הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כבר כמה ימים שאין לי חשק לאימונים + הרגשה ירודה באופן כללי.

Omer cohen

משתמש מתחיל
187
23
נק' מוניטין:
65
187
23
אני מרגיש גמור באימונים, מרגיש עייף כזה באופן כללי וההרגשה הכללית פשוט ירודה.
למה זה?

יכולות להיות לזה יותר מידי סיבות בשביל שמישהו יענה לך מהאינטרנט.

זה יכול להיות כי שרפת את עצמך באימונים, כי אתה חולה, כי אתה בדיכאון, וכו וכו

אי אפשר לענות לך על שאלה כזאת
בכל מקרה, תלוי בהרגשה שלך, אני אישית הייתי יוצא לדילואוד, אלא אם אתה בסוף הבלוק ואז כבר אין לך מה לחתוך ממנו מוקדם

• פותח/ת השרשור
יכולות להיות לזה יותר מידי סיבות בשביל שמישהו יענה לך מהאינטרנט.

זה יכול להיות כי שרפת את עצמך באימונים, כי אתה חולה, כי אתה בדיכאון, וכו וכו

אי אפשר לענות לך על שאלה כזאת
בכל מקרה, תלוי בהרגשה שלך, אני אישית הייתי יוצא לדילואוד, אלא אם אתה בסוף הבלוק ואז כבר אין לך מה לחתוך ממנו מוקדם

חולה אני כנראה לא.
בדיכאון לא יודע, אני מרגיש בתקופה של לחץ מטורף, באופן כללי אני מרגיש בתקופה פחות טובה בזמן האחרון, אבל לא הייתי מגדיר את זה דיכאון אני פשוט יותר מרגיש חסר אנרגיה.

חולה אני כנראה לא.
בדיכאון לא יודע, אני מרגיש בתקופה של לחץ מטורף, באופן כללי אני מרגיש בתקופה פחות טובה בזמן האחרון, אבל לא הייתי מגדיר את זה דיכאון אני פשוט יותר מרגיש חסר אנרגיה.
לא אמרתי לך את האופציות האלה בשביל שתשלול אותן אחת אחת עד שתמצא מה זה. נתתי לך אותן כדוגמא לכמה אופציות יכולות להיות, ושבגלל זה אף אחד פה לא באמת יוכל לעזור לך עם שאלה כללית כזאת.

ובכל זאת משהו פרקטי שדי רלוונטי לכל האופציות לדעתי:

קורה לכולם השאלה באיזה תדירות זה קורה לך אם כל הזמן אז כנראה האימונים עם נפח גדול מדיי או שיש לך לחצים אחרים בחיים
זה כבר אצלך אבל אם זה פעם במלא זמן זה קורה לכולם אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית