הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הימורים פתיחת ענף הכושר

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך
אני חושב שאנשים קצת מפספסים מהי ההגדרה של דבר ״חיוני״ בהקשר של סגר. וההפרש בין אימון בחד״כ לבין אימון בבית/בגינה, הוא לא גורם ששומר על בריאות הציבור.
זה דמגוגיה , אני מחכה לפתיחת חדרי הכושר לא פחות ממנו.
אבל מבין יפה מאוד שלדחוק 100 קילו בבנץ לא "חיוני לבריאות" כמו לעשות הליכה של שעה.
מנטלית גם לי חדר כושר היה עושה טוב. מפה ועד זה שחדר כושר חיוני לבריאות ובלעדיו אתה נסוג לאחור בריאותית יש הבדל עצום.
אין מכונים, אבל לא חסר איפה להתאמן.
אם זה באמת חשוב לך, אני יכול לעזור לך למצוא מקום בירושלים, בית שמש או נהריה ( @Whale ).
אתה גם יכול להתאמן בפארק, לשכור מאמן כושר בחוץ, ללכת לקורס איגרוף BJJ או קרב מגע. או כדורגל עם חברים. לא חסר דרכים להתאמן.

מה אל תעשה? אל תהפוך את עצמך לקורבן המסכן של אחרים. אל תתן לממשלה, מכוני כושר או אף אחד להיות הסיבה שאתה מרגיש מוגבל או מסכן. כי זה לא נכון. לא אכפת לי איזה מחלות נפשיות יש לך.

שמע... בוא נניח שאני הולך להתאמן אצל @Whale
(לא מתלונן בשום אופן על המחיר, המחיר שאתה לוקח שווה לכל כיס והוא בין הנמוכים שיצא לי לראות)
40 שקל לאימון כפול 4 אימונים בשבוע = 160 לשבוע כפול 4 שבועות בחודש = 640 ש ח כל חודש.
אישית, זה לא סכום שאני רוצה לשים על הפריוולגיה הזאת. מי שרוצה זה פתרון מצויין. מי שלא רוצה יש כוח כבידה. בטח בטח שלא לא להתאמן בגלל זה.

אומר לך תאמת לרוב אנשים שבוכים על זה שאין חדרי כושר זה אלו שמעדיפים לבכות שאין חדרי כושר ולשבת בבית מאשר לפעול בנושא. מאז הגל הראשון מתאמנים אצלי אנשים שנסיעה לכיוון שלהם היא עד שעה+. ומנגד היו אנשים גם פה בפורום שנסיעה של 10 דקות זה כבר היה יותר מדי כבד להם. לא חסר מקומות להתאמן בהם. תמיד אפשר לקנות ציוד ולעשות משהו. או לא לקנות בכלל.
אף על פי שאני מסכים ואני אחד שלא מתאמן ולא בוכה
אין לגיטימיות לא לפתוח=יש סיבה "לבכות" (דמוקרטיה אחרי הכל)
+ הזלזול בבריאות הנפש נראה לי מגוחך אתם לא צריכים להקצין בשביל להציג עמדה ואם לא הקצנתם הדעה שלכם נראית כשווה לתחת (כהקצנה כמובן חחח)
אין מכונים, אבל לא חסר איפה להתאמן.
אם זה באמת חשוב לך, אני יכול לעזור לך למצוא מקום בירושלים, בית שמש או נהריה ( @Whale ).
אתה גם יכול להתאמן בפארק, לשכור מאמן כושר בחוץ, ללכת לקורס איגרוף BJJ או קרב מגע. או כדורגל עם חברים. לא חסר דרכים להתאמן.

מה אל תעשה? אל תהפוך את עצמך לקורבן המסכן של אחרים. אל תתן לממשלה, מכוני כושר או אף אחד להיות הסיבה שאתה מרגיש מוגבל או מסכן. כי זה לא נכון. לא אכפת לי איזה מחלות נפשיות יש לך.

אומר לך תאמת לרוב אנשים שבוכים על זה שאין חדרי כושר זה אלו שמעדיפים לבכות שאין חדרי כושר ולשבת בבית מאשר לפעול בנושא. מאז הגל הראשון מתאמנים אצלי אנשים שנסיעה לכיוון שלהם היא עד שעה+. ומנגד היו אנשים גם פה בפורום שנסיעה של 10 דקות זה כבר היה יותר מדי כבד להם. לא חסר מקומות להתאמן בהם. תמיד אפשר לקנות ציוד ולעשות משהו. או לא לקנות בכלל.

אף על פי שאני מסכים ואני אחד שלא מתאמן ולא בוכה
אין לגיטימיות לא לפתוח=יש סיבה "לבכות" (דמוקרטיה אחרי הכל)
+ הזלזול בבריאות הנפש נראה לי מגוחך אתם לא צריכים להקצין בשביל להציג עמדה ואם לא הקצנתם הדעה שלכם נראית כשווה לתחת (כהקצנה כמובן חחח)

הבדל עצום בין לבכות ולחבק ידיים לבין למחוא כנגד התנהלות כזו או אחרת.

אני מבין טוב טוב את החשיבות של בריאות הנפש אבל מנגד יש את בריאות הציבור, ואם כל הכבוד לחדרי הכושר הם הראו יפה מאוד את היחס שלהם לתו הסגול ולתקנות. אז כמאמן בחדר כושר מובטל אני יכול להגיד לך שחדרי הכושר קיבלו את שלהם.

מי שצריך כושר לבריאות - יש אופציות. חדכ פרטי. סטודיו. להרים סלע או פשוט למצוא תחביב אחר. זה אולי לא אופטימלי אבל זה מה שיש כרגע.

שמע... בוא נניח שאני הולך להתאמן אצל @Whale
(לא מתלונן בשום אופן על המחיר, המחיר שאתה לוקח שווה לכל כיס והוא בין הנמוכים שיצא לי לראות)
40 שקל לאימון כפול 4 אימונים בשבוע = 160 לשבוע כפול 4 שבועות בחודש = 640 ש ח כל חודש.
אישית, זה לא סכום שאני רוצה לשים על הפריוולגיה הזאת. מי שרוצה זה פתרון מצויין. מי שלא רוצה יש כוח כבידה. בטח בטח שלא לא להתאמן בגלל זה.
המחיר עבור סטודיו פרטי הוא באמת גבוה יותר ממכון כושר. ומה שיש ל @Whale זה באמת בוטיק.

אבל עם כל הכבוד ללוויתן מנהריה, המחירים בארץ נמוכים יותר בהרבה. כשהיה לי את האודיו שלי לקחתי 20 ש"ח לאימון כמה זמן שאתה צריך עד שהמתאמן הבא מופיע, אבל מינימום שעה. איפה שאני מתאמן היום אני משלם 200 ש"ח לחודש, וזה כמה זמן שאני רוצה בהתאם למתאמנים אחרים. אבל נגיד ככה, היו לי אימונים של 5 שעות, והממוצע שלי 3 שעות פעמיים בשבוע, ושעה בפעם השלישית בשבוע.

לאימון בודד, זה 15 ש"ח. אתה מוזמן לקפוץ ולנסות (אני יודע שזה רחוק לך, אבל אולי בכל זאת זה יהיה שווה את הדלק).

יש לנו סקוואט באר, מוט דדליפט גמיש, מוט אלייקו לבנץ', באפלו באר, פוטבול באר, ספטי באר, שני ראברס הייפרס, גומיות ושרשרות, משקל מעל 400 ק"ג. והכל מחו"ל הציוד הכי טוב. זה מחיר מצחיק, ולמי שרציני, באמת אין מה להתבכיין. כן זה חדר קטן בבית של מישהו, אבל מי צריך יותר? יש גם בירושלים אפשרויות דומות, חלק זולים יותר עם ציוד נחות עד 200 ק"ג וחלק מחיר סביר עם המון ציוד.

אצרף סרטון של האימון שלי אתמול כדי שאולי אזכה לגרום לך לקפוץ לביקור.

המחיר עבור סטודיו פרטי הוא באמת גבוה יותר ממכון כושר. ומה שיש ל @Whale זה באמת בוטיק.

אבל עם כל הכבוד ללוויתן מנהריה, המחירים בארץ נמוכים יותר בהרבה. כשהיה לי את האודיו שלי לקחתי 20 ש"ח לאימון כמה זמן שאתה צריך עד שהמתאמן הבא מופיע, אבל מינימום שעה. איפה שאני מתאמן היום אני משלם 200 ש"ח לחודש, וזה כמה זמן שאני רוצה בהתאם למתאמנים אחרים. אבל נגיד ככה, היו לי אימונים של 5 שעות, והממוצע שלי 3 שעות פעמיים בשבוע, ושעה בפעם השלישית בשבוע.

לאימון בודד, זה 15 ש"ח. אתה מוזמן לקפוץ ולנסות (אני יודע שזה רחוק לך, אבל אולי בכל זאת זה יהיה שווה את הדלק).

יש לנו סקוואט באר, מוט דדליפט גמיש, מוט אלייקו לבנץ', באפלו באר, פוטבול באר, ספטי באר, שני ראברס הייפרס, גומיות ושרשרות, משקל מעל 400 ק"ג. והכל מחו"ל הציוד הכי טוב. זה מחיר מצחיק, ולמי שרציני, באמת אין מה להתבכיין. כן זה חדר קטן בבית של מישהו, אבל מי צריך יותר? יש גם בירושלים אפשרויות דומות, חלק זולים יותר עם ציוד נחות עד 200 ק"ג וחלק מחיר סביר עם המון ציוד.

אני מכיר אנשים שלוקחים אגב 80 שקל למתאמן.

אני נטו לוקח 40 שקל כי זה ממש בבית שלי, ומטעמי ביטוח אני צריך להיות נוכח באימון עצמו, כמו כן זה צריך להיות אחד על אחד.
כלומר אתה משלם על שעה מזמני ועל הציוד שקיים. בכללי הייתי עושה מנוי אבל זה מאוד בעייתי שיש לך מספיק מקום ל2-3 מתאמנים גג

איפה זה?

אני מכיר אנשים שלוקחים אגב 80 שקל למתאמן.

אני נטו לוקח 40 שקל כי זה ממש בבית שלי, ומטעמי ביטוח אני צריך להיות נוכח באימון עצמו, כמו כן זה צריך להיות אחד על אחד.
כלומר אתה משלם על שעה מזמני ועל הציוד שקיים. בכללי הייתי עושה מנוי אבל זה מאוד בעייתי שיש לך מספיק מקום ל2-3 מתאמנים גג
אני גם לוקח יותר למתאמן, אבל עבור אימון אישי או תוכנית.

אני לא רואה את עצמי משלם 40 ש"ח לשעה. אני מתאמן בערך 7 שעות בשבוע, זה מעל 1,000 בחודש אני מעדיף להחליף תחביב.

זה לא לעניין שארד על המחיר שאתם לוקחים, כל אחד שיעשה מה שמתחשק לו. אבל הייתי מציע לך ולחברי הפורום להגיע להסדר קבוצתי. נגיד שלוש שיתאמנו יחד, ויעשו איתך איזה ההסדר לחודש. ככה אתה מבטיח לעצמך הכנסה יציבה של שלוש מתאמנים לחודש שלם, והם יקבלו מחיר זול יותר כי הם לוקחים פחות זמן ומתחייבים לחודש. ומנסיון, זה ממש לא נורא להתאמן יחד עם מכשיר אחד. אני מתאמן עם חבר שעושה 90 ק"ג סקוואט בזמן שאני עובד עם 200.

אני חושב שאם תציע מחיר זול יותר לקבוצות קטנות וחוקיות שניכם תהנו.
בית שמש

איפה? ירושלים? אם כן אז כן רחוק לי ואני גם ככה אונס את הקילומטרז ברכב

מה שיש אצל הלווייתן והמחיר שהוא לוקח זה אכן מציאה. אצלי בעיר יש סטודיו בסיסי ביותר לוקחים 60-80

אני גם לוקח יותר למתאמן, אבל עבור אימון אישי או תוכנית.

אני לא רואה את עצמי משלם 40 ש"ח לשעה. אני מתאמן בערך 7 שעות בשבוע, זה מעל 1,000 בחודש אני מעדיף להחליף תחביב.

זה לא לעניין שארד על המחיר שאתם לוקחים, כל אחד שיעשה מה שמתחשק לו. אבל הייתי מציע לך ולחברי הפורום להגיע להסדר קבוצתי. נגיד שלוש שיתאמנו יחד, ויעשו איתך איזה ההסדר לחודש. ככה אתה מבטיח לעצמך הכנסה יציבה של שלוש מתאמנים לחודש שלם, והם יקבלו מחיר זול יותר כי הם לוקחים פחות זמן ומתחייבים לחודש. ומנסיון, זה ממש לא נורא להתאמן יחד עם מכשיר אחד. אני מתאמן עם חבר שעושה 90 ק"ג סקוואט בזמן שאני עובד עם 200.

אני חושב שאם תציע מחיר זול יותר לקבוצות קטנות וחוקיות שניכם תהנו.

בית שמש
נטו חוקי לתת לאדם אחד להתאמן. אז לפרסם שאני מרשה דבר כזה אני לא יכול:79nb:

אני חושב שאנשים קצת מפספסים מהי ההגדרה של דבר ״חיוני״ בהקשר של סגר. וההפרש בין אימון בחד״כ לבין אימון בבית/בגינה, הוא לא גורם ששומר על בריאות הציבור.

טוב. לא נכנס לדיון הזה שוב.

א. לא כל מי ש"בוכה" על זה שחדרי הכושר סגורים לא עושה עם זה כלום. יש דבר כזה שנקרא חוסר היגיון שמפריע לאנשים גם אם יש להם איפה להתאמן, לא כולם אגואיסטים שכל עוד יש להם איפה להתאמן אז שישרף העולם. ויש לי איפה להתאמן לצורך העניין.

ב. אתה מבין שלארח אנשים אצלך בבית להתאמן זאת הפרה פי כמה יותר חמורה של ההנחיות מאשר להתאמן בחדר כושר פיראטי וזה גם מעלה דרסטית את הסיכויים שלך ושל המוזמנים להידבק בנגיף מאשר במכון כושר? מעמיד באור מצחיק מאוד גם אותך ואת כל המצדדים בסגירת המכונים ולא פחות מזה מעמיד באור מגוחך את החלטות הממשלה.

טוב. לא נכנס לדיון הזה שוב.

א. לא כל מי ש"בוכה" על זה שחדרי הכושר סגורים לא עושה עם זה כלום. יש דבר כזה שנקרא חוסר היגיון שמפריע לאנשים, לא כולם אגואיסטים שכל עוד יש להם איפה להתאמן אז שישרף העולם. ויש לי איפה להתאמן לצורך העניין.

ב. אתה מבין שלארח אנשים אצלך בבית להתאמן זאת הפרה פי כמה יותר חמורה של ההנחיות מאשר להתאמן בחדר כושר פיראטי וזה גם מעלה דרסטית את הסיכויים שלך ושל המוזמנים להידבק בנגיף מאשר במכון כושר?

א. כמו שכתבתי "הבדל עצום בין לבכות ולחבק ידיים לבין למחוא כנגד התנהלות כזו או אחרת."

ב. אני פועל לפי החוק. בהתאם להקלות החדשות ניתן לספק "טיפול שאינו רפואי בגוף האדם" במסגרת 1 על 1. אני מאמן מוסמך עם ביטוח לחדכ שלי. זה למה פתאום אני מרשה לעצמי לפרסם. כי זה סוף סוף חוקי. אגב מאושר כמו כן שהיה בבית אדם אחר.

א. כמו שכתבתי "הבדל עצום בין לבכות ולחבק ידיים לבין למחוא כנגד התנהלות כזו או אחרת."

ב. אני פועל לפי החוק. בהתאם להקלות החדשות ניתן לספק "טיפול שאינו רפואי בגוף האדם" במסגרת 1 על 1. אני מאמן מוסמך עם ביטוח לחדכ שלי. זה למה פתאום אני מרשה לעצמי לפרסם. כי זה סוף סוף חוקי.

למה אתה יכול לעשות את זה ומכון כושר שיוצר הפרדה ויצירת מרחק בין מתאמנים למצב שאין יותר מ-10 אנשים במתחם אחד סגור?
עד לפני כמה חודשים אפשר גם היה להתאמן בקבוצה בחוץ אבל מאמן לא יכל לאמן את הקבוצה הזאת ולקחת מהם כסף, אז מה? זה רק מראה כמה החוקים כאן מגוחכים וחסרי כל היגיון, אני כמובן מאחל לך רק בריאות ולא בא אלייך בטענות שאתה פותח את המכון הביתי שלך לקהל אבל אם אתה ועוד מאות מכונים ביתיים בארץ פותחים את השערים שלהם ל"אחד על אחד" בתוך הבית שלכם שבו אתם נפגש עם עשרות אנשים ועשרות האנשים האלה נפגשים עם עוד עשרות אנשים אז איך התחלואה נעצרת או אפילו נבלמת בהשוואה למצב שבו מכוני כושר פותחים?
זה בלוף. הכול פה בלוף וכל אחד מסתכל רק על האינטרסים שלו. גם הממשלה וגם אותם "מאמני כושר אישיים". בא לי להקיא כבר ממה שהולך פה.

למה אתה יכול לעשות את זה ומכון כושר שיוצר הפרדה ויצירת מרחק בין מתאמנים למצב שאין יותר מ-10 אנשים במתחם אחד סגור?
עד לפני כמה חודשים אפשר גם היה להתאמן בקבוצה בחוץ אבל מאמן לא יכל לאמן את הקבוצה הזאת ולקחת מהם כסף, אז מה? זה רק מראה כמה החוקים כאן מגוחכים וחסרי כל היגיון, אני כמובן מאחל לך רק בריאות ולא בא אלייך בטענות שאתה פותח את המכון הביתי שלך לקהל אבל אם אתה ועוד מאות מכונים ביתיים בארץ פותחים את השערים שלהם ל"אחד על אחד" בתוך הבית שלכם שבו אתם נפגש עם עשרות אנשים ועשרות האנשים האלה נפגשים עם עוד עשרות אנשים אז איך התחלואה נעצרת או אפילו נבלמת בהשוואה למצב שבו מכוני כושר פותחים?
זה בלוף. הכול פה בלוף וכל אחד מסתכל רק על האינטרסים שלו. גם הממשלה וגם אותם "מאמני כושר אישיים". בא לי להקיא כבר ממה שהולך פה.
אתה חושב שאני לא מסכים איתך? אני עובד בחדר כושר ומובטל כעת. ותאמין לי שזה לא כסף לתת לאנשים להתאמן בבית שלך. אבל זה כבר לא קשור

וכל אחד מסתכל רק על האינטרסים שלו.

download.jpeg

איזה אינטרס יש לי? יש לי מכון כושר? אני מרוויח משהו מכל העניין הזה?
אתה חתיכת דמגוג, אם תסתכל אחורה לדיונים עוד מהסגר הראשון לפני שבכלל היית רשום פה אני התווכחתי עם אנשים שטענו שסגר זה צעד לא חוקי שבהינתן מצב התחלואה באותו שלב זה צעד מתבקש וצריך לקבל את המציאות וזה אכן הוריד את התחלואה מאלפי מאומתים ביום לעשרות בודדות. אני מוכן לשבת עוד חצי שנה בבית אם עוד סגר יחזיר אותנו למצב הזה, אבל העובדות בשטח מראות שזה לא קורה וזה אתה שתקוע עם הראש באדמה ומסרב לראות את זה.
מאז אותו רגע חשבו שהסגר זה פיתרון קסם שיכול לעבוד תמיד ואני אמרתי שכל עוד הוא מוריד את נתוני התחלואה צריך לבלוע ולשתוק, אבל צריך להיות עיוור פחות או יותר כמוך כדי לראות שהחצי שנה הזאת של הסנקציות והסגרים לא הובילו אותנו לשום מקום ונתוני התחלואה לא נבלמו ולא ירדו אז חייב להיות איזשהו ריסון של הסגר הזה.
אני לא יודע מי אתה, מאיפה באת ואיך החיים שלך הושפעו מהקורונה אבל אנשים כאן גוססים כבר חצי שנה, מה התפוקה של המחיר הכבד שאנחנו משלמים כבר חצי שנה? התחלואה יורדת? החוב הלאומי ירד? זה כבר לא קשור למכון כושר סגור או פתוח, תוציא את הראש מהתחת כבר.

אתה חתיכת דמגוג, אם תסתכל אחורה לדיונים עוד מהסגר הראשון לפני שבכלל היית רשום פה אני התווכחתי עם אנשים שטענו שסגר זה צעד לא חוקי שבהינתן מצב התחלואה באותו שלב זה צעד מתבקש וצריך לקבל את המציאות וזה אכן הוריד את התחלואה מאלפי מאומתים ביום לעשרות בודדות. אני מוכן לשבת עוד חצי שנה בבית אם עוד סגר יחזיר אותנו למצב הזה, אבל העובדות בשטח מראות שזה לא קורה וזה אתה שתקוע עם הראש באדמה ומסרב לראות את זה.
מאז אותו רגע חשבו שהסגר זה פיתרון קסם שיכול לעבוד תמיד ואני אמרתי שכל עוד הוא מוריד את נתוני התחלואה צריך לבלוע ולשתוק, אבל צריך להיות עיוור פחות או יותר כמוך כדי לראות שהחצי שנה הזאת של הסנקציות והסגרים לא הובילו אותנו לשום מקום ונתוני התחלואה לא נבלמו ולא ירדו אז חייב להיות איזשהו ריסון של הסגר הזה.
אני לא יודע מי אתה, מאיפה באת ואיך החיים שלך הושפעו מהקורונה אבל אנשים כאן גוססים כבר חצי שנה, מה התפוקה של המחיר הכבד שאנחנו משלמים כבר חצי שנה? התחלואה יורדת? החוב הלאומי ירד? זה כבר לא קשור למכון כושר סגור או פתוח, תוציא את הראש מהתחת כבר.

לכולם יש אינטרסים, ברוך הבא לעולם האמיתי.
לא אמרתי שיש לך אינטרס או מכון כושר.
הסברתי כמה תגובות אחורה את דעתי בנוגע לתחלואה לא נלעס את זה עוד פעם.
תרגע, תעשה נשימות ווים הוף, ועד שיפתחו חדרי הכושר תעשה כל מה שצריך על מנת לשמור על הבריאות ועל הסיפוק המנטלי שמגיע אחרי אימון טוב.

לכולם יש אינטרסים, ברוך הבא לעולם האמיתי.
לא אמרתי שיש לך אינטרס או מכון כושר.
הסברתי כמה תגובות אחורה את דעתי בנוגע לתחלואה לא נלעס את זה עוד פעם.
תרגע, תעשה נשימות ווים הוף, ועד שיפתחו חדרי הכושר תעשה כל מה שצריך על מנת לשמור על הבריאות ועל הסיפוק המנטלי שמגיע אחרי אימון טוב.

אתה מסוג האנשים שאני הכי שונא, עונים לך ברצינות על כל הערה חצי סרקסטית שאתה זורק וכשאין לך מה להגיד אז אתה "מרגיע את הרוחות".
אני רגוע, עושה נשימות וגם את כל מה שצריך על מנת לשמור על הבריאות ועל הסיפוק המנטלי שלי, אתה יכול להיות רגוע. בדיוק עכשיו יוצא להתאמן.
תעשה לי ולעצמך טובה ואל תתייחס יותר להודעות שלי כי ממני לא תקבל יותר מענה, בזבוז נוראי של הזמן שלי.

אתה מסוג האנשים שאני הכי שונא, עונים לך ברצינות על כל הערה חצי סרקסטית שאתה זורק וכשאין לך מה להגיד אז אתה "מרגיע את הרוחות".
אני רגוע, עושה נשימות וגם את כל מה שצריך על מנת לשמור על הבריאות ועל הסיפוק המנטלי שלי, אתה יכול להיות רגוע. בדיוק עכשיו יוצא להתאמן.
תעשה לי ולעצמך טובה ואל תתייחס יותר להודעות שלי כי ממני לא תקבל יותר מענה, בזבוז נוראי של הזמן שלי.

ועדיין בחרת לבזבז אותו בעוד פסקה. אימוןמהנה

אני מבין אותך, הקורונה זה סיפור רציני ביותר שאסור להקל בה ראש.
מעל שנה אני לומד עם החברותא שלי בטלפון, וכל האינטרקציות שלי בטלפון. אני מדבר על מינימום 3 שעות כל יום. מה שפעם היה פנים מול פנים, כרגע הם רק בטלפון. לא ראיתי את הפרצוף של הבן אדם שאני מבלה 3 שעות כל יום כבר כמעט שנה. זה לא קל. אני מובטל ממשרה מסוימת מאז הקורונה, ובקושי מבקר את ההורים (פעם בחודש או חודשיים כי הם מתחננים). עם כל זה שאני לא מתחסן, זה לא כי אני מזלזל בקורונה, אני פשוט סקפטי לגבי התועלת והסיכונים של החיסונים. מאז תחילת הקורונה עד עכשיו אני לא יוצא לשום דבר מיותר.

לגבי החוקים והסגרים, תסלח לי, אבל זה מעניין לי את ה... זה טפשי, אגואיסטי, אינטרסנטי, בדיחה ואדיוטי. הפגיעה בכלכלה ובבריאות הנפשית לא פחות מדאיגה. כולנו כבר יודעים שהמכונים יכולים ואמורים להיות פתוחים.

אנחנו לא נצליח בעזרת סגר קצר לגמור עם הקורונה, הגיע הזמן ללמוד לחיות איתה, ולא להישאב לתוך הג'ארמפוביה שלא פחות מסוכנת לבריאות שלנו. בקיצור, החוק הוא לא הנושא לדיון.

חלקנו עוסקים בתחומי ספורט פחות בטוחים מאחרים. אנחנו מסתכנים בפציעות שמפחידות לחלקנו הרבה יותר מקורונה, אז מה תגיד? תפסיקו? זה חשוב לנו. זה חיוני לנו.

עם השיקולים של כל אחד, והחישובים של רווח לעומת נזק, כל אחד עושה את המיטב שיהיה לו ולסביבה שלו את הטוב ביותר.

כשאני מתאמן אני מקריב זמן, שיכולתי לעשות עם הזמן הזה דברים אחרים. במשקלים כבדים אני מסכן את הגוף שלי לפציעות. ולעניין הקורונה, אני מסתכן בהדבקה שלי. אבל החלטתי שעם השיקולים שלי זה שווה לי.

לא כולם יכולים להכניס מכון לבית או להיות מאושרים בלי להתאמן. לא כולם יכולים להרשות לעצמם להיות מובטלים בזמנים כאלו.

אני זוכר שפעם מישהו סמכותי פעם שאל אותי "למה אתה לא יכול להיות נורמלי? למה אתה צריך להתאמן? תהיה כמו כולם, זה מיותר לך". הוא לא מבין את הלב והראש שלי, אני צריך את זה. אולי אני הוא הנורמלי. ומה שהוא פספס, זה שאני הייתי מהחרוצים בתחום הספציפי שהוא רצה שאשקיע יותר. והוא חשב שבלי אימונים אהיה טוב יותר, רק שאני יודע שבזכות ההתפרקות היומית שלי הייתי איפה שהייתי.

בקיצור, תפסיק לשפוט.

אני זוכר שפעם מישהו סמכותי פעם שאל אותי "למה אתה לא יכול להיות נורמלי? למה אתה צריך להתאמן? תהיה כמו כולם, זה מיותר לך". הוא לא מבין את הלב והראש שלי, אני צריך את זה. אולי אני הוא הנורמלי. ומה שהוא פספס, זה שאני הייתי מהחרוצים בתחום הספציפי שהוא רצה שאשקיע יותר. והוא חשב שבלי אימונים אהיה טוב יותר, רק שאני יודע שבזכות ההתפרקות היומית שלי הייתי איפה שהייתי.
If you're always trying to be normal"
".you'll never know how amazing you can be

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית