קריאטין בחיטוב

מצב
השרשור נעול

מאור-123

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
האם יש תועלת בלהתחיל לקחת קריאטין שמתחילים חיטוב? או רק בתקופת מסה?

וואו נראה לי לא הבנתם אותי בכלל, לפחות הגבתם בצורה נורמאלית ולא כמו המב"רניק המעצבן הזה
קריאטין כן מביא פאמפ לא משהו פסיכוזי לגמרי, אבל כן יש הבדל בין עם לבין בלי :FACEPALM:

וואו נראה לי לא הבנתם אותי בכלל, לפחות הגבתם בצורה נורמאלית ולא כמו המב"רניק המעצבן הזה
קריאטין כן מביא פאמפ לא משהו פסיכוזי לגמרי, אבל כן יש הבדל בין עם לבין בלי :FACEPALM:
אני למדתי בכיתת מב"ר, מה הבעיה עם זה/איתי?
קריאטין כן מביא פאמפ לא משהו פסיכוזי לגמרי, אבל כן יש הבדל בין עם לבין בלי
גם אם זה נכון, מרגיש לי מאוד מיותר ובטח לא הסיבה שבגללה צורכים קריאטין... חוץ מזה, למיטב ידיעתי קריאטין זה משהו שלוקחים לפרק זמן ארוך בשביל שישפיע. איך זה מסתדר עם מה שאתה אומר? אולי אתה מבלבל פאמפ עם צבירת נוזלים?

אני למדתי בכיתת מב"ר, מה הבעיה עם זה/איתי?
איתך אין בעיה אתה מאמי
אין לי בעיה גם עם הכיתה זה פשוט הפך לבדיחה עם השנים ולא רק אני מאמץ את זה:badtaste14:
יש לי חבר שהיה יותר טוב מהכיתת סייבר והוא במב"ר במחשבים

תנדור על זה בספר תנ''ך ואני חוזר בי

מתוך תהייה, למה שלהתחיל להשתמש בקריאטין בחיטוב לא יעזור?
הרי זה יגרום לאגירה מרובה של מים בשריר (דבר שיורד בחיטוב בגלל שצורכים בדרך כלל פחות פחמימות) ויעזור לשמר את המשקלים במכון

איתך אין בעיה אתה מאמי
אין לי בעיה גם עם הכיתה זה פשוט הפך לבדיחה עם השנים ולא רק אני מאמץ את זה:badtaste14:
יש לי חבר שהיה יותר טוב מהכיתת סייבר והוא במב"ר במחשבים
גם אצלנו זו הייתה מעין בדיחה, אבל בדיחה פרטית מותר, לאחרים אין זכות.
איתך אין בעיה אתה מאמי
🤭😍

@Serg זה אתה?

תלוי את מי שואלים.

@yanivgoft להתאמן בבית, סיוט?
כשכל מה שיש לך זה סטנדים מתפרקים עם 100 קילו כולל המוט(לא מספיק לדד כרגע) בחדר צפוף ככ שאין לי מקום לעשות שכיבות שמיכה בלי להזיז דברים וכשאני צריך לעשות בנץ' מערימת כריות על הרצפה(שכבר צנח לי על הסטרנום) עם משפחה שלא תומכת בשיט(ואפילו ההפך, רק מעודדת לפרוש ולהפסיק) פלוס העובדה שאני צריך להתאמן לבד בבית וגם על שירים מהטלוויזיה מרימים גבה

אז כן, אימונים בבית זה די חרא

כשכל מה שיש לך זה סטנדים מתפרקים עם 100 קילו כולל המוט(לא מספיק לדד כרגע) בחדר צפוף ככ שאין לי מקום לעשות שכיבות שמיכה בלי להזיז דברים וכשאני צריך לעשות בנץ' מערימת כריות על הרצפה(שכבר צנח לי על הסטרנום) עם משפחה שלא תומכת בשיט(ואפילו ההפך, רק מעודדת לפרוש ולהפסיק) פלוס העובדה שאני צריך להתאמן לבד בבית וגם על שירים מהטלוויזיה מרימים גבה

אז כן, אימונים בבית זה די חרא
אני בדיוק באותה סיטואציה על פניו.
תלמד ליהנות ממה שיש.

אני בדיוק באותה סיטואציה על פניו.
תלמד ליהנות ממה שיש.
לפחות יש לך ספה אם אני לא טועה

אם זה מעניין אותך שלח לי פרטית אשלח לך סרטון שתבין עד כמה המצב עגום:cray:
בשביל זה יש אינטרנט ופוסטרים לתלות

רגע,על איזה מכון אנחנו מדברים?
הדבר הזה שהיה קיים אי שם ב2019
2020 בקושי נחשב חצי ממנו היה סגור

מצב