הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה באימון

UrNsFace

משתמש מתחיל
70
3
נק' מוניטין:
3
70
3
אני בצבא ואין לי המון זמן להתאמן
והתזונה לא וואו בכלל
אס האימונים שלי בנויים מהתרגילים הגדולים בלבד, אימון לפלג גוף עליון בנפרד ורגליים נפרד - בטן כל אימון.
משתדל נורא שלוש פעמים בשבוע גוף עליון ופעם אחת רגליים אבל זה יותר כמו פעמיים במקסימום עליון פעם תחתון אבל אין מה לעשות..

מתח,מקבילים, צ'ין אפס, שכיבות שמיכה, 5-6 תרגילי בטן, סקוואטים, עליות תאומים.

הבעיה שלי בפלג גוף עליון, גופנית עליתי במסת שריר, עליתי 10 קילן משקל בערך, התחלתי ב22 מתח לאימון והגעתי כבר ל35
ובכללי שיפרתי מאוד תכוח, אבל ככל דאני מתקדם במתח, כך הצין אפס שלי יורדים, הגיוני כעיקרון כי אני עושה אותם מאוחר יותר באימון ומתח זה ראשון אבל במקום 5 סטים של 6 אני עושה אולי 3 במקסימום ונכשל בו

חפרתי פה קצת, אני אגיע לעיקר - מה כדאי לי לעשות לגבי הצין אפס ובכללי מה הדרך הכי טובה להקשות על עצמך כל פעם? להוסיף חזרה אחת לכל סט ?
להוסיף עוד תרגיל נוסף לגב שיסחט את השריר ?

תודה לעונים

מה הדרך הכי טובה להקשות על עצמך כל פעם?
אין דרך הכי טובה, מה שזמין לך תעשה. אתה יכול להוסיף משקל (תיק עם בקבוקי מים\חול\כל דבר אחר), אתה יכול להוסיף חזרות, ואז להוסיט סטים ואז להוסיף עוד תרגיל.
כל עוד יש לך התקדמות ואתה לא מגיע לאימון שבוע אחרי שבוע ועושה אותו דבר הכל יעבוד. פשוט תדאג לעלות את הגירוי לשרירים כל הזמן.

לגבי הצין אפס לא הבנתי מה הבעיה.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה, הבעיה בצין אפס
שאני פתאום ירדתי בביצועים שלי בהרבה
במקום 5 סטים של 6 עם כשל באחרון נגיד
אז 3 סטים עם כשל באחרון

סבבה תודה, הבעיה בצין אפס
שאני פתאום ירדתי בביצועים שלי בהרבה
במקום 5 סטים של 6 עם כשל באחרון נגיד
אז 3 סטים עם כשל באחרון

יכול לחשוב על אין ספור סיבות ללמה זה קורה
ההימור הכי טוב שלי זה שהוספת הרבה נפח למתח ואתה מגיע מותש לצין אפס.
אם זה המקרה אז תוריד נפח במתח כדי להצליח להוסיף נפח לצין אפס, או שפשוט תעשה יותר נפח במתח מאשר בצין אפס זה גם בסדר.

עדיף לעבוד FBW 3 פעמים בשבוע במקום לנסות בכוח לדחוף מה שלא הולך.

ובצ'ין אפס פשוט תעשה את זה ואת המתח לסירוגין (כל פעם אחד אחר ראשון)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית