עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחח, בהתחשב בזה שהבנאדם מתחרה עם שנים של ניסיון התגובה הזאת פשוט מוצלחת.חחח אחרי 7 חודשים בחיטוב וניסיון של אלף דיאטות כושלות זה מה שקורה. תאמין לי שיש לי עוד רעיונות:sarcastic:בכל אופן אני בעד מתכונים מתוקים דלי קלוריות ועשירים בחלבון (אם אני מוצאת). אני אוהבת לבשל ולאפות ואני אוהבת לאכול מתוקים ובמיוחד בידיעה שאני יכולה כמות גדולה מהם, אז זה נהדר
חחחחחחחחחחחחחחחח, בהתחשב בזה שהבנאדם מתחרה עם שנים של ניסיון התגובה הזאת פשוט מוצלחת.
אם אתה לא סובל בחיטוב.. אתה במסה!!
חחחחחחח
אגב, אפשר גם לקחת עוגיית חלבון ורצוי שוקולד צ'יפס (לא מצאתי אחת עם ערכים *מעולים*, אבל אולי קיימת ואני לא יודעת), לשים מעל כף חלב ולמיקרו ל10-15 שניות. מ ד ה י ם.
הזמנתי עוגיות M&M חומות ועשיתי את זה איתן (לא עוגיות חלבון אבל כן 110 קלוריות ליחידה!) והיה מעולה.
בחייםםםםםם לא עשיתי מסה או כל תהליך עלייה במשקל כי תמיד הייתי שמנה עד שנכנסתי לחיטוב, אבל זה נשמע לא רע.. מקווה שיצא לי מתישהו:sarcastic:😆
נשים לא צריכות לפחד ממסה. זה יכול מאוד לעצב את הגוף בצורה יפה מאוד. הלוואי וכל אישה תדע את זה במקום רק לרדת במשקל בלי לתת דגש לכמות חלבון וכו'(לא מדבר עלייך ספציפית). אני רואה הרבה דברים כאלה ב herbalife וזה עצוב..חחחחחחח
אגב, אפשר גם לקחת עוגיית חלבון ורצוי שוקולד צ'יפס (לא מצאתי אחת עם ערכים *מעולים*, אבל אולי קיימת ואני לא יודעת), לשים מעל כף חלב ולמיקרו ל10-15 שניות. מ ד ה י ם.
הזמנתי עוגיות M&M חומות ועשיתי את זה איתן (לא עוגיות חלבון אבל כן 110 קלוריות ליחידה!) והיה מעולה.
בחייםםםםםם לא עשיתי מסה או כל תהליך עלייה במשקל כי תמיד הייתי שמנה עד שנכנסתי לחיטוב, אבל זה נשמע לא רע.. מקווה שיצא לי מתישהו:sarcastic:😆
נשים לא צריכות לפחד ממסה. זה יכול מאוד לעצב את הגוף בצורה יפה מאוד. הלוואי וכל אישה תדע את זה במקום רק לרדת במשקל בלי לתת דגש לכמות חלבון וכו'(לא מדבר עלייך ספציפית). אני רואה הרבה דברים כאלה ב herbalife וזה עצוב..
אז תנסי להפסיק לייחס למשקל כ"כ הרבה משמעות, המראה הכי חשוב!מסכימה, אבל כמישהי עם הפרעת אכילה - לראות שהמשקל עולה יכול לפעמים להיות די מרתיע. אני גם באופן אישי 55 קילו והגובה שלי הוא 1.59 אז אני לא צריכה מסה, אבל אם הייתי בתת משקל הייתי עושה מסה בצורה מסודרת ולא סתם אוכלת מה שבא לי ומכל הבא ליד
מסכים חלקיתאז תנסי להפסיק לייחס למשקל כ"כ הרבה משמעות, המראה הכי חשוב!
קולה זירו לימון זה ה-דברשאני בחיטוב ,
אני אוהב להסתכל על התפריט באתר של רולדין וגולדה..
עם קולה זירו ביד..
😆
חחחחחחחחחחח שמן לבינתיים 🥷מסכים חלקית
עשיתי לייק כי אתה שמן (גם אני 😛)
זה יוצא כמות לאינגליש אחת?בכיף!
מקווה שיש לך משקל של אוכל בבית 😃
280 גרם בננות (בערך 2 גדולות) - 245 קלוריות
כף וחצי שמן *קנולה* או כל שמן אחר ללא טעם לוואי - 150 קלוריות
ממתיק נוזלי (כמה טיפות שרוצים) - 0 קלוריות. אם אין אפשר להמיר בחצי כוס חד"פ של סוכר חום/לבן או קצת פחות, מה שתרצה. עדיף ממתיק כדי לחסוך קלוריות. בכל אופן אני מתה על מתוק אז אפשר להגיד שהתפרעתי עם הממתיק, אבל ממש לא חובה (גם לא מזיק, כן? אבל לא חובה) ;)
ביצה - 80 קלוריות
19 גרם שוקולית (כף מאוד גדושה) - 76 קלוריות. אפשר להחליף בקקאו אבל בינינו, עם שוקולית יוצא טעים יותר (מנסיון)
70 גרם קמח לבן/כוסמין לבן, אני משתמשת בלבן רגיל - 240 קלוריות
כפית מכל אחד מהמוצרים הבאים: קינמון, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתיה, תמצית וניל (מרגישה שזה דפוק לחשב כי זה די שולי ומאחר והעוגה מתחלקת לפרוסות מדובר בתוספת של מקסימום 2 קל' לפרוסה.)
1/4 כפית מלח - 0 קלוריות
2 שורות שוקולד לבחירתך (אני השתמשתי בשוקולד קרם חלב של עלית) - 200 קלוריות. זה יוצא בערך 34 גרם, אז לחלופין אפשר 34 גרם שוקולד צ'יפס.
סהכ כל המתכון 991 קלוריות. תחלק לכמה פרוסות שתרצה 😃
די קל. קודם כל מחממים תנור ל180 מעלות על מצב של אפייה. לא טורבו או משהו (פעם שמתי על טורבו בטעות - ואוי לא. לא מומלץ). הכנתי את העוגה איזה 8 פעמים בחודש האחרון אז יש לי נסיון 😃
*לערבב אחרי כל שלב*:
מועכים את הבננות, מוסיפים את הממתיק והשמן.
להוסיף את הביצה (שאגב ניתן להמיר ברסק תפוחים. נכון שבביצה יש 7 גר' חלבון, אבל בגלל שהעוגה מתחלקת ל10 פרוסות זה נורא מינורי). להוסיף את החומרים היבשים (שוקולית, קמח, את המוצרים שפירטתי שצריך כפית מהם, קצת מלח).
לקצוץ את השוקולד אם לא מדובר בשוקולד ציפס, להוסיף לתערובת. לקחת תבנית אינגליש קייק ולרסס עם קצת תרסיס שמן (קנולה/חמאה/חמאה וקנולה, מה שיש. 3 שפריצים יספיקו) ולשפוך את הכל לבפנים.
האפייה היא 30-35 דקות. תפתח את התנור כל 7-10 דקות כדי לראות מה המצב (אפשר לבדוק בעזרת שיפוד).
היא לא יוצאת סופר גבוהה אבל היא רכה, שוקולדית, פאדג'ית וממש ממש לא מרגישה חיטובית (ואני לא משוחדת או משהו! ☝️)טעימה יותר בבוקר שאחרי, כשהיא קרה (מבלי חימום במיקרו). אפשר לאכול גם כשהיא רותחת כי היא טעימה בכל המצבים כמובן.
כשהיא יצאה נתתי לה להתקרר, חילקתי ל10 פרוסות ושמתי מעל כל פרוסה שקד, ככה שבחלוקה ל10 פרוסות:
פרוסה רגילה - 99 קלוריות
פרוסה עם שקד - 107 קלוריות
תהנה! תעדכן אותי פליז פליז פליז, היא יצאה לי מוצלחת בטירוף. מכינה לפחות פעם בשבוע 😃
זה אוכל נחמה לנשמהמנה חמה קוסקוס, סתם.
זה יוצא כמות לאינגליש אחת?
נראה אחלה מתכון, אנסה בהזדמנות
אפילו שאין לי חוש ריח וטעם אכלתי היום קוסקוס של מזרחים. המרקם היה טעים מאוד!! ללא ספק אוכל מנחםזה אוכל נחמה לנשמה
אפילו שאין לי חוש ריח וטעם אכלתי היום קוסקוס של מזרחים. המרקם היה טעים מאוד!! ללא ספק אוכל מנחם
אם זה נראה כמו קלקר ומריח כמו קלקר...אם מנה חמה זה אוכל.. אז גם נסורת עץ זה אוכל..
לא כל דבר שאפשר לשים בפה וללעוס זה אוכל!!!
🤣
חחחחחח זה באמת טעים לפי המשפחה שלי כי רק אני איבדתי את חוש הריח והטעם(אני חולה קורונה אם לא מובן) פשוט אני הבנתי שזה טעים לפי המרקם 🤣אם מנה חמה זה אוכל.. אז גם נסורת עץ זה אוכל..
לא כל דבר שאפשר לשים בפה וללעוס זה אוכל!!!
🤣
הקטע המצחיק והעצוב שאם אני יאכל קלקר יהיה לזה אותו טעם כמו של בננה וכמו של אבקת חלבון עם חלב:fever2:אם זה נראה כמו קלקר ומריח כמו קלקר...
זה פריכית אורזאם זה נראה כמו קלקר ומריח כמו קלקר...
תמשיך לספר לעצמך סיפורים.זה פריכית אורז