- פותח/ת השרשור
מי שרפואית יכול לעשות חיסון ולא עושה שישב בבית, וזה באמת הולך לכיוון הזה
המכתב הזה כמו כל המכתבים מהמשרד יח"צ שלהם זה נטו מחשיבה כלכלית הם צריכים את הלקוחות האלה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי שרפואית יכול לעשות חיסון ולא עושה שישב בבית, וזה באמת הולך לכיוון הזה
מי שעשה חיסון אחד יוכל להיכנס או לא
תכלס, זה מה שאני חושב.יש מצב שאף אחד לא יעמוד בזה וכולם יכנסו לחדרי כושר גם אלה שלא מחוסנים?
אני מתכוון אולי בכלל כל ההודעה הזאת על התו הירוק זה רק כדי להלחיץ אנשים להתחסן ואחרי שיפתחו את המכונים זה יבוטל..
והם סתם עושים מניפולציה והפחדות כדי שהשבוע יותר ילכו להתחסן?
זה לא בטוח עדייןרי יצטרכו להתחסן שוב כל כמה חודשים כמו השפעת
שום דבר לא בטוח, אבל הנושא הזה יותר מסתבר מרוב התאוריות על הקורונה והחיסון.זה לא בטוח עדיין
מי שעשה חיסון אחד ומחכה לשני יוכל להיכנס לחדרי כושר או לא
החיסון הוא שתי מנות כלומר מי שעשה מנה אחת ומחכה לשניה לא נחשב מחוסן, אז אני מניח שלא יוכל להיכנס. זה בתאוריה, בפועל הנחיות משתנות כאן כל רגע.מי שעשה חיסון אחד יוכל להיכנס או לא
תכלס, זה מה שאני חושב.
זה לא משנה לי, כרגע אני עוד לא מתחסן, לא משנה מה.
אבל יש לי הרגשה שהחיסון לא יהיה רלוונטי לפתיחת עסקים.
הרי יצטרכו להתחסן שוב כל כמה חודשים כמו השפעת, זה לא נראה לי הגיוני לעקוב כל כמה חודשים אחרי מדינה שלימה.
כן אבל באותה מידה יכול להיות שמישהו בממשלה יחליט לסגור את המכונים כי פשוט בא לושום דבר לא בטוח, אבל הנושא הזה יותר מסתבר מרוב התאוריות על הקורונה והחיסון.
עם המוטציות, והיכולת לקבל קורונה פעם שניה, אין הרבה סיכוי שלא יצטרכו חיסון שני.
אתה תפלא היום שמעתי טיעון שאומר שארגון הבריאות העולם שייך לביל גייטס ולכן החיסון הוא תרמיתאתה גם חשבת שחדרי הכושר בכלל לא יפתחו 🤣
"כרגע אני לא מתחסן לא משנה מה" - הלוואי היית יודע מאיזה אנשים אני שומע את זה אלחנן אולי היית מסיים להתבצר בעמדה השגויה שלך
יש מצב שאף אחד לא יעמוד בזה וכולם יכנסו לחדרי כושר גם אלה שלא מחוסנים?
אני מתכוון אולי בכלל כל ההודעה הזאת על התו הירוק זה רק כדי להלחיץ אנשים להתחסן ואחרי שיפתחו את המכונים זה יבוטל..
והם סתם עושים מניפולציה והפחדות כדי שהשבוע יותר ילכו להתחסן?
יו זה כמו תעודת מדריך הכושר מוויינגט אבל איכשהו אפילו יותר בדיחה
מספיק לי לשמוע שאתה מתחסן, ואני מתבצר בעמדתי.אתה גם חשבת שחדרי הכושר בכלל לא יפתחו 🤣
"כרגע אני לא מתחסן לא משנה מה" - הלוואי היית יודע מאיזה אנשים אני שומע את זה אלחנן אולי היית מסיים להתבצר בעמדה השגויה שלך