הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
אמרת- "הצעדים שננקטים לא מורידים את התחלואה"
מה שניסיתי להסביר- הם כן מורידים את התחלואה (כרגע בולמים, תוצאות של סגרים רואים רק אחריי לא מייד) אבל לא בצורה אידיאלית.

בולמים זה לא מורידים, שתי מילים שונות לגמרי. גם התיאוריה שהסגר "בולם" את התחלואה לא מבוססת על שום דבר חוץ מהשערות, אני דווקא חושב שסגר דיפרנציאלי יכול גם הוא לבלום את התחלואה אבל לתת גם אוויר לנשימה למאות אלפי אנשים בריאים שמצייתים להנחיות וזה מגובה בשיעורי התחלואה בקהילה שלהם. אתה יכול להפריך את זה? ברור שלא, אז עם כל הכבוד להשערה שלך שסגר מלא בולם את התחלואה מלעלות בכל מצב אחר זאת השערה ותו לא.
גם הקטע של "תוצאה של סגרים רואים רק אחרי לא מיד" זה פשוט בולשיט, אני אחזור על זה שוב ואזכיר שאנחנו נמצאים כבר חודש בסגר מלא ונתונים התחלואה לא יורדים במילימטר לעומת הסגר הראשון שבו בתוך שבועיים של סגר ירדנו מאזור ה-5-6 אלף מאובחנים ביום ל-50 ביציאה מהסגר. כל המהות של סגר זה פיתרון כואב ומהיר, כשזה רק כואב ולא מהיר (בעיני לא רק שזה לא מהיר זה כבר הפך ללא רלוונטי) זה מכת מוות.
אתה וגם הממשלה הזאת צריכים להבין, הסגר הראשון לא עבד כל כך טוב כי מיליוני אנשים סרים למרותם, המשמעת האזרחית פשוט הייתה גבוהה ובאופן טבעי ירדה ככל שהזמן עבר לנוכח הקרקס שמתנהל על הגב שלהם, לא שזה מוצדק אבל זה מובן מאיפה זה מגיע. אין היום שום משמעות לסגר, שורה של הנחיות שכמעט ואף אחד לא ממלא, רק אלה שקל לבצע אכיפה נגדם כמו בעלי עסקים.

לדעת רופאים ומומחים שלוקחים חלק בהחלטות אי אפשר, כי אז התחלואה תעלה עוד יותר ממה שהיא שהכל סגור.

איזה רופאים ומומחים? אלה שועדת הקורונה ביקשה מהם נתונים על מקרי הדבקה בחדרי כושר ובריכות והם הודו שאין בידיהם אפילו נתונים (ראיתי את הועדה הזאת בלייב)?
חדרי הכושר והבריכות סגורים כבר חצי שנה בקרוב, איך בדיוק מישהו יודע כמה הם תורמים לתחלואה? בפעם האחרונה שהם היו פתוחים בחודשי הקיץ לא הייתה כמעט אף הדבקה בחדרי כושר וגם זה אני מניח כי לא נשמעו להנחיות ולכן הפיתרון הוא לסגור את אותם פורעי חוק באופן נקודתי ולא באופן קולקטיבי.
עזוב, זה דיון שנטחן כל כך הרבה פעמים כאן שכבר כואבות לי האצבעות מלדון עליו, אני פשוט לא מסכים כמעט עם אף מילה שאתה אומר ואתה לא מסכים עם שלי ובזה אסיים. ההיסטוריה תשפוט מה הועילה התנהלות הממשלה מהרגע שיצאנו מהסגר הראשון עם 50 מאומתים ביום ועד לרגע זה, אני רק חושב שלא סתם הפרוטוקולים של קבינט הקורונה חסויים ל-30 השנים הבאות.

בולמים זה לא מורידים, שתי מילים שונות לגמרי. גם התיאוריה שהסגר "בולם" את התחלואה לא מבוססת על שום דבר חוץ מהשערות, אני דווקא חושב שסגר דיפרנציאלי יכול גם הוא לבלום את התחלואה אבל לתת גם אוויר לנשימה למאות אלפי אנשים בריאים שמצייתים להנחיות וזה מגובה בשיעורי התחלואה בקהילה שלהם. אתה יכול להפריך את זה? ברור שלא, אז עם כל הכבוד להשערה שלך שסגר מלא בולם את התחלואה מלעלות בכל מצב אחר זאת השערה ותו לא.
גם הקטע של "תוצאה של סגרים רואים רק אחרי לא מיד" זה פשוט בולשיט, אני אחזור על זה שוב ואזכיר שאנחנו נמצאים כבר חודש בסגר מלא ונתונים התחלואה לא יורדים במילימטר לעומת הסגר הראשון שבו בתוך שבועיים של סגר ירדנו מאזור ה-5-6 אלף מאובחנים ביום ל-50 ביציאה מהסגר. כל המהות של סגר זה פיתרון כואב ומהיר, כשזה רק כואב ולא מהיר (בעיני לא רק שזה לא מהיר זה כבר הפך ללא רלוונטי) זה מכת מוות.
אתה וגם הממשלה הזאת צריכים להבין, הסגר הראשון לא עבד כל כך טוב כי מיליוני אנשים סרים למרותם, המשמעת האזרחית פשוט הייתה גבוהה ובאופן טבעי ירדה ככל שהזמן עבר לנוכח הקרקס שמתנהל על הגב שלהם, לא שזה מוצדק אבל זה מובן מאיפה זה מגיע. אין היום שום משמעות לסגר, שורה של הנחיות שכמעט ואף אחד לא ממלא, רק אלה שקל לבצע אכיפה נגדם כמו בעלי עסקים.

הסתירה הלוגית שלך נעוצה בחוסר קבלת העובדה הבאה:
סגר אמיתי = פתרון למניעת תחלואה (את זה אתה מבין ומקבל, רשמת בעצמך על הסגר הראשון)
סגר חרטא (מה שיש עכשיו) = פתרון הרבה פחות ייעיל למניעת תחלואה, אך עדיין מונע תחלואה.
בוא ניקח מדינה דמיונית שיש בה 5 מקומות בילוי בלבד לכל האוכלוסייה. זה חמשת מקומות הבילוי היחידים, ובמדינה הזאת לא עושים כלום חוץ מאו לשבת בבית עם המשפחה הגרעינית או לצאת לאחד ממקומות הבילוי.
סגרת את כל 5 מקומות הבילוי, 0 תחלואה. נכון?
פתחת מקום בילוי אחד, 4 סגורים - קצת יותר תחלואה נכון?
פתחת 4 מקומות בילוי,1 סגור - קצת הרבה יותר תחלואה נכון?

אם יש עכשיו X נדבקים, ובחדר כושר נדבקים כמו בכל חלל אחר (לא נכנס אפילו לאיפה יותר ואיפה פחות, לצורך העיניין נגדיר שבכל מבנה סגור נדבקים אותו דבר) אתה מסכים איתי שיהיה X+נדבקים של חדר כושר? או שלא תיהיה הדבקה בחדרי הכושר?
ואם נפתח את חדרי הכושר, הקניונים ובתי הספר - אתה מסכים איתי התחלואה תיהיה X+חדרי הכושר+קניונים+בתי הספר?

אין פה עניין של דעה, דעתי או דעתך לכן סגר או לא סגר לא רלוונטית לדיון הזה. הצעדים שננקטים מורידים את התחלואה אך לא בצורה הרצויה\אופטימלית\אידיאלית\מקסימלית. למה? לא נכנס לזה עוד פעם רשמתי את דעתי בנושא על גבי איזה 6 עמודים, וזה גם לא משנה למה הוויכוח לא על למה.

אין היום שום משמעות לסגר, שורה של הנחיות שכמעט ואף אחד לא ממלא
הנה על משהו אחד אנחנו מסכימים יופי, למה להגיד סתם?

מה נסגר בסוף? הממשלה צריכה להתכנס מתישהו להחליט על תאריך לפתיחת המכונים?

לפחות עכשיו שירותים אחד על אחד אפשריים חוקית אז זה הופך את האימונים אישיים והשכרת סטודיו לחוקית לגמרי

יש עדכון לגבי פתיחת חדרי הכושר??
שיפתחווו כבר הממשלה ההזויה פה!!!!!

אתם שואלים שאלות בזמן שלמקבלי ההחלטות בעצמם אין שום מושג מה מימינם ומה משמאלם.
כל שעה יכולה לצאת הנחיה חדשה, כל שניה יכולים להודיע משהו ואז לסתור אותו, לאף אחד אין מושג ובטח שלא לנו האזרחים הקטנים שרק רוצים להתאמן בשקט.
אני באופן אישי כבר לא מסתפק בפתיחת המכונים כי אני כבר מכיר את הבלוף, פתחו לנו אותם בקיץ לחודש ואז סגרו לחצי שנה, אם דואגים לפתוח את המכונים צריך לעגן בחוק שבמקרה של סגר נוסף מכוני כושר יהפכו להיות חיוניים כמו שהם באמת מתוקף היותם גורם ששומר על בריאות הציבור ובנוסף מאפשר שמירה על ההנחיות ומניעת תחלואה בסביבת הפעילות.

אתם שואלים שאלות בזמן שלמקבלי ההחלטות בעצמם אין שום מושג מה מימינם ומה משמאלם.
כל שעה יכולה לצאת הנחיה חדשה, כל שניה יכולים להודיע משהו ואז לסתור אותו, לאף אחד אין מושג ובטח שלא לנו האזרחים הקטנים שרק רוצים להתאמן בשקט.
אני באופן אישי כבר לא מסתפק בפתיחת המכונים כי אני כבר מכיר את הבלוף, פתחו לנו אותם בקיץ לחודש ואז סגרו לחצי שנה, אם דואגים לפתוח את המכונים צריך לעגן בחוק שבמקרה של סגר נוסף מכוני כושר יהפכו להיות חיוניים כמו שהם באמת מתוקף היותם גורם ששומר על בריאות הציבור ובנוסף מאפשר שמירה על ההנחיות ומניעת תחלואה בסביבת הפעילות.

אני חושב שאנשים קצת מפספסים מהי ההגדרה של דבר ״חיוני״ בהקשר של סגר. וההפרש בין אימון בחד״כ לבין אימון בבית/בגינה, הוא לא גורם ששומר על בריאות הציבור.

זה לא מדבק!!!!!!
אני חולה נפשית וחייב את החדר כושר זה יותר טוב ???
לצערי רוב האנשים לא מבינים מה זה מחלות נפשיות
כי זאת מדינה של מפגרים!!!!!
עשיתי חיקוי של המדינה
אל תצעק על השליח

זה לא מדבק!!!!!!
אני חולה נפשית וחייב את החדר כושר זה יותר טוב ???
לצערי רוב האנשים לא מבינים מה זה מחלות נפשיות
כי זאת מדינה של מפגרים!!!!!
אין מכונים, אבל לא חסר איפה להתאמן.
אם זה באמת חשוב לך, אני יכול לעזור לך למצוא מקום בירושלים, בית שמש או נהריה ( @Whale ).
אתה גם יכול להתאמן בפארק, לשכור מאמן כושר בחוץ, ללכת לקורס איגרוף BJJ או קרב מגע. או כדורגל עם חברים. לא חסר דרכים להתאמן.

מה אל תעשה? אל תהפוך את עצמך לקורבן המסכן של אחרים. אל תתן לממשלה, מכוני כושר או אף אחד להיות הסיבה שאתה מרגיש מוגבל או מסכן. כי זה לא נכון. לא אכפת לי איזה מחלות נפשיות יש לך.

אין מכונים, אבל לא חסר איפה להתאמן.
אם זה באמת חשוב לך, אני יכול לעזור לך למצוא מקום בירושלים, בית שמש או נהריה ( @Whale ).
אתה גם יכול להתאמן בפארק, לשכור מאמן כושר בחוץ, ללכת לקורס איגרוף BJJ או קרב מגע. או כדורגל עם חברים. לא חסר דרכים להתאמן.

מה אל תעשה? אל תהפוך את עצמך לקורבן המסכן של אחרים. אל תתן לממשלה, מכוני כושר או אף אחד להיות הסיבה שאתה מרגיש מוגבל או מסכן. כי זה לא נכון. לא אכפת לי איזה מחלות נפשיות יש לך.
אומר לך תאמת לרוב אנשים שבוכים על זה שאין חדרי כושר זה אלו שמעדיפים לבכות שאין חדרי כושר ולשבת בבית מאשר לפעול בנושא. מאז הגל הראשון מתאמנים אצלי אנשים שנסיעה לכיוון שלהם היא עד שעה+. ומנגד היו אנשים גם פה בפורום שנסיעה של 10 דקות זה כבר היה יותר מדי כבד להם. לא חסר מקומות להתאמן בהם. תמיד אפשר לקנות ציוד ולעשות משהו. או לא לקנות בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית