- פותח/ת השרשור
נאמן למצע שלו
איזה מצע יש לו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נאמן למצע שלו
המצע שלנו | יש עתידאיזה מצע יש לו?
היו 3 ממשלות בהסטוריה של המדינה שבהן לא ישבו החרדים. 2 הממשלות של שרון ז"ל, וממשלת ביבי 2013. זה אפשרי, במיוחד היום, הבעיה היא הברית המושחתת של ביבי איתם.אבל בלתי אפשרי. אפילו רבין ישב איתם בממשלה ,הם חלק משטח הפוליטי ועד כמה שהם לא באמת מתחשבים בנו אנחנו בסופו של דבר הגענו למצב שתמיד צריך להתחשב בהם(אני מדבר דרך אגב על המפלגות לא על כלל הציבור שמדבר בשם)
למה מושחתת?הברית המושחתת
איזה מצע יש לו?
לפיד הגזען, שמאל גזען
תתעלם מהתיאור של הסרטון הזה, איך אפשר להצביע לאידיוט הזה אני פשוט לא מצליח להבין.
איך שראיתי שנפתח שתי דקות בפדוקאסט שלו ידעתי שהולכים להוציא דבר מההקשר.
תפתח את הפודקאסט המלא ביוטיוב זה הנושא הראשון שהוא מדבר עליו איתה.
הוא רצה להחמיא לה ולהגיד לזהבה שהיא לא נותנות לו את התחושה ש״מי שמוגדר כשמאל הוא מעל 120 אייקיו״ בהשוואה לשאר הפוליטיקאים משמאל שכן נותנים לו את התחושה הזאת.
חבל שאתה נופל בכאלו שטויות.
איך היום מאיך שאני רואה הם מכרה זהב למנדטים?במיוחד היום
למה היא ברית מושחתת? רק הברית של ביבי והחרדים מושחתת שאר הבריתות וההסכמים הפוליטיים בין המפלגות טהורות וצחות כשלג?המושחתת
עדיין צריך להיות דביל מוחלט כדי לתאר ככה את מחנה השמאל כפוליטיקאי,
הזה פשוט אין טיפת מושג על מה הוא מדבר.
לבנאדם הזה פשוט אין טיפת מושג על מה הוא מדבר.
הוא אדם אינטיליגנט ואחרי הכל זה החיים שלו, הפוליטיקה
מה הקשר דביל? צפית בפודקאסט? אתה מפנה אנשים ל2 דקות שיגרמו להם לחשוב על יאיר דבר אחד כשהוא לגמרי מייצג דבר אחר.
הוא אמר שהוא מרגיש שהפוליטיקאים בשמאל מתנשאים. מה הקשר לתאר את מחנה השמאל?
גם אני חושב שאתה מגזים. עם כל הכבוד הוא 10 שנים בפוליטיקה גם היה כתב צבאי, אבא שלו היה פוליטיקאי. הוא אדם אינטיליגנט ואחרי הכל זה החיים שלו, הפוליטיקה. להגיד
זאת הגזמה ממש, והתנשאות.
באופן אישי צפיתי בהרבה פודקאסטים שלו. תצפה אולי תשנה את דעתך
שמהמקום שלך אתה אומר על פוליטיקאי שהוא בערך כל חייו בתחום שאין לו טיפה של מושג על מה הוא מדבר.מה הקשר התנשאות?
מה הקשר לזה שהוא פוליטיקאי עשר שנים או שהיה כתב צבאי?
אני יודע שהוא פוליטיקאי, בגלל זה אמרתי שהוא דביל אם כפוליטיקאי הוא מתאר ככה את השמאל)
כתעמולת בחירות, איך זה נשמע לך הגיוני שפוליטיקאי שמשתייך למחנה שעליו הוא מדבר יגיד שכל המחנה הזה שבוי בקונספציה שמי שאין לו אייקיו מספיק גבוה לא נמצא בו?
זה טמטום מוחלט ואני באמת לא מבין מה הקשר להתנשאות.
תבלה
אתה יכול למצוא את הנאום המלא זה עוד יותר מביך
אין לי כח להכנס לזה, תראה את הסרטון במלואו ואולי תשנה את דעתךזה מביך נכון, אבל יש שם המון דברים מצחיקים אבל שלא מפריעים לי בפוליטיקאי. זה שהוא מתפלל בכותל ונמצא אחרי עם מישהי לא אמור להיות עסק שלי ולא אכפת לי, ובעיני זה לא הופך אותו לפחות ראוי.
להגיד את זה זה מאוד מטומטם. לכן הוא לא אמר את זה. (בפעם החמישית!)
שמהמקום שלך אתה אומר על פוליטיקאי שהוא בערך כל חייו בתחום שאין לו טיפה של מושג על מה הוא מדבר.
"התזה הבסיסית של השמאל הייתה וחלק ממפלתו זה שם שמדובר במבחן אייקיו. זאת אומרת הם אומרים: "תקשיבו, אם אתה מעל 120 אתה שמאלני כי אתה מבין את האמת. אם אתה מתחת ל-120 אתה לא שמאלני כי אתה טיפש מדי"".
כמו שהסברתיאיך בכלל אפשר לפרש את זה אחרת
שחכת להוסיף לפני את המילים שהוא אמר
״פוליטיקאים שמאלנים נותנים לי את התחושה ש....״
בטח שמותר תבקר בשמחה!אז בגלל שהוא פוליטיקאי ואני לא אסור לי לבקר את האמירות האומללות שלו?
בטח שמותר תבקר בשמחה!
אבל מתנשא לבקר בצורה שאתה אומר שהוא לא מבין דבר מהחיים שלו.
אם מישהו נותן לו תחושה כזאת
הוא לא מבין שום דבר מהחיים שלו
הרי אמרתי בפירוש שהוא דביל בגלל שהוא רואה ככה את הדברים, אז המשפט הזה משנה במשהו את מה שאמרתי או ציטטתי