עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום
לבן אדם שכל החיים שלו לוקח טסטוסטרון 2 סיסי בשבוע
הבנתי שלאורך השנים יכול להיווצר מצב של ניוון אשכים וחוסר יכולת התאוששות בעתיד
רציתי לשאול לאחר כמה זמן בערך האשכים קטנים? והאם הדבר מסוכן בריאותית בלי קשר לפיריון?
או אשךתקפיא זרע לפני
שתי סייקלים בשנה (12שבועות כפול 2) + פיסיטי (4 שבועות) ראוי זה פחות או יותר 7-8 חטדשים בשנה שאתה בסייקל - אולי שווה לשקול trtשתיים עם פיסיטי ראוי .
נשמע לי מוזר, כי מי שעולה על TRT לא באמת מקפיא זרע.אם אתה נכנס לזה אז תקפיא זרע לפני
תעשה שתי סייקלים קצרים של חודשיים למה 3 חודשים סייקל ?שתי סייקלים בשנה (12שבועות כפול 2) + פיסיטי (4 שבועות) ראוי זה פחות או יותר 7-8 חטדשים בשנה שאתה בסייקל - אולי שווה לשקול trt
מוניטין לבחור!טיארטי ישבית את המערכת לאורך זמן זה טיפשי ההמגולובין יעלה לשחקים כמו כן ההמוטקריט מיותר לחלוטין
עדיין זה חצי שנה אם חצי שנה בלי. הגוף משתגע ממעברים כאלו , מה אתה חושב שמסייקל לסייקל הכל חוזר כאלו לא היה כלוםתעשה שתי סייקלים קצרים של חודשיים למה 3 חודשים סייקל ?
טיארטי ישבית את המערכת לאורך זמן זה טיפשי ההמגולובין יעלה לשחקים כמו כן ההמוטקריט מיותר לחלוטין צריך לתת לגוף להתאושש מניסיון אני כותב את זה, נוסף על כך למה לשחק עם הגוף וליצור השבתה ארוכת טווח של המערכת שלא בטוח שהגוף יתאושש מזה ואז להיות תלוי בטסט חיצוני לכל החיים ?!
החברים שלך לא שמו לב כנראה שהרצת פה בדיחה או שאתה הבדיחה בעצמה..שלום
לבן אדם שכל החיים שלו לוקח טסטוסטרון 2 סיסי בשבוע
הבנתי שלאורך השנים יכול להיווצר מצב של ניוון אשכים וחוסר יכולת התאוששות בעתיד
רציתי לשאול לאחר כמה זמן בערך האשכים קטנים? והאם הדבר מסוכן בריאותית בלי קשר לפיריון?
נשמע לי מוזר, כי מי שעולה על TRT לא באמת מקפיא זרע.
בגלל כל מי שאתה מכיר שלא הקפיא זרע לפני שנכנס ל TRT אז נשמע לך מוזר? באמת?
המטרה של טיפול תרופתי להביא אותך לנורמה כדי שתחייה כמו בן אדם ולא כמו זומבי, זה לא בהכרח יעשה אותה פורה יותר. המטרה של שמירת זרע היא במידה שתצא עקר מהשימוש תוכל להביא ילדים בדרך אחרת...זה באמת נשמע מוזר. טיפול הורמנאלי חיצוני המטרה שלו להביא את הגוף שלך לנורמה (אני מדבר על קליניקה ולא על פרוטוקל 250 מ״ג שבועי שיביא אותך לרמות גבוהות או סופר-פזיולוגיות). קשה לי מאוד להאמין שמראש אתה צריך לשקול הקפאת זרע שכל מטרת הטיפול היא להביא אותך לטווח תקין ולמעשה להפוך אותך ל״תקין״. לא אומר שאתה טועה, אבל זה בהחלט מוזר. אולי אנשים שעולים על trt על דעת עצמם + עושים 2 בלאסטים בשנה בוחרים להקפיא זרע, אבל אדם במינון נורמלי תחת השגחת אנדו׳ צמוד זה כבר סיפור אחר.
המטרה של טיפול תרופתי להביא אותך לנורמה כדי שתחייה כמו בן אדם ולא כמו זומבי, זה לא בהכרח יעשה אותה פורה יותר. המטרה של שמירת זרע היא במידה שתצא עקר מהשימוש תוכל להביא ילדים בדרך אחרת...
גם אם זה מינון נמוך למשך שנים יש השבתה וניוון... די הגיוני לצאת עקר ..אני רק אומר שזה נשמע לא הגיוני ש trt גורר איתו הקפאת זרע ודרך אגב טסט׳ נמוך לא בהכרח גורר ספירת זרע נמוכה וכו. שוב, רק אומר על סמך ההיגיון (לא ניסיון) זה נשמע מעט הזוי.