הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה בכתף פענוח רנטגן

sahar8127

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
בוקר טוב
מבקש עזרה בפענוח תוצאות צילום רנטגן כתף ימין
כאב כרוני שחוזר על עצמו אחרי כל תקופת אימונים ומוציא אותי למנוחה ארוכה

מבנה גרמי בגדר הנורמה.
צורת ה-ACROMION מעקלת
אין לראות הסתיידויות פתולוגיות ברקמות הרכות סביב הכתף

תודה לעוזרים

זה סרטן שורש הכתף, מקרה חמור ביותר, טוב שפנית לכאן לפני שפנית לרופא. מי יודע אם הרופא היה רואה את הדיאגנוזה הברורה הזאת? מה שאתה צריך לעשות זה הרבה סקוואט.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה העניינית והרצינית
ברור לי שישנה עדיפות לפענוח של רופא ותור כבר נקבע אבל לצערי לעוד יותר משבועיים

מתאר לעצמי שיש פה כאלו עם ניסיון קודם עם פציעות כתף שידעו להגיד האם צורת האקרומיון מעקלת זהו מצב תקין או לא

מהרנטגן אין שום דבר בעייתי, אולי הבדל אנטומי שמשפיע על איך הטכניקה שלך צריכה להיראות, ואתה הולך בכוח כנגד, אבל זה סתם הימור. צריך בדיקה מקיפה יותר.
תכלס אני לא יודע למה עשית רנטגן אם אין חשד לשבר או פריקה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה אחי
הרופאה הפנתה אותי לרנטגן ואולטרסאונד בקרוב אני לא יודע גם למה דווקא הבדיקות הספציפיות האלה ולצערי אני מטיל ספק בהימור של הרופאה על מקור הבעיה שלי
בפעם האחרונה שסבלתי מדלקות אז היה במרפקים קיבלתי המלצה להפסיק להתאמן כשבפועל מה שעזר לי להתגבר על הכאב היה דווקא חזרה לאימונים למרות הדלקת
מאוד מתלבט האם לחדול מאימונים עד שיימצא מקור הבעיה או לחזור להתאמן בהתאם לרמת הכאב זו הדילמה העיקרית שלי

הדגשתי את העיקר כי מעט חפרתי‍♂️

הרופאה הפנתה אותי לרנטגן ואולטרסאונד בקרוב אני לא יודע גם למה דווקא הבדיקות הספציפיות האלה ולצערי אני מטיל ספק בהימור של הרופאה על מקור הבעיה שלי
זה הגיוני, בטח רצתה בדיקת רנטגן לעצמות ואולטרהסאונד למפרקים, די הגיוני סה"כ

מאוד מתלבט האם לחדול מאימונים עד שיימצא מקור הבעיה או לחזור להתאמן בהתאם לרמת הכאב זו הדילמה העיקרית ש
אני לא הייתי מוותר על אימונים, אלא פשוט מחפש איך להתאמן בלי לגרום לכאבים.
בגלל שזה משהו שחוזר על עצמו הייתי ממליץ לפנות לפיזיותרפיסט שיאבחן מה בתנועות שלך גורם לדלקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית