הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימוני circuit

Bodyfat31

משתמש מתחיל
62
4
נק' מוניטין:
7
62
4
היי.
תמיד הסתכלתי ביוטיוב על אנשים שעושים תוכניות כאלו והייתי נדהם לא רק מהחוזק הפיזי אלא המנטלי.
דבר שכזה יכול לעזור לי בעתיד (שנתיים) לקראת הצבא. לאחרונה, מאסתי בסטים וחזרות עקב הקושי שלי להתקדם. אני חושב להתחיל לעשות סיבובים (תחילה 15 לדוגמא) של תרגילי משקל גוף מורכבים. כגון - מתח, שכיבות סמיכה, מקבילים, הרמות רגליים מהרצפה, סקוואטים, סוג של fbw. ככה, אוכל להגיע לכמות כוללת של חזרות יחסית גבוהה. נגיד ואתחיל בשני מתח, אסיים ב30. מה דעתכם על זה? האם זה אופטימלי למטרות היפרטרופיה? עלייה במסה? תודה לכם.

לא יודע מה זה אבל לפי מה שתיארת אני לא רואה יתרון כלשהו בזה.
אל תחשוב שיש תוכנית על שהיא הכי טובה ואיתה גדלים הכי הרבה, גדלים הכי הרבה מסטרס שמתאים לכוח שלך + כמות סטים שבועיים נכונה תזונה ושינה טובה.
מאסתי בסטים וחזרות עקב הקושי שלי להתקדם.
למה אתה לא מתקדם? אתה עובד נכון? אוכל טוב? איפה הקושי לא ברור תסביר

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה זה אבל לפי מה שתיארת אני לא רואה יתרון כלשהו בזה.
אל תחשוב שיש תוכנית על שהיא הכי טובה ואיתה גדלים הכי הרבה, גדלים הכי הרבה מסטרס שמתאים לכוח שלך + כמות סטים שבועיים נכונה תזונה ושינה טובה.

למה אתה לא מתקדם? אתה עובד נכון? אוכל טוב? איפה הקושי לא ברור תסביר

מה זה?
לדוגמא אדם מציב לעצמו:
סיבוב אחד כולל:
5 מתח
5 מקבילים
5 סקוואטים

זה נקרא אחד וזה ללא הפסקה, כך למשך נגיד 10 סיבובים. ככה, אתה מגיע לנפח גבוה.

למה אני לא מתקדם? אולי כי אני מתעסק הרבה בבולשיט ולא בטוח איך לעשות זאת בצורה היעילה ביותר. אוכל טוב, ישן טוב וטכניקה טובה.

למה אני לא מתקדם? אולי כי אני מתעסק הרבה בבולשיט ולא בטוח איך לעשות זאת בצורה היעילה ביותר. אוכל טוב, ישן טוב וטכניקה טובה.

תתחיל מהמדריכים שיש פה בפורום בנושא בניית אימונים, אם צריך גם תזונה.
יש ביוטיוב המון מקורות טובים גם כן לכל הנושא. למתאמן ממוצע זה מכסה את כל מה שצריך לדעת.

אולי גם אתה מצפה להתקדם יותר ממה שאפשר.

• פותח/ת השרשור
תתחיל מהמדריכים שיש פה בפורום בנושא בניית אימונים, אם צריך גם תזונה.
יש ביוטיוב המון מקורות טובים גם כן לכל הנושא. למתאמן ממוצע זה מכסה את כל מה שצריך לדעת.

אולי גם אתה מצפה להתקדם יותר ממה שאפשר.

האם החלוקה הזו טובה?:
יום א גב בייספס
יום ב חזה טרייספס
יום ג רגליים
יום ד כתפיים ובטן
קח בחשבון שיש מלא נפח. זו פשוט תוכנית מוכנה.

האם החלוקה הזו טובה?:
יום א גב בייספס
יום ב חזה טרייספס
יום ג רגליים
יום ד כתפיים ובטן
קח בחשבון שיש מלא נפח. זו פשוט תוכנית מוכנה.

עבודה על שריר פעם בשבוע לא תספיק לך ב99% מהמקרים,
בגלל שאני מניח שאתה לא מה1% שזה כן יהיה יעיל בשבילו,
הייתי מציע פיצול אחר כמו FBW 3 פעמים בשבוע / ABXAB

• פותח/ת השרשור
עבודה על שריר פעם בשבוע לא תספיק לך ב99% מהמקרים,
בגלל שאני מניח שאתה לא מה1% שזה כן יהיה יעיל בשבילו,
הייתי מציע פיצול אחר כמו FBW 3 פעמים בשבוע / ABXAB

אוקיי.
כיצד אני יודע להתאים לעצמי נפח? אני די לוקה בזה, כנראה שכאן אני נופל פעם אחר פעם.

• פותח/ת השרשור

אפשר לומר כקו-מנחה כללי שאימונים מרובי סטים בנפח כולל של כ 40-70 חזרות פר קבוצת שריר לאימון בודד, יהיו אופטימליים עבור מתאמנים מתחילים\בינוניים.

נגיד שאני רוצה לאמן את הגב ואין לי הרבה חזרות, בעצם עלי להגיע לנפח כולל של בין 40-70 באמצעות תרגילים שונים? לדוגמא מתח (החזרות המעטות שמסוגל לבצע) וחתירה. כך אתקדם?

אפשר לומר כקו-מנחה כללי שאימונים מרובי סטים בנפח כולל של כ 40-70 חזרות פר קבוצת שריר לאימון בודד, יהיו אופטימליים עבור מתאמנים מתחילים\בינוניים.

נגיד שאני רוצה לאמן את הגב ואין לי הרבה חזרות, בעצם עלי להגיע לנפח כולל של בין 40-70 באמצעות תרגילים שונים? לדוגמא מתח (החזרות המעטות שמסוגל לבצע) וחתירה. כך אתקדם?

אם אתה מצליח נניח 3 מתח, יהיה קשה להגיע למפתח המתאים. 2-3 סטים כאלה ונגמרת.
אם תעשה תרגילים שאתה יכול לבצע בהם יותר חזרות, כמו חתירה כנגד משקל גוף, תוכל גם לעבוד בנפח מתאים וגם להתחזק. כלומר תתחיל מ10 חזרות, תעלה ל15, תקשה יותר ויותר את הזווית ואז תוכל להתקדם למתח.
גם על מתח אפשר לעבוד תוך כדי בעזרת negative pullups וכדומה
יש מבין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית