הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט עליה במסה - חוות דעת

Mosheeliav

משתמש מתחיל
9
1
נק' מוניטין:
1
9
1
אהלן אני מתאמן מאז אוגוסט עם ציוד ביתי ( שני מוטות קצרים מוט ארוך ספת כושר ו50 קילו במשקלים)
המטרה של התפריט עליה במסה 4 אימונים בשבוע
גובה 1.88 משקל 85

ארוחת בוקר -
קופסאת טונה , תפוח , 25 גרם אגוזי מלך , 4 פרוסות לחם מלא

ארוחת צהריים/ אחרי אימון -
350 גרם אורז מבושל , 200 גרם חזה עוף מטוגן , סלט 3 ירקות כף טחינה

ארוחת ביניים שייק -
בננה , 2 תמרים , מעדן חלבון, כף קקאו , חצי כפית ציה , כף חמאת בוטנים , 100 גרם שיבולת שועל , 15 גרם שקדים

ארוחת ערב -
400 גרם אורז מבושל , 150 גרם חזה עוף מטוגן , סלט 3 ירקות , כף טחינה

קלוריות: 3428
חלבונים: 242
פחמימות: 441
שומנים: 76

מה אתם חושבים ? אל תתיחסו לזה שאין גיוון בארוחות אני מגוון לפעמים עם אותם ערכים

נערך לאחרונה:
אהלן אני מתאמן מאז אוגוסט עם ציוד ביתי ( שני מוטות קצרים מוט ארוך ספת כושר ו50 קילו במשקלים)
המטרה של התפריט עליה במסה 4 אימונים בשבוע
גובה 1.88 משקל 85

ארוחת בוקר -
קופסאת טונה , תפוח , 25 גרם אגוזי מלך , 4 פרוסות לחם מלא

ארוחת צהריים/ אחרי אימון -
350 גרם אורז מבושל , 200 גרם חזה עוף מטוגן , סלט 3 ירקות כף טחינה

ארוחת ביניים שייק -
בננה , 2 תמרים , מעדן חלבון, כף קקאו , חצי כפית ציה , כף חמאת בוטנים , 100 גרם שיבולת שועל , 15 גרם שקדים

ארוחת ערב -
400 גרם אורז מבושל , 150 גרם חזה עוף מטוגן , סלט 3 ירקות , כף טחינה

קלוריות: 3428
חלבונים: 242
פחמימות: 441
שומנים: 76

מה אתם חושבים ? אל תתיחסו לזה שאין גיוון בארוחות אני מגוון לפעמים עם אותם ערכים
יותר מדיי קלוריות, יותר מדיי חלבון!! ושומן אפשר עוד טיפה.
אתה צריך לצרוך באיזור ה2800 קלוריות, חלבון 1.8 ל2 חלבון פר משקל גוף. שומן זה 0.8-1 פר משקל גוף והשאר פחמימה.

אתה על חומרים שאתה צריך כל כך הרבה גרם חלבון? למה 200 גרם חזה עוף? אני אוכל כמוך באורז בצהריים וחזה עוף בערך 80 גרם ומגיע ל150 חלבון כל יום שזה פי2 מהמשקל שלי

לכמה חלבון אתם ממליצים להוריד ?
ודרך אגב זה חשוב מאיזה ארוחה ? או מכל ארוחה קצת
לא חשוב.
באמת כדאי שתתחיל עם פחות קלורית(2800-3000) לפני שאתה אוכל כמות כזאת וסתם תצבור שומן מיותר.

• פותח/ת השרשור
זה התפריט הכי משעמם שראיתי בחיים

חזה עוף מטוגן
אתה מחשיב את השמן בחישוב שלך?
אח שלי הכל בסדר אני אוכל את התפריט לא אתה
לא שאלתי אם התפריט טעים או לא
לא חשוב.
באמת כדאי שתתחיל עם פחות קלורית(2800-3000) לפני שאתה אוכל כמות כזאת וסתם תצבור שומן מיותר.
קיבלתי אח אני אוריד קלוריות תודה

קשה לי להאמין שאתה צריך כל כך הרבה קלוריות. אתה בטח עולה במשקל בקצב מהיר מאוד. לדעתי תחפש את כמות הקלוריות איתה אתה לא עולה ולא יורד במשקל, מה שנקרא ‘נטרלי׳ ומשם תעלה את הקלוריות בהתאם. אני אוהב לעשות מסה נקייה מאוד במשך כמה חודשים לפחות אז אני בדרך כלל מוסיף 200-300 קלוריות לנטרלי ולוקח את הזמן עם המסה. אח״כ החיטוב קל מאוד.
בנוסף אם תרד לכיוון ה 2700-2800 קלוריות יהיו דרושים שינויים לטעמי. אולי ב 3500 קלוריות אתה אוכל שקדים ומרגיש שבע, אבל כאשר תוריד את הקלוריות אולי תאלץ לעשות שינויים קטנים בתפריט. בהצלחה!.

חלבון גבוה מדי, שומן נמוך מדי, בגדול אם אתה עולה במסה ולא יותר מדי בשומן הייתי נשאר עם התפריט הזה רק מאזן קצת את החלבון כלפי מטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית