הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוספיט, מסה ומה שבינהם

Lidor172003

משתמש מתחיל
52
17
נק' מוניטין:
17
52
17
שלום פורום יקר:)🍻
עד עכשיו הייתי בחיטוב ואני רוצה להתחיל מסה איטית. (כלומר, לעבור לניטראלי ומשם מסה).
1. אם אני אעשה כל שבוע/שבועיים פלוס קלורי של 100 פר יום זה הכי טוב כדי לדעת מה ניטראלי שלי ומשם להתחיל מסה איטית. נכון?

2. התחלתי אימוני קרוספיט האם הם אידיאלים להעלאה במסת השריר? (יש לציין שלפני התאמנתי בחדכ (כן כן פעם היה כזה דבר) )

3. כמה קלוריות כדי לי להעלות וכל כמה זמן?

תודה מראש!!!🙌

שלום פורום יקר:)🍻
עד עכשיו הייתי בחיטוב ואני רוצה להתחיל מסה איטית. (כלומר, לעבור לניטראלי ומשם מסה).
1. אם אני אעשה כל שבוע/שבועיים פלוס קלורי של 100 פר יום זה הכי טוב כדי לדעת מה ניטראלי שלי ומשם להתחיל מסה איטית. נכון?

2. התחלתי אימוני קרוספיט האם הם אידיאלים להעלאה במסת השריר? (יש לציין שלפני התאמנתי בחדכ (כן כן פעם היה כזה דבר) )

3. כמה קלוריות כדי לי להעלות וכל כמה זמן?

תודה מראש!!!🙌

1. עדיף לעשות משהו שנקרא סוג של ריוורס דיאט כדי למצוא את הניטרלי שלך, תעלי לאט לאט קלוריות עד שתראי שהמשקל מתאזן.
אפילו הייתי ממשיך עוד שבועיים-שלוש על הניטרלי אם החיטוב היה ארוך

2. אידאלי כנראה שלא, יחסית למצב העכשווי שאין אופציה אחרת זאת נשמעת כמו אחלה אופציה.

3. לא יודע איך היה נראה החיטוב שלך, מתי הורדת וכמה, כמה זמן הוא ארך וכמה אגרסיבי הוא היה.
קשה לענות בלי לדעת על התהליך שעברת עד היום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית