הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי סייקל

• פותח/ת השרשור Assass
  • פורסם בתאריך

Assass

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום
לבן אדם שכל החיים שלו לוקח טסטוסטרון 2 סיסי בשבוע
הבנתי שלאורך השנים יכול להיווצר מצב של ניוון אשכים וחוסר יכולת התאוששות בעתיד
רציתי לשאול לאחר כמה זמן בערך האשכים קטנים? והאם הדבר מסוכן בריאותית בלי קשר לפיריון?

חוץ מעניין האשכים , הסייקל משבש את ערכי הכולסטרול משמעותית, להיות עם ערכי כולסטרול לא תקינים במשך שנים זה סיכון ממשי לחיים.
לגבי עניין ההתאוששות, כל אחד והגוף שלו... לא מאמין שאפשר להתאושש באופן מלא אחרי ״שנים״ של טסט חיצוני...

שלום
רציתי לשאול לאחר כמה זמן בערך האשכים קטנים? והאם הדבר מסוכן בריאותית בלי קשר לפיריון?

לא רופא אנדוקרינולוגיה
אבל הבנתי מרופאים וחקירות שעשיתי בעצמי:
אפשר לחיות על טסט חיצוני כל החיים.
500 בשבוע לכל בחיים זה הרבה לדעתי אבל יש אנשים שחיים ככה.

לפי שאלתך אתה צעיר ככל הנראה ולכן מה שמעניין אותך כרגע מבחינה בריאותית: זה פוריות !
יכול לעשות אותך עקר ויכול שלא - הסיכון קיים ולכן צריך לשאול שאלה - מה עדיף להיות שרירי ובודד בגיל 50, או שמנמן עם משפחה גדולה - תחפור במחשבה הזאת ותגיע לתובנות.

צריך למצוא את דרך האמצע

בגילאים יותר מבוגרים 50+ יכול לעשות נזק ללב - אין הוכחה חד משמעית שזה עושה נזק אבל הדעה הרווחת טוענת שכן כמובן בשילוב עם חיים לא בריאים בכלל

דעה אישית שלי
בחור צעיר ורווק לא צריך לעלות על טסט קבוע אלא אם הוא מחילט להיות בודי בילדר מקצועי - אם כן החלטת - לך על זה בכל הכוח

למה להסתכן בחוסר יכולת להביא ילדים וחוסר התאוששות של הציר ההורמונלי , יותר פשוט לעשות סייקל פעם בשנה או שתיים עם פיסיטי ראוי .

שתי סייקלים בשנה (12שבועות כפול 2) + פיסיטי (4 שבועות) ראוי זה פחות או יותר 7-8 חטדשים בשנה שאתה בסייקל - אולי שווה לשקול trt
תעשה שתי סייקלים קצרים של חודשיים למה 3 חודשים סייקל ?
טיארטי ישבית את המערכת לאורך זמן זה טיפשי ההמגולובין יעלה לשחקים כמו כן ההמוטקריט מיותר לחלוטין צריך לתת לגוף להתאושש מניסיון אני כותב את זה, נוסף על כך למה לשחק עם הגוף וליצור השבתה ארוכת טווח של המערכת שלא בטוח שהגוף יתאושש מזה ואז להיות תלוי בטסט חיצוני לכל החיים ?!

תעשה שתי סייקלים קצרים של חודשיים למה 3 חודשים סייקל ?
טיארטי ישבית את המערכת לאורך זמן זה טיפשי ההמגולובין יעלה לשחקים כמו כן ההמוטקריט מיותר לחלוטין צריך לתת לגוף להתאושש מניסיון אני כותב את זה, נוסף על כך למה לשחק עם הגוף וליצור השבתה ארוכת טווח של המערכת שלא בטוח שהגוף יתאושש מזה ואז להיות תלוי בטסט חיצוני לכל החיים ?!
עדיין זה חצי שנה אם חצי שנה בלי. הגוף משתגע ממעברים כאלו , מה אתה חושב שמסייקל לסייקל הכל חוזר כאלו לא היה כלום

שלום
החברים שלך לא שמו לב כנראה שהרצת פה בדיחה או שאתה הבדיחה בעצמה..
500mg בשבוע זה סייקל ולא משהו שיש מישהו שצורך לכל החיים...אני לפחות לא מכיר אחד כזה!
ובוודאי שיש נזק ולא רק לפיריון.
ובנוסף לכך ככול שתשתמש לטווח זמן ארוך יותר כך יקטן האימפקט מבחינה אנאבולית ביחס הפוך לנזק ההורמונלי והבריאותי בכלל..

נערך לאחרונה:
בגלל כל מי שאתה מכיר שלא הקפיא זרע לפני שנכנס ל TRT אז נשמע לך מוזר? באמת?

זה באמת נשמע מוזר. טיפול הורמנאלי חיצוני המטרה שלו להביא את הגוף שלך לנורמה (אני מדבר על קליניקה ולא על פרוטוקל 250 מ״ג שבועי שיביא אותך לרמות גבוהות או סופר-פזיולוגיות). קשה לי מאוד להאמין שמראש אתה צריך לשקול הקפאת זרע שכל מטרת הטיפול היא להביא אותך לטווח תקין ולמעשה להפוך אותך ל״תקין״. לא אומר שאתה טועה, אבל זה בהחלט מוזר. אולי אנשים שעולים על trt על דעת עצמם + עושים 2 בלאסטים בשנה בוחרים להקפיא זרע, אבל אדם במינון נורמלי תחת השגחת אנדו׳ צמוד זה כבר סיפור אחר.

זה באמת נשמע מוזר. טיפול הורמנאלי חיצוני המטרה שלו להביא את הגוף שלך לנורמה (אני מדבר על קליניקה ולא על פרוטוקל 250 מ״ג שבועי שיביא אותך לרמות גבוהות או סופר-פזיולוגיות). קשה לי מאוד להאמין שמראש אתה צריך לשקול הקפאת זרע שכל מטרת הטיפול היא להביא אותך לטווח תקין ולמעשה להפוך אותך ל״תקין״. לא אומר שאתה טועה, אבל זה בהחלט מוזר. אולי אנשים שעולים על trt על דעת עצמם + עושים 2 בלאסטים בשנה בוחרים להקפיא זרע, אבל אדם במינון נורמלי תחת השגחת אנדו׳ צמוד זה כבר סיפור אחר.
המטרה של טיפול תרופתי להביא אותך לנורמה כדי שתחייה כמו בן אדם ולא כמו זומבי, זה לא בהכרח יעשה אותה פורה יותר. המטרה של שמירת זרע היא במידה שתצא עקר מהשימוש תוכל להביא ילדים בדרך אחרת...

המטרה של טיפול תרופתי להביא אותך לנורמה כדי שתחייה כמו בן אדם ולא כמו זומבי, זה לא בהכרח יעשה אותה פורה יותר. המטרה של שמירת זרע היא במידה שתצא עקר מהשימוש תוכל להביא ילדים בדרך אחרת...

אני רק אומר שזה נשמע לא הגיוני ש trt גורר איתו הקפאת זרע ודרך אגב טסט׳ נמוך לא בהכרח גורר ספירת זרע נמוכה וכו. שוב, רק אומר על סמך ההיגיון (לא ניסיון) זה נשמע מעט הזוי.

אני רק אומר שזה נשמע לא הגיוני ש trt גורר איתו הקפאת זרע ודרך אגב טסט׳ נמוך לא בהכרח גורר ספירת זרע נמוכה וכו. שוב, רק אומר על סמך ההיגיון (לא ניסיון) זה נשמע מעט הזוי.
גם אם זה מינון נמוך למשך שנים יש השבתה וניוון... די הגיוני לצאת עקר ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית