הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרגשה כללית

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
מה הולך חברה לפני חצי שנה בערך הייתי במסה זה היה אחרי שהתחלתי אכלתי המון באזור ה4000 ביום עם המון פחמימה והמון חלבון לאט לאט עבר זמן וירדתי בהדרגה עכשיו ירדתי באזור השש קילו לא הייתי שמן הייתי פשוט מסיבי מאוד אבל לא מרוצה עם איך שאני נראה כרגע אני נראה הרבה יותר קטן אני לא מבין איך אכלתי המון חלבון ירדתי בהדרגה כמו שצריך והמשכתי להתאמן קבוע גם בבית כדי לשמר ועדיין ירדתי המון ולא מרגיש בנוח איך שנראה כרגע התחלתי לעלות לפני כמה חודשים אבל המשקל עדיין לא ממש עולה כמו שצריך הוא על 66 אומנם הוא יציב אבל לא עולה

עשיתי הכל נכון ועדיין מרגיש שירדתי ואיבדתי הרבה שריר

אכלתי המון באזור ה4000
לפני המשפט השני לא בטוח בכלל שעשית הכל נכון.
שקלת 73 קילו והכנסת 4000 קלוריות זה כמות שמכניסים אנשים ששוקלים 130 קילו
השמנת מאוד במסה חסרת היגיון, עלית בעיקר שומן וגם קצת שריר ואיבדת את כל השריר בחיטוב אגרסיבי כנראה.

• פותח/ת השרשור
אז לא בדיוק אני עובד עם מישהו מקצועי וחשוב לי לציין שאני לא בחיטוב אגרזיבי שלא נדבר על זה שלא הרב היה שומן
וזה גם לא היה נראה שהרב היה שומן אני לא כל כך מדדתי וזו הייתה הטעות ברגע שהתחלתי למדוד זה היה לפני חיטוב ושם ירדתי מאוד לאט ומבוקר
ודרך אגב התכוונתי הכל נכון בתקופה בבית לא בתופה לפני.
לא נראה לי שב300 גרם פחמימה ו180 חלבון זה חיטוב אגרסיבי
אני התחלתי ב 20.9.2020 את תהליך החיטוב שעד עכשיו זה ירידה סבבה לגמרי מה אתה אומר?

כל עוד לא מדדת לפני ואחרי אין לך איך לדעת איפה אתה עומד ביחס ללפני 4 חודשים. (מלבד שינוי מ.ג)

חוץ מזה שאתה חייב לרשום יותר ברור, גם סימני פיסוק יהיה נחמד.

בהצלחה

אז לא בדיוק אני עובד עם מישהו מקצועי וחשוב לי לציין שאני לא בחיטוב אגרזיבי שלא נדבר על זה שלא הרב היה שומן
וזה גם לא היה נראה שהרב היה שומן אני לא כל כך מדדתי וזו הייתה הטעות ברגע שהתחלתי למדוד זה היה לפני חיטוב ושם ירדתי מאוד לאט ומבוקר
ודרך אגב התכוונתי הכל נכון בתקופה בבית לא בתופה לפני.
לא נראה לי שב300 גרם פחמימה ו180 חלבון זה חיטוב אגרסיבי
אני התחלתי ב 20.9.2020 את תהליך החיטוב שעד עכשיו זה ירידה סבבה לגמרי מה אתה אומר?
תקרא בפורום על מסה וחיטוב.

• פותח/ת השרשור
תשמע התחלתי למדוד בערך באמצע המסה בערך וירדתי באמת לאט לא בחיטוב אגרסיבי וזה לא שאיבדתי את כל השריר ירדתי לאט ומבוקר ועכשיו עולה האם אתה חושב שאפשר לעלות מחדש כמו שצריך ונכון?
תקרא בפורום על מסה וחיטוב.
גבר למה אתה כל כך עצבני סך הכל מנסה לשאול שאלה

גבר למה אתה כל כך עצבני סך הכל מנסה לשאול שאלה

חלילה עצבני
אף אחד לא יתחיל עכשיו לפרט לך איך עובד תהליך מסה וחיטוב ומה זה קלוריות. לפי מה שאתה כותב אתה עובד עם ידע שגוי בכל מה שקשור לתזונה.
בשביל זה קיימים בפורום מדריכים כתובים מקיפים בנושא , מפנה אותך לשם. אם ישארו שאלות מוזמן לשאול

• פותח/ת השרשור
שמע אין בעיה גבר אני חושב שלא הסברתי את עצמי טוב במיוחד אני אנסה שוב ירדתי לאט לאט ועליתי לאט לאט כמובן שלא כל החיטוב היה על הכמויות האלו זה ירד ובהתאם לאיך שהגוף שלי הגיב זה השתנה וכרגע זה נשאר יציב פשוט בהודעה הראשונה שדיברת על כל הקטע של חיטוב אגרסיבי וזה היה חשוב לי לציין שזה לא היה ככה זה הכל.

בסדר סך הכל שואלים שאלה אתה לא חייב להגיב לפורום עם זה כל כך מציק לך

אהבתי שהתעלמת באלגנטיות מהתשובה שלי.

כל עוד לא מדדת לפני ואחרי אין לך איך לדעת איפה אתה עומד ביחס ללפני 4 חודשים. (מלבד שינוי מ.ג)

בכל מקרה מצטער, בהצלחה שוב.
🤣🤣

קיצר, תבוא לבקר מתישהו

מחכה שיגמר הסגר,
כל החיטוב חלמתי על מסה לצידך 😋🍴

• פותח/ת השרשור
כתבתי שמדדתי אני יודע כמה הייתי לפני וכמה אחרי אני יודע את הכמות שאכלתי קודם ויודע גם כמה ירדתי בחודש וממוצעים.

כתבתי שמדדתי אני יודע כמה הייתי לפני וכמה אחרי אני יודע את הכמות שאכלתי קודם ויודע גם כמה ירדתי בחודש וממוצעים.

אתה רוצה לדבר על ההרגשה שלך או על נתונים?

מבחינת נתונים אין על מה לדבר כי לא נמדדת!!!! (היקפים / א.ש וכו')

מבחינת ההרגשה שלך זו כולה הרגשה, כל עוד זה לא נתון זה לא רלוונטי.

אם אתה עובד עם מישהו מקצועי כל כך, למה אתה צריך לשמוע את דעתם של כמה אנשים מאחורי המקלדת?

לשאלתך, 4000 קלוריות זה טו מאצ׳ באופן מוגזם להחריד. מדובר פה בעודף קלורי מטורף. בודיבלדרים ששוקלים 20-30 קילו יותר ממך עם מסת שריר הרבה יותר גדולה אוכלים ככה. אם הייתי צריך לנחש אז עלית הרבה בשומן ונוזלים. אם עבדת חזק מאוד בחדר כןשר אז גם מעט שריר. אם עבדת בבית או משהו חאפרי כזה אפילו פחות שריר ולכן עכשיו בחיטוב אתה מרגיש איך שאתה מרגיש. אני באמת חייב לדעת מי זה המישהו המקצועי הזה שאמר לך לאכול 4000 קלוריות, נשמע כמו ליצן בלי להעליב. במקומך הייתי שוקל להעיף אותו, קורא באינטרנט לבד וממשיך משם הלאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית