הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרגשה כללית

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
מה הולך חברה לפני חצי שנה בערך הייתי במסה זה היה אחרי שהתחלתי אכלתי המון באזור ה4000 ביום עם המון פחמימה והמון חלבון לאט לאט עבר זמן וירדתי בהדרגה עכשיו ירדתי באזור השש קילו לא הייתי שמן הייתי פשוט מסיבי מאוד אבל לא מרוצה עם איך שאני נראה כרגע אני נראה הרבה יותר קטן אני לא מבין איך אכלתי המון חלבון ירדתי בהדרגה כמו שצריך והמשכתי להתאמן קבוע גם בבית כדי לשמר ועדיין ירדתי המון ולא מרגיש בנוח איך שנראה כרגע התחלתי לעלות לפני כמה חודשים אבל המשקל עדיין לא ממש עולה כמו שצריך הוא על 66 אומנם הוא יציב אבל לא עולה

• פותח/ת השרשור
וכאן אני מתייחס יותר להרגשה מאשר נתונים בתקופה הזאת הכל מרגיש מסריח גם פחות מוטיבציה והכל יכול להיות
אם אתה עובד עם מישהו מקצועי כל כך, למה אתה צריך לשמוע את דעתם של כמה אנשים מאחורי המקלדת?

לשאלתך, 4000 קלוריות זה טו מאצ׳ באופן מוגזם להחריד. מדובר פה בעודף קלורי מטורף. בודיבלדרים ששוקלים 20-30 קילו יותר ממך עם מסת שריר הרבה יותר גדולה אוכלים ככה. אם הייתי צריך לנחש אז עלית הרבה בשומן ונוזלים. אם עבדת חזק מאוד בחדר כןשר אז גם מעט שריר. אם עבדת בבית או משהו חאפרי כזה אפילו פחות שריר ולכן עכשיו בחיטוב אתה מרגיש איך שאתה מרגיש. אני באמת חייב לדעת מי זה המישהו המקצועי הזה שאמר לך לאכול 4000 קלוריות, נשמע כמו ליצן בלי להעליב. במקומך הייתי שוקל להעיף אותו, קורא באינטרנט לבד וממשיך משם הלאה.
לא אחי התחלתי איתו אחרי המסה עכשיו זה כמו שצריך אבל עולה מחדש וממשיכים לתת בראש כי מה נשאר לעשות חוץ מזה תודה לכולם שעניתם
דרך אגב לא מדדתי אני הייתי בשוק שגיליתי את הנתונים האלה בעצמי הייתי בטוח שאכלתי 2800 בערך אולי קצת פחות מזל שהתחלתי למדוד

דרך אגב לא מדדתי אני הייתי בשוק שגיליתי את הנתונים האלה בעצמי הייתי בטוח שאכלתי 2800 בערך אולי קצת פחות מזל שהתחלתי למדוד

הכי חשוב שאתה מודע עכשיו לאוכל שאתה צורך, מפה אין סיבה שלא תצליח. בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית