הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול
אבל בלתי אפשרי. אפילו רבין ישב איתם בממשלה ,הם חלק משטח הפוליטי ועד כמה שהם לא באמת מתחשבים בנו אנחנו בסופו של דבר הגענו למצב שתמיד צריך להתחשב בהם(אני מדבר דרך אגב על המפלגות לא על כלל הציבור שמדבר בשם)
היו 3 ממשלות בהסטוריה של המדינה שבהן לא ישבו החרדים. 2 הממשלות של שרון ז"ל, וממשלת ביבי 2013. זה אפשרי, במיוחד היום, הבעיה היא הברית המושחתת של ביבי איתם.

לפיד הגזען, שמאל גזען

תתעלם מהתיאור של הסרטון הזה, איך אפשר להצביע לאידיוט הזה אני פשוט לא מצליח להבין.

איך שראיתי שנפתח שתי דקות בפדוקאסט שלו ידעתי שהולכים להוציא דבר מההקשר.

תפתח את הפודקאסט המלא ביוטיוב זה הנושא הראשון שהוא מדבר עליו איתה.
הוא רצה להחמיא לה ולהגיד לזהבה שהיא לא נותנות לו את התחושה ש״מי שמוגדר כשמאל הוא מעל 120 אייקיו״ בהשוואה לשאר הפוליטיקאים משמאל שכן נותנים לו את התחושה הזאת.

חבל שאתה נופל בכאלו שטויות.

איך שראיתי שנפתח שתי דקות בפדוקאסט שלו ידעתי שהולכים להוציא דבר מההקשר.

תפתח את הפודקאסט המלא ביוטיוב זה הנושא הראשון שהוא מדבר עליו איתה.
הוא רצה להחמיא לה ולהגיד לזהבה שהיא לא נותנות לו את התחושה ש״מי שמוגדר כשמאל הוא מעל 120 אייקיו״ בהשוואה לשאר הפוליטיקאים משמאל שכן נותנים לו את התחושה הזאת.

חבל שאתה נופל בכאלו שטויות.

בגלל זה אמרתי לך להתעלם מהתיאור כי אני יודע שמה שהוא אמר לא נאמר בהקשר שמתואר בתיאור של הסרטון הזה.
עדיין צריך להיות דביל מוחלט כדי לתאר ככה את מחנה השמאל כפוליטיקאי, לבנאדם הזה פשוט אין טיפת מושג על מה הוא מדבר.

עדיין צריך להיות דביל מוחלט כדי לתאר ככה את מחנה השמאל כפוליטיקאי,
הזה פשוט אין טיפת מושג על מה הוא מדבר.

מה הקשר דביל? צפית בפודקאסט? אתה מפנה אנשים ל2 דקות שיגרמו להם לחשוב על יאיר דבר אחד כשהוא לגמרי מייצג דבר אחר.
הוא אמר שהוא מרגיש שהפוליטיקאים בשמאל מתנשאים. מה הקשר לתאר את מחנה השמאל?

גם אני חושב שאתה מגזים. עם כל הכבוד הוא 10 שנים בפוליטיקה גם היה כתב צבאי, אבא שלו היה פוליטיקאי. הוא אדם אינטיליגנט ואחרי הכל זה החיים שלו, הפוליטיקה. להגיד

לבנאדם הזה פשוט אין טיפת מושג על מה הוא מדבר.

זאת הגזמה ממש, והתנשאות.

באופן אישי צפיתי בהרבה פודקאסטים שלו. תצפה אולי תשנה את דעתך

מה הקשר דביל? צפית בפודקאסט? אתה מפנה אנשים ל2 דקות שיגרמו להם לחשוב על יאיר דבר אחד כשהוא לגמרי מייצג דבר אחר.
הוא אמר שהוא מרגיש שהפוליטיקאים בשמאל מתנשאים. מה הקשר לתאר את מחנה השמאל?

גם אני חושב שאתה מגזים. עם כל הכבוד הוא 10 שנים בפוליטיקה גם היה כתב צבאי, אבא שלו היה פוליטיקאי. הוא אדם אינטיליגנט ואחרי הכל זה החיים שלו, הפוליטיקה. להגיד

זאת הגזמה ממש, והתנשאות.

באופן אישי צפיתי בהרבה פודקאסטים שלו. תצפה אולי תשנה את דעתך

מה הקשר התנשאות? מה הקשר לזה שהוא פוליטיקאי עשר שנים או שהיה כתב צבאי? (אני יודע שהוא פוליטיקאי, בגלל זה אמרתי שהוא דביל אם כפוליטיקאי הוא מתאר ככה את השמאל).
הוא אומר דברים שאפילו נתניהו לא אמר על השמאל כתעמולת בחירות, איך זה נשמע לך הגיוני שפוליטיקאי שמשתייך למחנה שעליו הוא מדבר יגיד שכל המחנה הזה שבוי בקונספציה שמי שאין לו אייקיו מספיק גבוה לא נמצא בו? זה טמטום מוחלט ואני באמת לא מבין מה הקשר להתנשאות.

מה הקשר התנשאות?
שמהמקום שלך אתה אומר על פוליטיקאי שהוא בערך כל חייו בתחום שאין לו טיפה של מושג על מה הוא מדבר.

מה הקשר לזה שהוא פוליטיקאי עשר שנים או שהיה כתב צבאי?

שהוא מכיר את התחום ויש לו ניסיון.
אני יודע שהוא פוליטיקאי, בגלל זה אמרתי שהוא דביל אם כפוליטיקאי הוא מתאר ככה את השמאל)

לא צפית בפודקאסט, חבל. שוב, הוא לא תיאר את השמאל, הוא אמר שזאת ההרגשה שהוא מקבל מפוליטיקאים שמאלנים.

כתעמולת בחירות, איך זה נשמע לך הגיוני שפוליטיקאי שמשתייך למחנה שעליו הוא מדבר יגיד שכל המחנה הזה שבוי בקונספציה שמי שאין לו אייקיו מספיק גבוה לא נמצא בו?

להגיד את זה זה מאוד מטומטם. לכן הוא לא אמר את זה. (בפעם החמישית!)

זה טמטום מוחלט ואני באמת לא מבין מה הקשר להתנשאות.

תשובה ראשונה

תבלה
אתה יכול למצוא את הנאום המלא זה עוד יותר מביך

זה מביך נכון, אבל יש שם המון דברים מצחיקים אבל שלא מפריעים לי בפוליטיקאי. זה שהוא מתפלל בכותל ונמצא אחרי עם מישהי לא אמור להיות עסק שלי ולא אכפת לי, ובעיני זה לא הופך אותו לפחות ראוי.

וגם העניין עם שר האוצר, הוא בסך הכל שינה את דעתו מה הבעיה? בשביל מה לדבר ולעשות דיון אם לעולם לא נשנה את דעתנו.

זה מביך נכון, אבל יש שם המון דברים מצחיקים אבל שלא מפריעים לי בפוליטיקאי. זה שהוא מתפלל בכותל ונמצא אחרי עם מישהי לא אמור להיות עסק שלי ולא אכפת לי, ובעיני זה לא הופך אותו לפחות ראוי.
אין לי כח להכנס לזה, תראה את הסרטון במלואו ואולי תשנה את דעתך
הפואנטה היא שהוא (והוא לא היחיד) זורק תוכנית חלומיות עם מילים גדולות שמכוונות לציבור שמאס בהרבה דברים ומוכן לקנות כבר הכל רק כדי לצאת מהמצב, אבל עם 0 תוכן מהות או אמת בהם.

להגיד את זה זה מאוד מטומטם. לכן הוא לא אמר את זה. (בפעם החמישית!)

"התזה הבסיסית של השמאל הייתה וחלק ממפלתו זה שם שמדובר במבחן אייקיו. זאת אומרת הם אומרים: "תקשיבו, אם אתה מעל 120 אתה שמאלני כי אתה מבין את האמת. אם אתה מתחת ל-120 אתה לא שמאלני כי אתה טיפש מדי"". זה מה שהוא אמר מילה אחרי מילה, רשמתי את זה כאן לנוחיותך. אני לא מבין איך בכלל אפשר לפרש את זה אחרת, אם זה לא לומר שכל המחנה שבוי בקונספציה שמי שאין לו אייקיו מספיק גבוה לא נמצא בו (שזה לא נכון! גם האמירה הזאת וגם שהשמאל רואה בכל מי שלא שייך למחנה שלו ככזה) אז תסלח לי אם זה נשמע מתנשא אבל זאת בעיה בהבנת הנשמע/נקרא.

שמהמקום שלך אתה אומר על פוליטיקאי שהוא בערך כל חייו בתחום שאין לו טיפה של מושג על מה הוא מדבר.

אז בגלל שהוא פוליטיקאי ואני לא אסור לי לבקר את האמירות האומללות שלו? יש המון אנשים טיפשים בעולם, במיוחד פוליטיקאים, להגיד שבגלל שהוא פוליטיקאי ואני לא אין לי זכות לבקר אותו זאת ההתנשאות האמיתית.
כדאי שתעשה בדיקת קורות חיים של הבחור לפני שאתה אומר שכל חייו הוא פוליטיקאי או שהוא בתחום, וכן מי שאומר את מה שאמר אין לו טיפת מושג על מה הוא מדבר, לא על השמאל לא על הימין ולא על הפוליטיקה הישראלית. וזאת לא השטות הראשונה ובטח שלא האחרונה שהוא אומר.
יאיר לפיד הוא בעיניי דביל וזה שהוא פוליטיקאי לא אומר שאין לי זכות לחשוב ככה, הוא עבד מספיק קשה לאורך הקריירה הפוליטית שלו כדי להוכיח את זה.

"התזה הבסיסית של השמאל הייתה וחלק ממפלתו זה שם שמדובר במבחן אייקיו. זאת אומרת הם אומרים: "תקשיבו, אם אתה מעל 120 אתה שמאלני כי אתה מבין את האמת. אם אתה מתחת ל-120 אתה לא שמאלני כי אתה טיפש מדי"".

שחכת להוסיף לפני את המילים שהוא אמר
״פוליטיקאים שמאלנים נותנים לי את התחושה ש....״
איך בכלל אפשר לפרש את זה אחרת
כמו שהסברתי

שחכת להוסיף לפני את המילים שהוא אמר
״פוליטיקאים שמאלנים נותנים לי את התחושה ש....״

בבקשה תסביר לי איך בדיוק המשפט הזה משנה את הדברים שלו. הרי אמרתי בפירוש שהוא דביל בגלל שהוא רואה ככה את הדברים, אז המשפט הזה משנה במשהו את מה שאמרתי או ציטטתי?

אז בגלל שהוא פוליטיקאי ואני לא אסור לי לבקר את האמירות האומללות שלו?
בטח שמותר תבקר בשמחה!
אבל מתנשא לבקר בצורה שאתה אומר שהוא לא מבין דבר מהחיים שלו.

בטח שמותר תבקר בשמחה!
אבל מתנשא לבקר בצורה שאתה אומר שהוא לא מבין דבר מהחיים שלו.

הוא לא מבין שום דבר מהחיים שלו אם הוא אומר דבר כזה או אם מישהו נותן לו תחושה כזאת.
אני אחיה עם ההתנשאות שלי זה עדיין לא ישנה את דעתי.

אם מישהו נותן לו תחושה כזאת
הוא לא מבין שום דבר מהחיים שלו

איך הגעת להבחנה הזאת?
הרי אמרתי בפירוש שהוא דביל בגלל שהוא רואה ככה את הדברים, אז המשפט הזה משנה במשהו את מה שאמרתי או ציטטתי

משנה המון!
להגיד משהו מכוער על 40% מהאזרחים שונה לגמרי מלהגיד משהו מכוער על 0.00000375% על האזרחים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית