נק' מוניטין:
2,482
- 2,018
- 1,431
בתור שר הכלכלה בנט פעל להסרת חסמים בירוקרטיים ולהגברת התחרות במשק. הוביל רפורמה במכון התקנים שהקלה על ייבוא מוצרים שכבר עומדים בתקנים המקובלים בחוץ לארץ. הוא שדרג את רשות התחרות ואפשר קידום מהיר של החלטות שמטרתן פירוק מונופולים ותיקים. פירק את הקרטל של משווקי התוצרת החקלאית. קידם תחרות בענף המזון וחייב את רשתות השיווק הגדולות לפרסם באינטרנט את קובץ מחירי המוצרים העדכניים בכל אחד מהסניפים שלהן ואת זמינותם במלאי.אני לא מאמין לבנט, כל משרד שהוא היה בו הוא רק התעסק איך הוא יכול לעזור למתנחלים על חשבון שאר אזרחי המדינה
כשר להשכלה גבוהה הפך את הבינתחומי לאוניברסיטה הפרטית הראשונה בישראל (צעד שהוריד משמעותית את הנטל על המערכת הציבורית ואפשר התמקדות של האוניברסיטאות הציבוריות בחסרי האמצעים), ופירק את הקרטל של האוניבסיטאות הקיימות.
כמו כן בתור שר חינוך הגביר את האוטונומיה של מנהלי בתי הספר, הוריד את הצפיפות בכיתות והעלה את מספר התלמידים הלומדים 5 יחידות מתמטיקה, בעיקר בפריפריה.
אם זו נחשבת "עזרה למתנחלים על חשבון שאר האזרחים" - תנו לי עוד מזה בבקשה.
לא נכון. המפלגות החרדיות לעולם לא יצביעו בעד חוקים המבטיחים זכויות ללהט"ב או המפרידים בין דת למדינה. כמו כן המפלגות החרדיות הן סוציאליסטיות באופן מסורתי ומתנגדות לליברליזם כלכלי.אבל בקצרה - כולם פוסלים את ביבי וביבי פוסל את כולם. מי נשאר? החרדים
החרדים הם השותפיים הקואלציונים האולטימטיבים ויש רק דרישה אחת: תנו לנו תקציבים, ואנחנו נצביע במשמעת קואלציונית בלי כאבי ראש.
סינגפור היא הכלכלה החזקה והצומחת ביותר בעולם. לא סתם בנט בחר בה בשביל לייצג את התכנית שלו.למה לעצור בסינגפור? שיביא כלכלה יותר טובה מסינגפור הרי הכל אפשרי
למה רק להוריד מיסים, שיבטל וזהו לא?
נתניהו משתמש בשיטה הזו מאז 2015. ואפילו יש לזה שם: סוציאליזם פופוליסטי.אפילו יש לי רעיון יותר טוב: שיחלק לכל אזרח במדינה כל חודש כסף. כמו מיסים רק הפוך