הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט עמוק מאוד ללא משקל (צירפתי סרטון)

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
היי, רוצה להתייעץ איתכם לגבי ביצוע סקוואט חופשי ללא משקל

מבחינת הביצוע שלו, לרדת הכי עמוק שאני יכול כאשר הגב התחתון מתעגל לגמריי

האם ביצוע כזה לטווח הארוך יכול לגרום לבעיות רפואיות?

אשמח לשמוע עצות בנושא

תודה

• פותח/ת השרשור
עוקב.
הערה קטנה - סקוואט בנעלי ריצה לא הכי אופטימלי. עדיף יחף.
חכה לעוד תגובות.

ידוע... אבל קח בחשבון שאני עושה אימון בחוץ בפארקים, על דשא, בקור.. אני לא באמת הולך להוריד נעלי ספורט ואני לא באמת הולך לקנות נעליים מיוחדות / יותר טובות לסקוואט בשביל ביצוע כמה תרגילי רגליים

אין שום בעיה, הגב צריך להישאר יציב בעיקר כשמופעל עליו לחץ חיצוני, אבל בסקוואט ללא משקל אין לחץ חיצוני

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה, הגב צריך להישאר יציב בעיקר כשמופעל עליו לחץ חיצוני, אבל בסקוואט ללא משקל אין לחץ חיצוני

אתה אומר שאם הייתי עושה את אותה התנועה עם מוט של 60 ק"ג על השכמות אז זה לא היה מומלץ
אך מכיוון שאני עושה את התנועה בצורה חופשי אז אין שום סיכון לפציעות / כאבים בגב תחתון או בברכיים או בכל מקום אחר?

אתה אומר שאם הייתי עושה את אותה התנועה עם מוט של 60 ק"ג על השכמות אז זה לא היה מומלץ
אך מכיוון שאני עושה את התנועה בצורה חופשי אז אין שום סיכון לפציעות / כאבים בגב תחתון או בברכיים או בכל מקום אחר?
בידיוק.
כמובן אין שום דבר רע בלנסות לשמור על גב כמה שיותר ישר כדי להבטיח תנועה כמה שיותר איכותית ולוודא שאתה לא משלים עומק רק מקימור של הגב, אבל אין נזק במקרה פה

בידיוק.
כמובן אין שום דבר רע בלנסות לשמור על גב כמה שיותר ישר כדי להבטיח תנועה כמה שיותר איכותית ולוודא שאתה לא משלים עומק רק מקימור של הגב, אבל אין נזק במקרה פה

האם האקטסרה טווח תנועה שווה את הקימור? כלומר, עדיף לעשות אותו או להפסיק שהגב מתחיל להתעגל? כמובן במשקל גוף.
@elchonon ראיתי שאתה מומחה לסקוואטים:s28:, דעתך?

האם האקטסרה טווח תנועה שווה את הקימור? כלומר, עדיף לעשות אותו או להפסיק שהגב מתחיל להתעגל? כמובן במשקל גוף.
@elchonon ראיתי שאתה מומחה לסקוואטים:s28:, דעתך?
לדעתי כן, אבל אם תנסה לשלוח את הברכיים יותר קדימה גם יהיה פחות קימור בגב וגם מעט יותר יעיל לבניית מסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית