- פותח/ת השרשור
זה דמגוגיה , אני מחכה לפתיחת חדרי הכושר לא פחות ממנו.אני חושב שאנשים קצת מפספסים מהי ההגדרה של דבר ״חיוני״ בהקשר של סגר. וההפרש בין אימון בחד״כ לבין אימון בבית/בגינה, הוא לא גורם ששומר על בריאות הציבור.
אבל מבין יפה מאוד שלדחוק 100 קילו בבנץ לא "חיוני לבריאות" כמו לעשות הליכה של שעה.
מנטלית גם לי חדר כושר היה עושה טוב. מפה ועד זה שחדר כושר חיוני לבריאות ובלעדיו אתה נסוג לאחור בריאותית יש הבדל עצום.
אין מכונים, אבל לא חסר איפה להתאמן.
אם זה באמת חשוב לך, אני יכול לעזור לך למצוא מקום בירושלים, בית שמש או נהריה ( @Whale ).
אתה גם יכול להתאמן בפארק, לשכור מאמן כושר בחוץ, ללכת לקורס איגרוף BJJ או קרב מגע. או כדורגל עם חברים. לא חסר דרכים להתאמן.
מה אל תעשה? אל תהפוך את עצמך לקורבן המסכן של אחרים. אל תתן לממשלה, מכוני כושר או אף אחד להיות הסיבה שאתה מרגיש מוגבל או מסכן. כי זה לא נכון. לא אכפת לי איזה מחלות נפשיות יש לך.
שמע... בוא נניח שאני הולך להתאמן אצל @Whale
(לא מתלונן בשום אופן על המחיר, המחיר שאתה לוקח שווה לכל כיס והוא בין הנמוכים שיצא לי לראות)
40 שקל לאימון כפול 4 אימונים בשבוע = 160 לשבוע כפול 4 שבועות בחודש = 640 ש ח כל חודש.
אישית, זה לא סכום שאני רוצה לשים על הפריוולגיה הזאת. מי שרוצה זה פתרון מצויין. מי שלא רוצה יש כוח כבידה. בטח בטח שלא לא להתאמן בגלל זה.