עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שראיתי כמה שמשתמשים במוצר,
למרות זאת אמרו שזה לא מגובה והם לא מודעים לשום יתרון בשימוש.
בקיצור מה יש לך להפסיד? מקסימום תהנה מהפאמפ.
עולה 30 ש"ח באיביי.
מה יש להפסיד? אצלי במכון יש כמה שחיפים שבאים עם כל מיני אקססוריז שאין להם מושג איך להשתמש בהם ונראים פשוט כמו ליצנים
יש כאלה שבאים עם ה arm bluster הזה
יש כאלה שבאים עם רצועות משיכה לגב ומשתמשים בזה כמו תומכים למפרקים
אני כמעט בטוח שBFR כן מגובה מחקריתמרות זאת אמרו שזה לא מגובה והם לא מודעים לשום יתרון בשימוש
אני כמעט בטוח שBFR כן מגובה מחקרית
זכור לי שראו אפקט רק בטווח חזרות מסויים אצל סוג מאוד מסוים של אנשים ושזה לא רלוונטי למתאמן הממוצע.לחסום לעצמך את זרם הדם בשביל פאמפ? אני מפספס משהו או שרק בשביל זה המכשיר הזה נועד?
לא יודע לאן עוד אנשים יכולים להגיע.
לא עושים דברים רק כי 'אין מה להפסיד'.עדיין לא הבנתי מה יש להם להפסיד?
אני משתמש לפעמים. זה חוסם את הורידים ובכך מגביר את העומס המטבולי. ונותן פאמפ מטורף.
אם אין לך משקל כבד (אם אתה מתאמן בבית) BFR זה פתרון טוב.
זכור לי שראו אפקט רק בטווח חזרות מסויים אצל סוג מאוד מסוים של אנשים ושזה לא רלוונטי למתאמן הממוצע.
*'זכור לי'
צריך להיות דביל בשביל להקשיב לאיזה בנאדם רנדומלי בפורום שלא מגבה מחקרית.
ועדיין, זה מה שזכור לי.
לא עושים דברים רק כי 'אין מה להפסיד'.
כשיהיה מה להרוויח, תעדכן אותי!
ואותי ספציפית לא מעניין הפאמפ.
הפוך, ורידים זה מהתאים בגוף אל הלב.מה זאת אומרת? אבל הורידים הם אלו שמעבירים דם אל השריר שעובד, והם בעצם אלו שגורמים לפאמפ, אז איך לחסום אותם יתן לך פאמפ?
דה פאק?אני משתמש לפעמים. זה חוסם את הורידים ובכך מגביר את העומס המטבולי. ונותן פאמפ מטורף.
אם אין לך משקל כבד (אם אתה מתאמן בבית) BFR זה פתרון טוב.
הBFR רק מגביר את העומס המטבולי. שאתה עושה הרבה חזרות מתמשכות אותו דבר קורה, השרירים חוסמים (פחות אבל) את הורידים ויש פאמפ.דה פאק?
אין לי מושג על מה מדובר
אבל איך חסימת ורידים תפתור חוסר התנגדות?
אם אין לך משקל שנותן מספיק גירוי אז תכניס תרגילים ברמת קושי גבוהה יותר, למה לחסום את הורידים?