עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגלל זה כשאני מגיע לפיצוחייה,אני לוקח 300 גרם מיקסלכל אגוז יש יתרונות
יש המלצות לאגוזים יותר מומלצים לעומת אגוזים אחרים ?
קשיו ופיסטוקים נחשבים לשומן איכותי כמו שקדים ואגוזי מלך ? כל האגוזים הם שומן בלתי רווי ?
ברור שב100 גרם אגוזים יש המון קל. בגרם שומן יש 9 קל', בגרם חלבון ופחמימה יש 4 קל'. למשל באגוזי מלך יש 65 גרם שומן ששווה ל585 קלוריות. השאר מגיע מהחלבון והפחמימה. אני חושב שזיתים לא איכותי כמו אגוזי מלך או שקדים. לגבי ספריי שמן את לא צריכה לדאוג לגביו כ"כ, 100 מ"ל בספריי זה המון. כמה שפריצים לא יעשה כלום.אין כזה דבר האגוז הכי טוב. יש כזה דבר האגוז שאתה הכי אוהב.
אני אוהבת שקדים ואגוזי מלך וכרגע על 1800 קל' (ניטרלי + האימונים) כדי לא לעלות ולא לרדת מסיבות בריאותיות, ועדיין - אני לא משלבת אגוזים. יש ברובם (אם לא בכולם) בערך 650-700 קלוריות ל100 גרם. זה המון.
אני מעדיפה לבזבז את השומן שלי על דברים שבאמת ארגיש, כמו זיתים, אבל שוב - תלוי בך ובקלוריות שאתה מוכן להשקיע באגוזים האלו.
כנל שמן. 900 קלוריות ל100 מ"ל זה הרבה מדי בשבילי, אני משתמשת רק בספריי (לוחצת למשך שניה כך שזה בערך 10 קל', אם אני מכינה תבשיל גדול מפרגנת אפילו ב5-6 שניות).
אני בעד לאכול שומנים (שגם ככה, לרוב, מפוצצים בקלוריות) בדרך בה באמת תרגיש אותם וכשלא תצטרך להסתפק ביחידות בודדות.
כמובן שבסופו של יום זוהי הבחירה שלך ושל הערכים שאתה צריך לצרוך, אבל זה רק הטיפ שלי. בהצלחה:s85:
ברור שב100 גרם אגוזים יש המון קל. בגרם שומן יש 9 קל', בגרם חלבון ופחמימה יש 4 קל'. למשל באגוזי מלך יש 65 גרם שומן ששווה ל585 קלוריות. השאר מגיע מהחלבון והפחמימה. אני חושב שזיתים לא איכותי כמו אגוזי מלך או שקדים. לגבי ספריי שמן את לא צריכה לדאוג לגביו כ"כ, 100 מ"ל בספריי זה המון. כמה שפריצים לא יעשה כלום.
אני חושב שזיתים לא איכותי כמו אגוזי מלך או שקדים
לא יודע לגבי קשה להפסיק לאכול אותם.. כשאני רוצה לאכול שקדים אני אוכל את הכמות שרציתי וזהו בגדול.. אבל מסכים איתך ללא ספק שסלמון ואבוקדו יותר משביע ועם הקלוריות. כמו שאמרתי אני בקושי אוכל אגוזים כמקור שומן.למה לאכול שקדים? זה בין המאכלים הכי דחוסים קלורית שיש ובנוסף קשה מאוד להפסיק לאכול אותם, אתה יודע איפה תתחיל אבל לך תדע איפה זה ייגמר.
לא חסר מקורות שומן טובים כגון סלמון או אבוקדו שהם הרבה הרבה הרבה יותר משביעים ועם זאת יש בהם פחות קלוריות באופן משמעותי.
זו שאלה כללית מידי
זה כמו לשאול איזה פרי הכי טוב
איזה לחם הכי טוב.
אתה יכול לשאול באיזה אגוז יש פחות קלוריות. באיזה אגוז יש יותר ויטמין ספציפי בהתאם למה שאתה מחפש וכו. אם אני אגיד לך שאגוזי לוז הם הכי טובים(לא באמת). אבל אתה בכלל לא אוהב. זה יעזור לך?
בלי שום קשר שתמיד טוב ומומלץ לגוון:rolleyes-71:
תפסיק אני עוד אאמין לזה:blush:התעגענו (אני לפחות)
תפסיק אני עוד אאמין לזה:blush:
כן, ומה היה בגרנולה בדיוק?פעם האגוז הכי טוב היה פיסטוק. היום זה קשיו.
לצערי אף פעם אין לי קשיו בבית, איך שזה נכנס, זה נעלם.
אני חושב שהשאלה בהחלט שאלה טובה, כי ברור שיש אגוזים טובים יותר וטובים פחות.
מזל שאני כאן לעשות סדר, אל תקנה את זבל שחברי הפורום ימכרו לך.
האגוז הטוב ביותר זה קשיו, יש לזה אנדרוגנים. וזה פשוט הכי טוב, אין מה לומר.
ניסיתי אגוזים אחרים, אבל הם לא מתקרבים לטוב של קשיו.
קשיו כמובןכן, ומה היה בגרנולה בדיוק?