הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט 80X5 - מנסה לחזור לעניינים אחרי הרבה זמן

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
שבוע טוב לכולם,
כמעט ולא שפפתי כבר נראה לי קרוב ל 3 שנים, עכשיו בתקווה לחזור לעניינים. פעם הטכניקה ישבה לי טוב, עכשיו אני רואה שפחות וגם קיבלתי כמה טיפים, תזרקו עליי הערות/הארות למי שיש מה לומר. ועוד נקודה - בחזרה האחרונה של הסט הזה קיבלתי כאב חד בגב תחתון בתחתית התנועה, אני לא ראיתי משהו ספציפי בחזרה הזאת, אולי לא ראיתי טוב.

השלישי, מה עם reemar
אחד זה לבלבל את השכל שטכניקה זה overrated

שני זה לבלבל את השכל כטבעי

ושלישי לבלבל תשכל כמוזרק

כך אני ממצא את כל האופציות שהפורום מציע

ניחוש ראשון שלי גם אבל רציתי את האמת את כל האמת ורק את האמת, לא לנחש
זה לא סותר. עזוב, כשתהיה כמוני תבין.
cycletelephone זה המשתמש השני שלי לא להתבלבל.
חחחחחחחחחחחחח
אני מכיר את הבחור עוד מלפני הפורום הזה.
או שיש לו אספרגר או שהוא הטרולר הכי טוב שאי פעם נולד.

אחד זה לבלבל את השכל שטכניקה זה overrated

שני זה לבלבל את השכל כטבעי

ושלישי לבלבל תשכל כמוזרק

כך אני ממצא את כל האופציות שהפורום מציע
מזכיר לי את הימים של פעם עם ביסט @nlr666
"רק ריפט1" "מסה רק עם חלב וא1רא1! הדרך היחידה!"

• פותח/ת השרשור
צילמתי את האימון שלשום, סט חימום אחרון עם 60 ושלושת הסטים עם 82.5. ניסיתי הצרתי אחיזה ושמרתימעל כיווץ בגב עליון, שמתי לב גם לברייסינג, לכווץ את הבטן. הרגשתי מוגבל בתנועה כי הייתי עם שני זוגות מכנסיים אז בירידה היה קצת בעייתי, והמוט לא ישב מושלם כי הייתי לבוש עם 3 שכבות, ככה זה שמתאמנים בחוץ בקור כלבים וגשם זלעפות...

זה נראה הרבה יותר טוב. שלושה דברים שהייתי עובד לאימון הבא:

1. ממשיך לעבוד על הגמישות בכתף, מצר אחיזה כמה שאפשר, כל אימון עוד קצת ומכוון מרפקים למטה. זה יקח זמן אבל כרגע זה הדבר הכי בולט בסקוואט שלך שצריך לשפר. חפש ביטיוב Paul horn stretch ותעבוד על זה בחימום.
2. נסה לשבת עוד אחורה, תחשוב שאתה רוצה לגעת עם התחת בקיר שיש מאחוריך (למרות שאין שם). ברכיים הולכות קדימה, תחת אחורה ולהרגיש שההאמסטרינג נמתח. כרגע אתה יורד דוך למטה ואין מתח בהאמסטרינג. הייתי עובד על זה.
3. תירד עוד שני סנטימטר. חלק מהחזרות גבוהות, חלק גבוליות.

ומעלה 2.5 ק"ג.

• פותח/ת השרשור
1. ממשיך לעבוד על הגמישות בכתף, מצר אחיזה כמה שאפשר, כל אימון עוד קצת ומכוון מרפקים למטה. זה יקח זמן אבל כרגע זה הדבר הכי בולט בסקוואט שלך שצריך לשפר. חפש ביטיוב Paul horn stretch ותעבוד על זה בחימום.
אוקיי אחפש את זה, לפחות נזכרתי איך מוט אמור לשבת בלואו בר ולא הרגשתי כל שניה שהוא רוצה להחליק לי.
2. נסה לשבת עוד אחורה, תחשוב שאתה רוצה לגעת עם התחת בקיר שיש מאחוריך (למרות שאין שם). ברכיים הולכות קדימה, תחת אחורה ולהרגיש שההאמסטרינג נמתח. כרגע אתה יורד דוך למטה ואין מתח בהאמסטרינג. הייתי עובד על זה.
כן זה משהו שהרגשתי עדיין, כלומר כמעט לא הרגשתי - את המתח בהאמסטרינג. מקווה שהיום לא יהיה ממש קר ואוכל להתאמן עם מכנס קצר, או לפחות מכנס ארוך אחד, כי זה קצת הרס לי את הזרימה של התנועה.
סבבה
ומעלה 2.5 ק"ג.
עושה עס עס כרגע, מעלה כל אימון 😃

תודה רבה על התגובות
לגבי הכאב בגב תחתון - עדיין כאב באימון, אמנם פחות משישי-שבת, אבל התחלתי לעשות במחשבה שאם הכאב יתחזק או יגביל אותי אעצור וזה לא קרה. תכלס נזכרתי מנסיון שלי שלפעמים להתעלם מכאב זה גם בסדר 😃 אם הוא משתפר ואין החמרה שלו בהרמות.

זה נראה הרבה יותר טוב. שלושה דברים שהייתי עובד לאימון הבא:

ומעלה 2.5 ק"ג.
הטיפים השני והשלישי היו ספציפיים עבורו, או משהו די גנרי? היית אומר שהם רלוונטיים גם להיי באר?

הטיפים השני והשלישי היו ספציפיים עבורו, או משהו די גנרי? היית אומר שהם רלוונטיים גם להיי באר?
הטיפ הראשון רלוונטי גם להיי באר והטיפ השני לא רלוונטי כי בהיי באר אתה לא מנסה מנסה לשבת אחורה כמו בלאו, אתה פשוט יורד איך שאתה(לא יודע להסביר את זה טוב יותר)
Low_bar_vs_High_Bar_Squat_Angles.png

זה מסביר יותר טוב את מה שניסיתי להגיד

נערך לאחרונה:

מאמין שהתכוונת לטיפ הראשון והשני (הטיפ השלישי תקף גם להיי באר, כן, צריך לשבור מקביל).

בקשר לטיפ הראשון: בהיי באר המוט גבוה יותר ומשמעותית נוח בכתפיים. הרבה יותר קל לכוון את המרפקים לזווית הנדרשת.

טיפ שני: בהיי באר אתה תישב פחות אחורה, כי המוט יושב יותר גבוה, הסקוואט הוא יותר אנכי כדי להיות במרכז כף הרגל, והברכיים הולכות יותר קדימה. זה לא אומר שאין היפ דרייב בהיי באר. בכל סקוואט כבד יש שימוש גדול במותניים.

צילמתי את האימון שלשום, סט חימום אחרון עם 60 ושלושת הסטים עם 82.5. ניסיתי הצרתי אחיזה ושמרתימעל כיווץ בגב עליון, שמתי לב גם לברייסינג, לכווץ את הבטן. הרגשתי מוגבל בתנועה כי הייתי עם שני זוגות מכנסיים אז בירידה היה קצת בעייתי, והמוט לא ישב מושלם כי הייתי לבוש עם 3 שכבות, ככה זה שמתאמנים בחוץ בקור כלבים וגשם זלעפות...

חייב לך מוניטין על המבזק חדשות ועל ברקים-רעמים-גשם

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית