הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם כמות הפחמימות בתפריט משפיעים על כמות החלבון ביום שצריך?

lironxx

משתמש מתחיל
41
1
נק' מוניטין:
8
41
1
אני "במסה" וכרגע אני צורך בסביבות 550 גרם פחמימה ליום ולפעמים יותר כי לפחות לי לאחר הרבה נסיונות וטעיות זה משפר את הביצועים וההתאוששות ,בכמות כזאת של פחמימות הצריכת חלבון המומלצת בסביבות 1.6 נשארת או שיורדת בגלל הצריכת פחמימות הגבוהה?הצריכת שומן עומדת בערך על 90 100 גרם ליום ובכללי המשקל שלי הוא 103 גיל 28,תודה מראש

אני "במסה" וכרגע אני צורך בסביבות 550 גרם פחמימה ליום ולפעמים יותר כי לפחות לי לאחר הרבה נסיונות וטעיות זה משפר את הביצועים וההתאוששות ,בכמות כזאת של פחמימות הצריכת חלבון המומלצת בסביבות 1.6 נשארת או שיורדת בגלל הצריכת פחמימות הגבוהה?הצריכת שומן עומדת בערך על 90 100 גרם ליום ובכללי המשקל שלי הוא 103 גיל 28,תודה מראש

כל כך הרבה פרטים והחסרת את הכי חשוב, מה המטרה שלך?
מה הסך הקלורי שאתה מנסה להגיע אליו?

בכל מקרה לא משנה הפחמימה אלא שתצרוך מספיק חלבון ושומן. (מינימום 1.6 ומינימום 0.5 בהתאמה)

• פותח/ת השרשור
כל כך הרבה פרטים והחסרת את הכי חשוב, מה המטרה שלך?
מה הסך הקלורי שאתה מנסה להגיע אליו?

בכל מקרה לא משנה הפחמימה אלא שתצרוך מספיק חלבון ושומן. (מינימום 1.6 ומינימום 0.5 בהתאמה)
המטרה היא להתחזק ועל הדרך לצבור מסה,היעד הקלורי שלי בסביבות 3500-4000
שהבסיס זה צריכה גבוהה של פחמימות,מן הסתם שיש הרבה חלבון מן הצומח כבר בפחמימה אז אני מחשיב אותו לא באופן מלא בגלל שגרם מן הצומח לא שווה בדיוק לגרם מהחי בגלל כמות מועטה יותר של חומצות אמינו ובמקביל גם צורך חלבון מהחי להשלים את הצריכה ,אז הבנתי שלא משנה מה הכמות פחמימות ההמלצה של כמות חלבון נשארת זהה?תודה רבה

המטרה היא להתחזק ועל הדרך לצבור מסה,היעד הקלורי שלי בסביבות 3500-4000
שהבסיס זה צריכה גבוהה של פחמימות,מן הסתם שיש הרבה חלבון מן הצומח כבר בפחמימה אז אני מחשיב אותו לא באופן מלא בגלל שגרם מן הצומח לא שווה בדיוק לגרם מהחי בגלל כמות מועטה יותר של חומצות אמינו ובמקביל גם צורך חלבון מהחי להשלים את הצריכה ,אז הבנתי שלא משנה מה הכמות פחמימות ההמלצה של כמות חלבון נשארת זהה?תודה רבה

נכון, בין 1.6-2.2 לכל ק"ג מ.ג

אין איזה יחס חלבון פחמימה לעקוב אחריו, אבל אם אתה צורך הרבה חלבון או הרבה פחמימה, ויש לך הגבלה קלורית מסויימת, משהו אחד יצטרך לתפוס את המקום של השני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית