הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקראת סוף מסה , אחוז שומן?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
גובה: 1.74
משקל 74.5
עוד בערך חודש מתחיל חיטוב איטי של מינוס קלורי נמוך מאוד.
מתאמן רק באימוני משקל גוף כבר כמה חודשים בלית ברירה
,מרגיש שעליתי ממש בשומן לאחרונה.
IMG_20210202_004340.jpg
IMG_20210202_004401.jpg
IMG_20210202_004424.jpg
IMG_20210202_004435.jpg
IMG_20210202_004454.jpg
IMG_20210129_173032.jpg

• פותח/ת השרשור
נראה שמאוד משנה לך, החלטתי להשקיע ולתת לך את תשובתי המדויקת.
וברצינות,
לא משנה, תתמקד במה שחשוב.
אני יודע שזה לא הכי קריטי ומה שמשנה זה כשאני מסתכל במראה אבל סתם הייתי רוצה לדעת איפה אני עומד עכשיו ואיפה אני עומד לאחר החיטוב.
לדעתך האישית כדאי להתחיל חיטוב איטי שיערך כמה חודשים? בהתחלה חשבתי לא לרדת מתחת ל70 , אבל אין לי בעיה לרדת עד 67-68 בצורה איטית ומבוקרת.
נראה שמאוד משנה לך, החלטתי להשקיע ולתת לך את תשובתי המדויקת.
וברצינות,
לא משנה, תתמקד במה שחשוב.
תמונה - האם ירדתי בשומן(הבדל של חודש בערך)
פתחתי פה אשכול מלפני חצי שנה , הייתי שם בערך68-9 קילו , רואים הבדל בשריר?

אני יודע שזה לא הכי קריטי ומה שמשנה זה כשאני מסתכל במראה אבל סתם הייתי רוצה לדעת איפה אני עומד עכשיו ואיפה אני עומד לאחר החיטוב.
למדוד היקפים+משקל+תמונות
לא יעזור סתם מספרים שיעלו לאוויר.

אתה יכול להתחיל חיטוב, אבל זו כמובן צריכה להיות רק בגלל העדפה שלך.
איך שנוח לך להתנהל.
רק קח בחשבון שלא הרבה אוהבים חיטוב ארוך.

• פותח/ת השרשור
למדוד היקפים+משקל+תמונות
לא יעזור סתם מספרים שיעלו לאוויר.

אתה יכול להתחיל חיטוב, אבל זו כמובן צריכה להיות רק בגלל העדפה שלך.
איך שנוח לך להתנהל.
רק קח בחשבון שלא הרבה אוהבים חיטוב ארוך.
אין ספק שאתה צודק אך לא עשיתי זאת מהתחלה, תאמת אין לי מושג אם אצליח חיטוב ארוך אני יעשה כמיטב יכולתי ,בסופו של יום ברור שזה ההעדפה שלי אבל כן הייתי רוצה לשמוע דעות נגיד כי גם מתמונות בלבד אפשר לשפוט , אשמח לשמוע עוד אנשים.

רואים שעלית שריר בידיים ובחזה, זה לא סתם מתנפח. רק שעלית גם בשומן וזה נראה בעיקר באזור הבטן.
אם אתה רוצה לעשות חיטוב תעשה, חיטוב ארוך קשה יותר על אחת כמה וכמה. בסופו של יום תצטרך לבצע חיטוב כדי להבליט את העבודה הקשה של האימונים שביצעת.
אתה יכול להתחיל עכשיו חיטוב, ואז לעבור בחזרה למסה בהתאם לתוצאה שאתה רוצה להפיק. או שתמשיך מסה עד שתגיע לגוף שאתה שואף אליו, ואז פשוט לעבור לחיטוב - שיהיה יותר ארוך.
החלטה שלך

אני חושב שיש לך נקודת פתיחה לא רעה לחיטוב בכלל. אם תוכל להתארגן על ציוד לחיטוב זה יהיה מושלם, ככה תוכל להעלות את העצימות של האימון ולהיכנס לחיטוב רגוע כמו שאמרת. אני מאוד אוהב את הגישה הזו. לאנשים קשה בחיטוב כי הם ממהרים לרדת במשקל, מה שהופך את החיטוב לאגרסיבי מידי. תרכיב לך תפריט שאתה אוהב, מאכלי דלי קלוריות עם דחיסות גבוהה, תמצא משקולות או איזה סטודיו שפתוח בשושו ואני בטוח שיהיו אחלה תוצאות.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שיש לך נקודת פתיחה לא רעה לחיטוב בכלל. אם תוכל להתארגן על ציוד לחיטוב זה יהיה מושלם, ככה תוכל להעלות את העצימות של האימון ולהיכנס לחיטוב רגוע כמו שאמרת. אני מאוד אוהב את הגישה הזו. לאנשים קשה בחיטוב כי הם ממהרים לרדת במשקל, מה שהופך את החיטוב לאגרסיבי מידי. תרכיב לך תפריט שאתה אוהב, מאכלי דלי קלוריות עם דחיסות גבוהה, תמצא משקולות או איזה סטודיו שפתוח בשושו ואני בטוח שיהיו אחלה תוצאות.
דוקא אימוני משקל גוף לא כזה רע לחיטוב , כאילו מתח, מקבילים ויש טבעות,ניראה לי אםילו עדיף כי במסה לא הייתי משתפר במתח ובחיטוב אני כן ישתפר. ואם כל העניין של החיסונים עכשיו , תקרא לי אופטימי אבל אולי יחזור החדר כושר

דוקא אימוני משקל גוף לא כזה רע לחיטוב , כאילו מתח, מקבילים ויש טבעות,ניראה לי אםילו עדיף כי במסה לא הייתי משתפר במתח ובחיטוב אני כן ישתפר. ואם כל העניין של החיסונים עכשיו , תקרא לי אופטימי אבל אולי יחזור החדר כושר

ממש לא עדיף. בחיטוב יש פוטנציאל הרבה יותר גדול לאיבוד מסת השריר ולכן כמה שתוכל להתאמן חזק יותר ולהפעיל עומס על השרירים ככה תאבד פחות מסת שריר, הגוף יחשוב ״וואו אני אשכרה צריך את כל המסה הזו כדי לתחזק את האימונים...״
אני לא אומר שאי אפשר להגיע לאחלה תוצאות עם אימוני משקל גוף. אני אומר שהרבה יותר קל עם משקולות/מכונות וזה תקף גם למסה וגם לחיטוב.

• פותח/ת השרשור
ממש לא עדיף. בחיטוב יש פוטנציאל הרבה יותר גדול לאיבוד מסת השריר ולכן כמה שתוכל להתאמן חזק יותר ולהפעיל עומס על השרירים ככה תאבד פחות מסת שריר, הגוף יחשוב ״וואו אני אשכרה צריך את כל המסה הזו כדי לתחזק את האימונים...״
אני לא אומר שאי אפשר להגיע לאחלה תוצאות עם אימוני משקל גוף. אני אומר שהרבה יותר קל עם משקולות/מכונות וזה תקף גם למסה וגם לחיטוב.
ידוע אח , אני יודע שזה ממש לא אידיאלי אבל זה המצב הקיים , חלום שלי שיפתחו את החדרי כושר ומה לעשות שלא בורכתי בחדר כושר בבניין ,בלי שום קשר אני ממש סובל מהסטריט וזה ממש לא בשבילי , אני מתגעגע לחדר כושר. אגב לדעתך אפשרי לרדת ל10% שומן בחיטוב הזה? ולדעתך להמשיך מסה עד שיחזרו חדרי כושר? כי אני כבר צברתי הרבה שומן ואם אני עושה חיטוב ארוך לא רוצה ממש מאוחר ואני אצטרך אפילו לחטב יותר.

ידוע אח , אני יודע שזה ממש לא אידיאלי אבל זה המצב הקיים , חלום שלי שיפתחו את החדרי כושר ומה לעשות שלא בורכתי בחדר כושר בבניין ,בלי שום קשר אני ממש סובל מהסטריט וזה ממש לא בשבילי , אני מתגעגע לחדר כושר. אגב לדעתך אפשרי לרדת ל10% שומן בחיטוב הזה? ולדעתך להמשיך מסה עד שיחזרו חדרי כושר? כי אני כבר צברתי הרבה שומן ואם אני עושה חיטוב ארוך לא רוצה ממש מאוחר ואני אצטרך אפילו לחטב יותר.

האם אפשרי לרדת ל 10% שומן? בטח. אתה לא צריך אפילו אימוני משקל גוף. מספיק גרעון קלורי ואירובי (שגם הוא לא באמת חובה), השאלה כמה מסת שריר תאבד בדרך הזו. החוכמה היא למזער איבוד שריר פוטנציאלי בזמן הירידה ובדרך שאתה מציע יהיה קשה מאוד.

• פותח/ת השרשור
האם אפשרי לרדת ל 10% שומן? בטח. אתה לא צריך אפילו אימוני משקל גוף. מספיק גרעון קלורי ואירובי (שגם הוא לא באמת חובה), השאלה כמה מסת שריר תאבד בדרך הזו. החוכמה היא למזער איבוד שריר פוטנציאלי בזמן הירידה ובדרך שאתה מציע יהיה קשה מאוד.
הבנתי , אני מאמין שיפתחו בקרוב החדרי כושר אי אפשר לסגור אותם לנצח.
ואמרת שיש לי אחלה נקודת פתיחה לחיטוב , יש לי לדעתך מסת שריר טובה שעל אחוז שומן נמוך יהיה תוצאות יפות? כשאני עם בגדים כל הזמן אומרים לי שאני ממש בנוי.
והרגליים לא בפיגור נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית