הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית כוח שמשלבת קרוספיט

גיא889

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן
מחפש תכנית לשילוב כוח וקרוספיט
מצאתי את התכנית CFBS של גף מרטין ובינגו שנראית מעולה אבל היא ישנה ואני לא מוצא מידע עדכני עלייה
או אפילו מי אלה האנשים שבנו אותה
יש חיה כזאת? תכנית בסגנון SS שמשלבת משקלים כבדים עם מטקונים ?

קרוספיט זה בעצמו משולב כוח, סיבולת, ותרגילים מאוד טכניים שהם מקור הפציעות של התחום הזה.

אם אתה עושה קרוספיט מקצועי כדי להתחרות, עליך לעשות תוכנית קרוספיט ראוי, ולהיות פיקח מאוד כדי לא להיפצע.

אם זה בשביל הסיבולת והכוח יחד, תוותר על התרגילים הטכניים המיותרים, תלמד את הטכניקה של התרגילים היטב, ותעשה תוכנית שמשלבת עצימות גדולה עם נפח.

אני חושב שוואסטסייד זה מקום טוב להתחיל. או אפילו התוכנית של צ'אד סמית'.

או פשוט תוכנית קרוספיט נורמלי בלי הקלין וג'ארק המיותר.

האופציה השנייה היא מה שאני מחפש, תכנית עם עצימות גדולה בתרגילי הבסיס (DL, BS, PRESS וכו') שמשלבת גם מטקונים
לצורך העניין SS של ריפטו שמאפשרת לבצע גם 2-3 מטקונים בשבוע ועבודה על סקילס במהלך השבוע (עמידות ידיים, עליות כוח) זו אופציה מעולה
התכניות שציינת מתאימות?

האופציה השנייה היא מה שאני מחפש, תכנית עם עצימות גדולה בתרגילי הבסיס (DL, BS, PRESS וכו') שמשלבת גם מטקונים
לצורך העניין SS של ריפטו שמאפשרת לבצע גם 2-3 מטקונים בשבוע ועבודה על סקילס במהלך השבוע (עמידות ידיים, עליות כוח) זו אופציה מעולה
התכניות שציינת מתאימות?
הכל אפשרי, רק צריך סבלנות ולבנות משהו חכם שיקדם ולא יפצע אותך.

אני הייתי מציע סגנון של וואסטסייד, שיתן לך עצימות מאוד גבוה ומגוון כל שבוע, ויתן לך לעשות נפח רציני ומכיר בחשיבות של סיבולת, ומאמין בשילוב מיומנות באימון.

אני לא חושב שסתם ככה אני יכול לזרוק כאן תוכנית בסגנון הזה עבורך, תצטרך לקנות את הספרים שלהם, להירשם לאתר שלהם וללמוד. אבל אני חושב שזה כיוון טוב עבור מה שאתם מחפשים.

זה דורש סבלנות והתאמה אישית בהתאם לכושר, גמישות, זמן, מוטיבציה והעדפה אישית.

אז תעשה SS עם רבע שעה סקילס בסוף כל אימון בעצימות נמוכה, וביום חמישי תעשה מטקון שנשען בעיקר על תרגילים אירוביים.

אתה כמובן לא תתחזק כמו שתוכל להתחזק אם תעשה תוכנית כוח בלבד.

http://library.crossfit.com/premium/pdf/CFJ_MartinWhite_StrengthBias.pdf

מה עם התכנית הזאת? אני רואה שהיא מאוד ישנה אבל היא נראית מתאימה למה שאני רוצה לעשות
מישהו מכיר??
אני פשוט רוצה משהו יותר מכוון כמו שיש בתכנית הזאת, ולא לבצע פשוט SS עם מטקונים

אני הצלחתי לשלב 531 עם 3-4 מטקונים בזמנו

צריך לאכול כמו שצריך ולישון טוב אבל סהכ זה אפשרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית