אתה פאקניג רציני אתה יודע מה זה הגדרה של דת?!איפה רשום שהיה דתות אחרות ? ולמה רק מבית מקדש שני לא הבנתי אותך . אני מכוון להכרה באל אחד שברא את העולם . אברהם ידע שיש אל אחד לא ידע מי אם זה השמש או הירח וכך חיפש אותו . לגבי הגובה , משה היה 5 מטר גובה . האדם הראשון יש דיעה מקצה העולם ועד סופו . יש בגמרא סיפורים על אנשים שהיה להם מיטת שינוי בגודל של מגרש כדורגל . הנוכחות של הגובה וכו' זה מהכתובים גמרא וכו'
אברהם לא ידע שיש אל אחד הוא עצמו בא משפחה של עובדי אלילים
עכשיו תענה אם אתה הייתה בתקופה הזאת שלא הייתה הדת היהודית והייתה סוגד לאל אחר כי זה מה שחונכתה?(סתם בואו ניקח את האל האקראי שבאופן מצחיק מאוד דומה לאל ביהדות)
הייתה נחשב כופר נכון? למרות שלא הכרתה את האל ה''נכון'' ולא ידעתה על קיומו לכן כול העולם היה סובל למרות שלא הייתה דרך אחרת נכון?
עכשיו האם זה נשמע לך הגיוני בכלל?
איזה יופי שזה כתוב בגרמא כתוב גם שעטלף מטיל ביצים זה לא הופך את זה לנכון.משה היה 5 מטר גובה . האדם הראשון יש דיעה מקצה העולם ועד סופו . יש בגמרא סיפורים על אנשים שהיה להם מיטת שינוי בגודל של מגרש כדורגל . הנוכחות של הגובה וכו' זה מהכתובים גמרא וכו'
אני עובד רק עם עובדות , ועובדה נחמדה אבל אחד לא גילה לא מיטה ולא שלד של בן אדם שהוא חמש מטר.
(הקטע עם המגרש כדורגל והאדם שהגיע לקצה העולם ממש הזוי אני ממש מקווה שאתה לא באמת מאמין בזה)
נערך לאחרונה: