עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני למדתי בכיתת מב"ר, מה הבעיה עם זה/איתי?וואו נראה לי לא הבנתם אותי בכלל, לפחות הגבתם בצורה נורמאלית ולא כמו המב"רניק המעצבן הזה
קריאטין כן מביא פאמפ לא משהו פסיכוזי לגמרי, אבל כן יש הבדל בין עם לבין בלי :FACEPALM:
גם אם זה נכון, מרגיש לי מאוד מיותר ובטח לא הסיבה שבגללה צורכים קריאטין... חוץ מזה, למיטב ידיעתי קריאטין זה משהו שלוקחים לפרק זמן ארוך בשביל שישפיע. איך זה מסתדר עם מה שאתה אומר? אולי אתה מבלבל פאמפ עם צבירת נוזלים?קריאטין כן מביא פאמפ לא משהו פסיכוזי לגמרי, אבל כן יש הבדל בין עם לבין בלי
איתך אין בעיה אתה מאמיאני למדתי בכיתת מב"ר, מה הבעיה עם זה/איתי?
וואו נראה לי לא הבנתם אותי בכלל, לפחות הגבתם בצורה נורמאלית ולא כמו המב"רניק המעצבן הזה
קריאטין כן מביא פאמפ לא משהו פסיכוזי לגמרי, אבל כן יש הבדל בין עם לבין בלי :FACEPALM:
מה אני עארס? איזה נודניקתנדור על זה בספר תנ''ך ואני חוזר בי
גם אצלנו זו הייתה מעין בדיחה, אבל בדיחה פרטית מותר, לאחרים אין זכות.איתך אין בעיה אתה מאמי
אין לי בעיה גם עם הכיתה זה פשוט הפך לבדיחה עם השנים ולא רק אני מאמץ את זה:badtaste14:
יש לי חבר שהיה יותר טוב מהכיתת סייבר והוא במב"ר במחשבים
🤭😍איתך אין בעיה אתה מאמי
אתה עראיס אנאבולימה אני עארס? איזה נודניק
וואו נראה לי לא הבנתם אותי בכלל, לפחות הגבתם בצורה נורמאלית ולא כמו המב"רניק המעצבן הזה
כמה זמן לא הייתי שם:cray:😭😭😭במכון
ומה לגבי סייקל של קריאטין?הדבר היחיד שנותן פאמפ זה טסט וטרן!
אם זה היה נכון למה אתה עצוב? סטגדישתוקכמה זמן לא הייתי שם:cray:😭😭😭
כבר שכחתי איך זה
אני מת לחזור להתאמן בחדר כושר, זה כלכך כיף בחדר כושראם זה היה נכון למה אתה עצוב? סטגדישתוק
רק אם זה דרך האףומה לגבי סייקל של קריאטין?
תלוי את מי שואלים.אני מת לחזור להתאמן בחדר כושר, זה כלכך כיף בחדר כושר
בבית זה פשוט סיוט
כשכל מה שיש לך זה סטנדים מתפרקים עם 100 קילו כולל המוט(לא מספיק לדד כרגע) בחדר צפוף ככ שאין לי מקום לעשות שכיבות שמיכה בלי להזיז דברים וכשאני צריך לעשות בנץ' מערימת כריות על הרצפה(שכבר צנח לי על הסטרנום) עם משפחה שלא תומכת בשיט(ואפילו ההפך, רק מעודדת לפרוש ולהפסיק) פלוס העובדה שאני צריך להתאמן לבד בבית וגם על שירים מהטלוויזיה מרימים גבה
אני בדיוק באותה סיטואציה על פניו.כשכל מה שיש לך זה סטנדים מתפרקים עם 100 קילו כולל המוט(לא מספיק לדד כרגע) בחדר צפוף ככ שאין לי מקום לעשות שכיבות שמיכה בלי להזיז דברים וכשאני צריך לעשות בנץ' מערימת כריות על הרצפה(שכבר צנח לי על הסטרנום) עם משפחה שלא תומכת בשיט(ואפילו ההפך, רק מעודדת לפרוש ולהפסיק) פלוס העובדה שאני צריך להתאמן לבד בבית וגם על שירים מהטלוויזיה מרימים גבה
אז כן, אימונים בבית זה די חרא
בשביל זה יש אינטרנט ופוסטרים לתלותנוף למוטיבציה
רגע,על איזה מכון אנחנו מדברים?מכון
לפחות יש לך ספה אם אני לא טועהאני בדיוק באותה סיטואציה על פניו.
תלמד ליהנות ממה שיש.
הדבר הזה שהיה קיים אי שם ב2019בשביל זה יש אינטרנט ופוסטרים לתלות
רגע,על איזה מכון אנחנו מדברים?