הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקראת סוף מסה , אחוז שומן?

הבנתי , אני מאמין שיפתחו בקרוב החדרי כושר אי אפשר לסגור אותם לנצח.
ואמרת שיש לי אחלה נקודת פתיחה לחיטוב , יש לי לדעתך מסת שריר טובה שעל אחוז שומן נמוך יהיה תוצאות יפות? כשאני עם בגדים כל הזמן אומרים לי שאני ממש בנוי.
והרגליים לא בפיגור נכון?

הרגליים יחסית לא מפותחות.
אבל השאר נראה ממש סבבה, למה לא ממשיך עוד במסה?

• פותח/ת השרשור
הרגליים יחסית לא מפותחות.
אבל השאר נראה ממש סבבה, למה לא ממשיך עוד במסה?
יש כבר שומן ובגלל האימוני משקל גוף קשה לצבור שריר ביחס לשומן, אם הרגליים אין לי יותר מדי מה לעשות ללא ציוד

הבנתי , אני מאמין שיפתחו בקרוב החדרי כושר אי אפשר לסגור אותם לנצח.

תתפלא, כל עוד אפשר לעשות ספורט יחידני באוויר הפתוח אני בספק שיש לממשלה סיבה לפתוח את החדרי כושר וגם אם כן, מי מבטיח שלא יסגרו שוב במהירות כמו שעשו בפעם האחרונה? כל כמה ימים צצה לה מוטציה חדשה של הוירוס, אי אפשר לעקוב כבר.

יש לי לדעתך מסת שריר טובה שעל אחוז שומן נמוך יהיה תוצאות יפות? כשאני עם בגדים כל הזמן אומרים לי שאני ממש בנוי.

לדעתי יש לך אחלה פלג גוף עליון. הייתי רוצה לראות אותך גם ב flex ולא רק במצב רפוי. נראה שצברת נוזלים ושעיקר השומן שלך מתרכז בבטן, אבל לא משהו נוראי.

והרגליים לא בפיגור נכון?

יש רק תמונה אחת שבהן רואים חצי מהארבע ראשי שלך, אז קשה להגיד. במקומך הייתי קונה משקולת משומשת כמו שהציעו לך. תוכל לעשות גובלט סקוואט, סיסי סקוואט, לאנג׳ים, ספליט סקוואט, כפיפה בשכיבה, דדליפט רומני, עליות תאומים...בקיצור משקולת סוגרת לך פינה לרגליים.

• פותח/ת השרשור
תתפלא, כל עוד אפשר לעשות ספורט יחידני באוויר הפתוח אני בספק שיש לממשלה סיבה לפתוח את החדרי כושר וגם אם כן, מי מבטיח שלא יסגרו שוב במהירות כמו שעשו בפעם האחרונה? כל כמה ימים צצה לה מוטציה חדשה של הוירוס, אי אפשר לעקוב כבר.

לדעתי יש לך אחלה פלג גוף עליון. הייתי רוצה לראות אותך גם ב flex ולא רק במצב רפוי. נראה שצברת נוזלים ושעיקר השומן שלך מתרכז בבטן, אבל לא משהו נוראי.

יש רק תמונה אחת שבהן רואים חצי מהארבע ראשי שלך, אז קשה להגיד. במקומך הייתי קונה משקולת משומשת כמו שהציעו לך. תוכל לעשות גובלט סקוואט, סיסי סקוואט, לאנג׳ים, ספליט סקוואט, כפיפה בשכיבה, דדליפט רומני, עליות תאומים...בקיצור משקולת סוגרת לך פינה לרגליים.
מה זה פלקס?

• פותח/ת השרשור
רצוי חלב שקדים.
פלקס הכוונה לכווץ / להפעיל שריר / אין לי שמץ באנגלית זה נשמע טוב ובמילה אחת 🤣
אה אבל חשבתי שלא חוכמה עם כיווץ כי השריר בולט קצת יותר ,למרות שבמצב הנוכחי אין ההדל עצום רבל כל התמונות במצב רפוי , יש לך הערכה מה האחוז שומן שלי בערך? הוא לא מעל 20 נכון?

אה אבל חשבתי שלא חוכמה עם כיווץ כי השריר בולט קצת יותר ,למרות שבמצב הנוכחי אין ההדל עצום רבל כל התמונות במצב רפוי , יש לך הערכה מה האחוז שומן שלי בערך? הוא לא מעל 20 נכון?

עדיף להעלות גם רפוי וגם פלקס, כמה שיותר מידע ופרטים קל יותר להעריך. לגביי אחוז שומן אין לי שמץ, מה שאני כן אגיד לך שא״ש זה נחמד, אבל כלל לא רלוונטי. אתה אוהב איך שאתה נראה? אחלה, מה אכפת לך א״ש? לא אוהב איך שאתה נראה? תתחיל חיטוב ותתקדם ותעצור מתי שהגעת לתוצאה שלך ומשם תשמר או תעלה לאט לאט מסת שריר עם כמה שפחות שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית