משנה מה אתה עושה בפועל.
חוץ מזה שבחדרי הכושר ההדבקות תמיד היו אפסיות ולידיעתך אפילו שר הבריאות הודה שהם עשו טעות במשרד הבריאות עם החדרי כושר שהם השאירו אותם סגורים חצי שנה.
אז אתה נתפס כאן על מה שנוח לך לשמוע. חוץ מזה שבגלל אנשים כמוך יש סכנה שיסגרו שוב את החדרי כושר לכולם אם יראו שאי אפשר לאכוף את ההנחיות ואנשים מזייפים תעודה ירוקה.
אתה בעצמך חתיכת אגואיסט מסריח שממשיך לכתוב לי שאני ילד אף על פי שאמרתי כבר מליון פעם שאני לא סובל שקוראים לי ילד כי אני עוד חודשיים בן 22 וכבר מזמן אני לא ילד. אגב גם מנטלית אני ממש לא כמו ילד( נכון, יש גם הרבה בגילי שהם כן בראש של ילד אבל לא כולם). תרשה לסיים כאן את הדיון הזה.
מה זה משנה מה אתה סובל ומה לא? אתה הולך לסכן את כל ציבור המתאמנים במודע ומה שחשוב לך זה שלא יקראו לך ילד כי אתה שונא את זה??? כאילו אתה באמת לא קולט כמה הדברים שאתה כותב רק מוכיחים את זה? 🤦‍♂️
שטופי המוח
כן, המדע והרפואה שטפו לנו את המוח.
במקום שנראה את האמת ונבין שאם נאכל מספיק ירקות והרבה ויטמין D ו C שום נגיף לא יסכן אותנו.
אה ובכלל אין דבר כזה נגיף מזיק או מסוכן

זה לא משנה מה אתה רוצה, משנה מה אתה עושה בפועל.
בפועל לא זייפתי שום תעודה(או יותר נכון כן עשיתי איזה זיוף אבל לא התכוונתי בכלל ללכת איתו לחד"כ, אתמול ברגע של תסכול ומצוקה כשכבר הרגשתי
שאני אבוד אז הרגשתי שאין לי ברירה וכל עוד משהו יציל לי את החיים אני חייב לעשות גם אם זה בניגוד לחוק אבל היום כשאני מרגיש קצת יותר טוב
כבר שיניתי את דעתי ואני לא מתכוון ללכת עם זה לחד"כ בגלל שאני לא מעוניין שיהיה מצב שעוד פעם יסגרו את החדרי כושר לחצי שנה אבל אני עדיין
חולה והחדר כושר זה תרופה בשבילי וביחד עם הטיפולים שאני עושה אני חייב גם שגרה, לסיכום בפועל אני לא עושה שום דבר.

אז אתה נתפס כאן על מה שנוח לך לשמוע. חוץ מזה שבגלל אנשים כמוך יש סכנה שיסגרו שוב את החדרי כושר לכולם אם יראו שאי אפשר לאכוף את ההנחיות ואנשים מזייפים תעודה ירוקה.
במוקדם או במאוחר יגיע המצב שיראו שאי אפשר לאכוף את זה(תתפלא לשמוע אבל יש עוד לא מעט אנשים ששילמו בסביבות 1000 ש"ח על דרכון ירוק מזוייף רק בשביל דברים כמו להיכנס לחדר כושר ובטוח שרבים יעשו את זה ויסכנו את החדרי כושר כאשר אני בכלל לא מתכוון בסוף ללכת עם דרכון מזוייף).

מה זה משנה מה אתה סובל ומה לא? אתה הולך לסכן את כל ציבור המתאמנים במודע ומה שחשוב לך זה שלא יקראו לך ילד כי אתה שונא את זה??? כאילו אתה באמת לא קולט כמה הדברים שאתה כותב רק מוכיחים את זה? 🤦‍♂️
אני לא הולך לסכן אף אחד ומפריע לי שקוראים לי ילד כי אני פשוט לא ילד(אני עוד חודשיים בן 22)וגם בחשיבה אני לא כמו ילד וכל החיים סבלתי מהעניין הזה
ועד היום יש לי טראומה ואני מרגיש שחושבים שאני "ילד שמתחפש למבוגר כי הוא חולם להיות בוגר" וזה בכלל לא המצב כי אני באמת אדם בוגר ובכלל לא ילד.הדיון הזה לא מוביל לשום מקום אז כאן זה מסתיים. שיהיה לך רק בריאות וחזרה נעימה לשגרה.

כן, המדע והרפואה שטפו לנו את המוח.
במקום שנראה את האמת ונבין שאם נאכל מספיק ירקות והרבה ויטמין D ו C שום נגיף לא יסכן אותנו.
אה ובכלל אין דבר כזה נגיף מזיק או מסוכן[/QUOTE]

אתה נכנס בפקאניג קיר כול פעם, יחליפו את המאמנים האלו או במקרה הכי גרוע הכנסת תאשר מכונים בלי השגחה לזמן מה כמו במכונים קטנים(כבר בדיון כרגע)
ודרך אגב מה עם התערבות עם הכלבת?
מה אתה שטוף מוח שאתה לא רוצה לעשות את זה?
אני מדבר על עובדות בשטח, לא תאוריות.
כמה מכוני כושר, בינהם רשת חדרי כושר גדולה החזירו מאמנים לא מחוסנים לעבודה.
חבר שלי מתנגד חיסון קיצוני, הוא מאמין בצ'יפים וקונספרציות של דילול האוכלוסיה, הוא אמר שהוא יעשה הכל לא להתחסן. החזירו אותו לעבודה ברשת חדרי כושר מפורסם.

ההתערבות זה על קורונה, ולא ראיתי נכונות מצידך.

@iziktan יש בעיה מבחינה משפטית להכריח עובדים להתחסן. אתה יכול (כרגע) להכריח מקומות לא להכניס אנשים בלי דרכון ירוק אבל להכריח מעסיק להעביד רק בעלי דרכון ירוק זה בעיה גדולה יותר. משער שזה ישתנה כשהכל יעוגן בחוק. כרגע מורים מדריכי חדרי כושר עובדי בקניון וכו' לא מחוייבים על פי חוק להתחסן. פשוט אנשים נורמאלים יגידו לעצמם "אוקיי, אני עובד עם X אנשים ביום יום, אקח על עצמי אחריות אישית ואתחסן אפילו שאני לא מפחד מהקורונה\יש לי את כל הנוטריאנטים שצריך כדי להשאר בריא\כל סיבה מפגרת אחרת".

חבר שלי מתנגד חיסון קיצוני, הוא מאמין בצ'יפים וקונספרציות של דילול האוכלוסיה
בגלל שאתה אוהב ציטוטים
tell me who your friends and i will tell you who you are

חבר שלי מתנגד חיסון קיצוני, הוא מאמין בצ'יפים וקונספרציות של דילול האוכלוסיה
רגע רגע רגע, תשאל את חבר שלך, אם זו קונספירציה של דילול האוכלוסיה אז בשביל מה להחדיר צ'יפים לאנשים שבמילא ימותו עוד מעט?
תגידו, אולי לעוד מישהו זה קורה מאז החיסון - אני שומע קולות חלשים בראש, בעיקר בלילה כשיש שקט, אני חושד שזה ביל גייטס חופר לי דרך הצ'יפ. זה מתחזק אחרי המנה השניה? ויש אפשרות לשים אותו על השתק?

אני מדבר על עובדות בשטח, לא תאוריות.
כמה מכוני כושר, בינהם רשת חדרי כושר גדולה החזירו מאמנים לא מחוסנים לעבודה.
חבר שלי מתנגד חיסון קיצוני, הוא מאמין בצ'יפים וקונספרציות של דילול האוכלוסיה, הוא אמר שהוא יעשה הכל לא להתחסן. החזירו אותו לעבודה ברשת חדרי כושר מפורסם.

ההתערבות זה על קורונה, ולא ראיתי נכונות מצידך.
לא כפרה התערבות הייתה על הכלבת אל תשנה את הנושא כי אתה פחדן

@iziktan יש בעיה מבחינה משפטית להכריח עובדים להתחסן. אתה יכול (כרגע) להכריח מקומות לא להכניס אנשים בלי דרכון ירוק אבל להכריח מעסיק להעביד רק בעלי דרכון ירוק זה בעיה גדולה יותר. משער שזה ישתנה כשהכל יעוגן בחוק. כרגע מורים מדריכי חדרי כושר עובדי בקניון וכו' לא מחוייבים על פי חוק להתחסן. פשוט אנשים נורמאלים יגידו לעצמם "אוקיי, אני עובד עם X אנשים ביום יום, אקח על עצמי אחריות אישית ואתחסן אפילו שאני לא מפחד מהקורונה\יש לי את כל הנוטריאנטים שצריך כדי להשאר בריא\כל סיבה מפגרת אחרת"
אתה לא מכריח אף אחד להתחסן מעסיק יכול לפטר את מי שבא לו במיוחד בתקופת הקרונה שיכול לטעון פשוט אין לי כסף, רוב המאמנים עובדים על חלקי בשכר מינימום מבחנתו המנקה הוא בעל חשיבות יותר גבוהה.
ואז למצוא מישהו שהוא מחוסן וגם מאמן כושר זה פיס אוף קאק.

אתה לא מכריח אף אחד להתחסן מעסיק יכול לפטר את מי שבא לו במיוחד בתקופת הקרונה שיכול לטעון פשוט אין לי כסף, רוב המאמנים עובדים על חלקי בשכר מינימום מבחנתו המנקה הוא בעל חשיבות יותר גבוהה.
תכף זה יהיה מעוגן בחוק והכל יהיה בסדר. פשוט כרגע אפשר להטיל מגבלות על לקוחות לא מחוסנים אבל לא על עובדים לא מחוסנים. כרגע.

תכף זה יהיה מעוגן בחוק והכל יהיה בסדר. פשוט כרגע אפשר להטיל מגבלות על לקוחות לא מחוסנים אבל לא על עובדים לא מחוסנים. כרגע.
האמת כן שמעתי הרבה דיבורים על זה והעובדה שכול גוף שמשפטי לא נותן תשובה אחידה כנראה מעידה על משהו.
במכונים שמעתי שבכלל יכול להיות שיתנו באופן זמני אפשרות ל''פטור '' את המכונים ממדריכים ופשוט לשלם ביטוח יותר גבוה כמו במכונים קטנים

האמת כן שמעתי הרבה דיבורים על זה והעובדה שכול גוף שמשפטי לא נותן תשובה אחידה כנראה מעידה על משהו.
במכונים שמעתי שבכלל יכול להיות שיתנו באופן זמני אפשרות ל''פטור '' את המכונים ממדריכים ופשוט לשלם ביטוח יותר גבוה כמו במכונים קטנים
הקטע הוא שהמשפטנים במדינת היהודים עובדים מאוד קשה ולא כדי שנצא מהמשבר. סה''כ הכל עניין בירוקרטי
אנשים חסרי מוח\אחריות בנתיים חוגגים על הבירוקרטיה ומנצלים את הפרצות האלו.

לא כפרה התערבות הייתה על הכלבת אל תשנה את הנושא כי אתה פחדן

תצטט איפה בדיוק התערבתי על כלבת בבקשה?

אני סתם הולך לכתוב כמה דברים לא קשורים שעומדים אצלי בבטן, ואני פשוט אשפוך.

הפורום מתחיל לשעמם אותי, זאת האמת. יותר מידי אנשים מוגבלים, שרק מריצים תוכנית שעברה מחקרים על עכברים בלי עבר ספורטיבי. אל תיקחו את זה אישי, זה משהו בכללי שעולה לי תוך כדי רפרוף בפורום בימים האחרונים.

תפסיקו לז** את השכל על חדרי כושר, חיסונים, ושטויות, תתחיל להתאמן ותראו לכולנו תוצאות. מה עבד, ומה לא. לא גיבובי שטויות כמה אתם רוצים להתאמן אבל לא מצליחים, כמה שהקורונה מושחתת. ומי שיוצא מהבית בלי מסיכה וחיסון יש לו X% סיכוי להידבק.

תתחילו לחיות. אתם יודעים למה אני לא אומר לאף אחד איך לחיות את החיים שלו? כי טוב לי עם שלי. למי שממורמר עם החיים שלו, ומרגיש שכל מי שלא חי לפי החוקים שהוא חושב שצריך לחיות, מוזמן לקורס אצלי כיצד להיות מאושר.
הקורס אורך 5 דקות, והוא חינם. אני לא אספר כאן את כל הפרטים של הקורס, אבל זה כולל "אין הרבה בעיות שסקוואט לא פותר", ו"אם אתה לא יכול לעשות סקוואט, סתום ת'פה ותתחיל לרוץ, או לקפוץ".

מי שלא רוצה לשמוע את דעתי, שלא ישאל. מי שמעלה דיון על נושא מסוים, שיצפה לשמוע מה שאני חושב.

ו @Biggg אני מתנצל שאני שובר לך את הלב, אני לא עומד להתחסן כרגע, תירגע. אני לא חייב לך הסבר.
למרות שאני חושב שכל הבעיות שבעולם הם מאנשים שעוברים על רצון האלוקים, מעולם לא הצבעתי אצבע מאשימה עליך, ולא חפרתי לאף אחד כאן בשכל מה וכיצד לעשות, על פי מה שאני חושב שיביא את המשיח, והפיתרון לכל הבעיות שבעולם.

אני מתנצל שאני שובר לך את הלב, אני לא עומד להתחסן כרגע, תירגע. אני לא חייב לך הסבר.
בפעם ה10 לא מעניין אותי אם תתחסן או לא
יותר שובר לי את הלב שיש עדיין אנשים שחושבים ככה-
אני חושב שכל הבעיות שבעולם הם מאנשים שעוברים על רצון האלוקים
ולא אם תתחסן או לא.
אבל לא נכנס לזה.

מה קשור קורונה עכשיו? כתבת שנגיפים וחיידקים לא גורמים למחלות.
אני מוכן לקחת אותך לצפון למתחם הסגר של חיות נגועות כלבת להידבק, אם לא תתחסן לאחר מכן ולא תחלה במחלה קשה תקבל מאה אלף שקל.
מוכן לעגן את זה בחוזה.

#12344 התערב איתך כדיי להוכיח את הטענה שלך ולפני שאתה מציין הנה קראתי גם את התשובה שלך שהיא פשוט backpedaling as fuck
אני טוען שחיידקים ונגיפים לבד לא גורמים מחלות. כמו שחיידקים ללא סוכר לא גורמים חורים בשיניים.

מה הרכיב השני שגורמת למחלה? על זה אני לא לגמרי סגור. יש לי תאוריות, כמו בריאות כללית ועוד כהנה, ואני מוכן לבדוק אותם מול מחלות שאני לא חושב שהם מסכנות חיים.

כרגע עם הקורונה על הפרק, אני חושב שזה יהיה הזדמנות טובה לבחון את התאוריה שלי.

לפי דעתך שאין עוד גורמים מלבד הנגיף אשר גורמים למחלה, תסכים להתערב איתי על דבר שאני בעצמי לא בטוח שאוכל לנצח בה בגלל היעדר ידע שלי. פשוט בגלל שאני די בטוח שיש רכיבים נוספים מלבד הנגיף אשר גורמים למחלה, אני מוכן לשים את הבריאות שלי בסיכון בשביל ההתערבות הזאת.

אשקול לבצע איתך את ההתערבות הזאת גם על כלבת אולי בעתיד כשיהיה לי יותר ידע.
אז קדימה אנחנו שטופי מוח שלא יודעים מה אנחנו עושים לכן אנחנו טיפשים לא?
אבל אתה לאת תראה בסיס יש בהודעה שלך
ודרך אגב אני יכול להבטיח לך שאף פה לא יתערב איתך על קרונה כי להתחשב במצב הנוכחי זה פשוט פתיחה לתביעה ומעצר.
אבל נו תכלס גם בכלבת זה רק כמה סיכוים למות לא? כמו בקרונה!
אז קדימה למה אתה לא מנסה מה אתה שטוף מוח?
הפורום מתחיל לשעמם אותי, זאת האמת. יותר מידי אנשים מוגבלים, שרק מריצים תוכנית שעברה מחקרים על עכברים בלי עבר ספורטיבי. אל תיקחו את זה אישי, זה משהו בכללי שעולה לי תוך כדי רפרוף בפורום בימים האחרונים.
מבין שנעלבתה אבל זה סתם התפלצות של ילד קטן יש פה אנשים שיותר מבינים מימך וממני בתחום הכושר ואתה יודע את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית