הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול
וכשירצו לפנות אותם כחלק מהחזרה לקווי 67' מה הם יגידו? פתאום הזיקה ההיסטורית של העם היהודי ליהודה ושומרון כן תהיה חשובה?
אז בסופו של דבר אין אידיאולוגיה ואין זיקה לא לארץ ולא למדינה, הכול זה אינטרס. כי זול שם או כי זה קרוב למשפחה או אני לא יודע מה. מחר יהיה זול יותר במקום אחר או שקרובי משפחה יעזבו למקום אחר וכך גם אותו אחד שטוען שיש לו זיקה למדינה אבל לא מעניין אותו איפה היא נמצאת.
זה בדיוק מה שאני אומר אם לא שמת לב. לא שזה לא בסדר אבל זה רק מחזק את הטענה שלי.

יש כאלה שגרים ביו"ש מיסיבות אידיאולוגיות ויש גם כאלה שגרים שם מיסיבות של נוחות כלכלית.

לגבי פינוי אני מניח שאנשים יפוצו כספית ויקבלו גם סיוע ברכישת נדל"ן מחדש וליווי בהתאקלמות מחדש.. תהליך לא פשוט.

אתה לא רואה בעיה בלהגיד רק לא X, אבל לא יודע מה כן?

אח שלי אל תשחק משחקים שאתה לא טוב בהם , אתה נראה ככה כמו ילד רף שכל. פשוט תענה על השאלה
מה הקשר לבדיחה שלי לתגובה שלך?

צריך להיות קשר? אני סך הכול ילד רף שכל.

יש כאלה שגרים ביו"ש מיסיבות אידיאולוגיות ויש גם כאלה שגרים שם מיסיבות של נוחות כלכלית.

לגבי פינוי אני מניח שאנשים יפוצו כספית ויקבלו גם סיוע ברכישת נדל"ן מחדש וליווי בהתאקלמות מחדש.. תהליך לא פשוט.

אף אחד לא יקבל סיוע ולא יפוצה כספית, יהודה ושומרון לא תעבור לידיים זרות, לפחות לא עם גושי ההתיישבות. אסון ההתנתקות לא יחזור שוב.

רק בריאות אחי

תודה אח יקר.
אגב, זה רפה שכל, לא רף שכל.

אף אחד לא יקבל סיוע ולא יפוצה כספית, יהודה ושומרון לא תעבור לידיים זרות. אסון ההתנתקות לא יחזור שוב.

תודה אח יקר.
האמת שזה היה מכוון , רציתי לראות כמה זמן יקח לך לתקן את זה והעובדה שנזכרתה בזה רק אחרי כמה הודעות לא איכזבה אותי
וזה אומר הרבה שזה מפיו של דיסלקט מאובחן.

אף אחד לא יקבל סיוע ולא יפוצה כספית, יהודה ושומרון לא תעבור לידיים זרות. אסון ההתנתקות לא יחזור שוב.

תודה אח יקר.
ההתנתקות הייתה גרועה וגם היום זה לא יעבוד, אבל אם עוד 50 שנה יהיה שלטון נורמלים בשטחים שלהם והסכם שלום אמיתי ולא עם מחבל יהיה משהו ריאלי
עדיין היית מסרב לאופציה? להקשיב לתנאיםזת למסור שטחים שעדיין תוכל לבקר בהם עבור שלום אמיתי?

זה דיי דמיוני יש סיכוי דיי גדול שגם עוד 50 שנה זו לא תיהיה אופציה אבל תענה לי על האם ו...

תאמין לי שהדבר האחרון שאני רוצה זה לראות אנשים מפונים מהבית שלהם..
אבל יש סיכוי גדול שבעתיד יהיו שינויים ביהודה ושומרון , לא הכול זה רק החלטה של ישראל.

האמת שזה היה מכוון , רציתי לראות כמה זמן יקח לך לתקן את זה והעובדה שנזכרתה בזה רק אחרי כמה הודעות לא איכזבה אותי
וזה אומר הרבה שזה מפיו של דיסלקט מאובחן.

זה בעיקר אומר שאני לא מייחס יותר מדי חשיבות למה שאתה אומר.
זה שאתה דיסלקט לא אומר שאתה יודע פחות ממני אז לא מבין למה אתה חושב שזה מוריד מערכך או מה זה אומר עליי אם דיסלקט "הערים" עליי.

זה דיי דמיוני יש סיכוי דיי גדול שגם עוד 50 שנה זו לא תיהיה אופציה אבל תענה לי על האם ו.
אני חייב לעצור אותך רגע לפי דעתי זה לא יקרה כי פשוט אין עם מי ליצור שלום , הרשות הפלסטינית זה הדבר מושחט בעולם , וכול מה שנשאר להם זה ארגוני טרור למינהם. אין להם באמת מנהיגים ואין להם כלום , זה באמת יותר בעיה שהם צריכים לפתור עם עצמם כדיי שניצור איתם דו שיח.

זה בעיקר אומר שאני לא מייחס יותר מדי חשיבות למה שאתה אומר.
זה שאתה דיסלקט לא אומר שאתה יודע פחות ממני אז לא מבין למה אתה חושב שזה מוריד מערכך או מה זה אומר עליי אם דיסלקט "הערים" עליי.
עזוב...אם זה מה שעוצר אותך מלבכות בלילה תפרש את זה כך סבבה לגמרי אחויה.

אני חייב לעצור אותך רגע לפי דעתי זה לא יקרה כי פשוט אין עם מי ליצור שלום , הרשות הפלסטינית זה הדבר מושחט בעולם , וכול מה שנשאר להם זה ארגוני טרור למינהם. אין להם באמת מנהיגים ואין להם כלום , זה באמת יותר בעיה שהם צריכים לפתור עם עצמם כדיי שניצור איתם דו שיח.

עזוב...אם זה מה שעוצר אותך מלבכות בלילה תפרש את זה כך סבבה לגמרי אחויה.
מסכים, אם היית קורא מה רשמתי אז רשמתי עוד 50 שנה וגם אז זה כנראה לא יקרה אבל בוא נדמיין ש..
את ביבי לא חקרו פעם אחת בפרשת הצוללות,
זה פי 9 יותר מחשיד?
מה זה קשור לעזאזל, נשמע כמו מקרה קלאסי של הטיית האישור.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית