הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול
איפה רשום שהיה דתות אחרות ? ולמה רק מבית מקדש שני לא הבנתי אותך . אני מכוון להכרה באל אחד שברא את העולם . אברהם ידע שיש אל אחד לא ידע מי אם זה השמש או הירח וכך חיפש אותו . לגבי הגובה , משה היה 5 מטר גובה . האדם הראשון יש דיעה מקצה העולם ועד סופו . יש בגמרא סיפורים על אנשים שהיה להם מיטת שינוי בגודל של מגרש כדורגל . הנוכחות של הגובה וכו' זה מהכתובים גמרא וכו'
אתה פאקניג רציני אתה יודע מה זה הגדרה של דת?!
אברהם לא ידע שיש אל אחד הוא עצמו בא משפחה של עובדי אלילים
עכשיו תענה אם אתה הייתה בתקופה הזאת שלא הייתה הדת היהודית והייתה סוגד לאל אחר כי זה מה שחונכתה?(סתם בואו ניקח את האל האקראי שבאופן מצחיק מאוד דומה לאל ביהדות)
הייתה נחשב כופר נכון? למרות שלא הכרתה את האל ה''נכון'' ולא ידעתה על קיומו לכן כול העולם היה סובל למרות שלא הייתה דרך אחרת נכון?
עכשיו האם זה נשמע לך הגיוני בכלל?
משה היה 5 מטר גובה . האדם הראשון יש דיעה מקצה העולם ועד סופו . יש בגמרא סיפורים על אנשים שהיה להם מיטת שינוי בגודל של מגרש כדורגל . הנוכחות של הגובה וכו' זה מהכתובים גמרא וכו'
איזה יופי שזה כתוב בגרמא כתוב גם שעטלף מטיל ביצים זה לא הופך את זה לנכון.
אני עובד רק עם עובדות , ועובדה נחמדה אבל אחד לא גילה לא מיטה ולא שלד של בן אדם שהוא חמש מטר.
(הקטע עם המגרש כדורגל והאדם שהגיע לקצה העולם ממש הזוי אני ממש מקווה שאתה לא באמת מאמין בזה)

נערך לאחרונה:
אתה פאקניג רציני אתה יודע מה זה הגדרה של דת?!
אברהם לא ידע שיש אל אחד הוא עצמו בא משפחה של עובדי אלילים
עכשיו תענה אם אתה הייתה בתקופה הזאת שלא הייתה הדת היהודית והייתה סוגד לאל אחר כי זה מה שחונכתה?(סתם בואו ניקח את האל האקראי שבאופן מצחיק מאוד דומה לאל ביהדות)
הייתה נחשב כופר נכון? למרות שלא הכרתה את האל ה''נכון'' ולא ידעתה על קיומו לכן כול העולם היה סובל למרות שלא הייתה דרך אחרת נכון?
עכשיו האם זה נשמע לך הגיוני בכלל?

איזה יופי שזה כתוב בגרמא כתוב גם שעטלף מטיל ביצים זה לא הופך את זה לנכון.
אני עובד רק עם עובדות , ועובדה נחמדה אבל אחד לא גילה לא מיטה ולא שלד של בן אדם שהוא חמש מטר.
(הקטע עם המגרש כדורגל והאדם שהגיע לקצה העולם ממש הזוי אני ממש מקווה שאתה לא באמת מאמין בזה)
ברור שאני מאמין זה גמרא בחגיגה פרק ראשון אם אני זוכר נכון . וכל מה שכתוב בגמרא נכון במאה אחוז בעיני . יש דברים שהשתנו ולא בהכרח על זה דובר לדוגמא אם אומרים משהו על ירק מסוים זה אותו ירק שיש היום .
לגבי אברהם נכון הוא הבן של תרח אבל הוא חיפש את הבורא בגיל 3 משתמע שעד אז לא חיפש , יש את המושג של תינוק שנשבה והקבה מאריך אפו ומחכה בסבלנות לכל אחד .
ושוב לא מכיר מושג שהיה תקופה בעולם בלי אמונה וידיעה שיש אל אחד . אבל לשאלתך לצערי הרבה שנים גדלתי בלי לדעת שיש בורא ומזה אומר בכלל אמונה , אבל זה נקרא תינוק שנשבה .

ברור שאני מאמין זה גמרא בחגיגה פרק ראשון אם אני זוכר נכון . וכל מה שכתוב בגמרא נכון במאה אחוז בעיני יש דברים שהשתנו ולא בהכרח שלדוגמא אם אומרים משהו על ירק מסוים ה אותו ירק שיש היום .
לא אתה לא רציני אתה באמת חושב שעטלפים מטילים ביצים?
לגבי אברהם נכון הוא הבן של תרח אבל הוא חיפש את הבורא בגיל 3 משתמע שעד אז לא חיפש , יש את המושג של תינוק שנשבה והקבה מאריך אפו ומחכה בסבלנות לכל אחד .
ושוב לא מכיר מושג שהיה תקופה בעולם בלי אמונה וידיעה שיש אל אחד . אבל לשאלתך לצערי הרבה שנים גדלתי בלי לדעת שיש בורא ומזה אומר בכלל אמונה , אבל זה נקרא תינוק שנשבה .
אז תכיר כי היה קיים וזה עדיין פאקניג קיים בעולם.
אז ילד בן שלוש דיבר עם אלוהים?
מה הוא אמר לו או גו גה גה?
בל לשאלתך לצערי הרבה שנים גדלתי בלי לדעת שיש בורא ומזה אומר בכלל אמונה , אבל זה נקרא תינוק שנשבה .
אז מבין כמה טיפשי ההיגיון שלך בנושא?

לא אתה לא רציני אתה באמת חושב שעטלפים מטילים ביצים?

אז תכיר כי היה קיים וזה עדיין פאקניג קיים בעולם.

אז ילד בן שלוש דיבר עם אלוהים?
מה הוא אמר לו או גו גה גה?

אז מבין כמה טיפשי ההיגיון שלך בנושא?
אז הסברתי לך יש דבר שנקרא תינוק שנשבה את הילד לא יענישו אם כבר את ההורים . לגבי אברהם בגיל 3 כבר אמרנו שהדורות של פעם היה אחרת .

אז הסברתי לך יש דבר שנקרא תינוק שנשבה את הילד לא יענישו אם כבר את ההורים . לגבי אברהם בגיל 3 כבר אמרנו שהדורות של פעם היה אחרת .

איך הדורות של פעם היה אחרת? הם נגדו את חוקי המדע הבסיסים?
דיי תביאי לי פאקניג הוכחה או שאני יביא לך את סיפור הבריאה הסיני ויגיד שהוא יותר נכון
איך תינוק נשבה הוא לא ידע אלוהים לא יצר קשר עם אף אחד למה אלוהים לא בא עכשיו ואומר לי wubba dub dub כי וככה גומר עם הדיון הכול כך כואב הזה?
עזוב יש אנשים חרדים שסובלים בעולם הזה הם מתפללים לאלוהים כול יום למה הם בכול זאת סובלים?

איך הדורות של פעם היה אחרת? הם נגדו את חוקי המדע הבסיסים?
דיי תביאי לי פאקניג הוכחה או שאני יביא לך את סיפור הבריאה הסיני ויגיד שהוא יותר נכון
איך תינוק נשבה הוא לא ידע אלוהים לא יצר קשר עם אף אחד למה אלוהים לא בא עכשיו ואומר לי wubba dub dub כי וככה גומר עם הדיון הכול כך כואב הזה?
עזוב יש אנשים חרדים שסובלים בעולם הזה הם מתפללים לאלוהים כול יום למה הם בכול זאת סובלים?
מה הכוונה נגדו את חוקי המדע הטבעיים ? לא הבנתי . הם חיו יותר שנים היו חזקים יותר היו גבוהים יותר ועוד . פרעה אגב היה בגובה 50 ס''מ בערך . והכוונה של המושג תינוק שנשבה , זה כאילו הוא היה בשבי אז אין טענה עליו כמו אנוס רחמנא פטרה . אדם שנאנס מתקיים מצווה או משהו לא ידונו אותו על זה . לוגסי התפילה אם כל אחד היה מתפלל וטראח מהשמיים נופל שקית של דולרים אז לא היה לנו בחירה , לא היה מושג של אמונה . אתה עושה ומקבל במקום . מה גם שהשכר שמור להם לעולם הבא שזה השכר האמיתי . גם זה כפרת עוונות וגם יש מכסת תפילות לכל דבר , הכמות תפילות שצריך עד שזה יקרה כמו בפרשת ואתחנן עם משה
דרך אגב שבוע הבא פסח ההגדה מתחילה כך אני לא מדייק במילים אבל . בהתחלה היו עובדה עבודה זרה אבותינו . להזכיר מאיפה באנו אתה יכול לגדול בן בן שבן של תרח בן של אבא שעובד ונוער פסלים לעבודה זרה ולצאת אב האומה . לא יחפוץ במות הרשע אלא שחשוב מדרכו הרעה וחיה . הרבה לא מחכה להעניש אותנו , הוא מחכה שנכיר אותו ונדע שהוא אבא שלנו ושאת הכל הוא עושה לטובתנו גם כשזה לא תמיד נראה ככה

מה הכוונה נגדו את חוקי המדע הטבעיים ?
אם בן אדם הוא מגיע היד שלו עד קצה העולם או אפילו עד קצה הארץ , אז היינו מוצאים עקבות וצלקות גאורפיות שלו לא רק מזה שהוא היה זז, אלא גם מזה שהוא היה משתין. מצד הנגדי אם פרעה היה 50 ס''מ אז הוא לא היה לדבר עם משה שהיה חמש פאקניג מטר.

ה . לוגסי התפילה אם כל אחד היה מתפלל וטראח מהשמיים נופל שקית של דולרים אז לא היה לנו בחירה , לא היה מושג של אמונה . אתה עושה ומקבל במקום . מה גם שהשכר שמור להם לעולם הבא שזה השכר האמיתי . גם זה כפרת עוונות וגם יש מכסת תפילות לכל דבר , הכמות תפילות שצריך עד שזה יקרה כמו בפרשת ואתחנן עם
שבי של מי? לפי הגיון הכולל אלוהים הוא האשם פה כי לא חשף את עצמו להם!
ומה זה השכר של העולם הבא למה הם צריכים לסבול פה?
הרי פאקניג סגדו להאלוהים
דרך אגב שבוע הבא פסח ההגדה מתחילה כך אני לא מדייק במילים אבל . בהתחלה היו עובדה עבודה זרה אבותינו . להזכיר מאיפה באנו אתה יכול לגדול בן בן שבן של תרח בן של אבא שעובד ונוער פסלים לעבודה זרה ולצאת אב האומה . לא יחפוץ במות הרשע אלא שחשוב מדרכו הרעה וחיה . הרבה לא מחכה להעניש אותנו , הוא מחכה שנכיר אותו ונדע שהוא אבא שלנו ושאת הכל הוא עושה לטובתנו גם כשזה לא תמיד נראה ככה
אתה כול כך סותר את עצמך שזה מדהים

אם בן אדם הוא מגיע היד שלו עד קצה העולם או אפילו עד קצה הארץ , אז היינו מוצאים עקבות וצלקות גאורפיות שלו לא רק מזה שהוא היה זז, אלא גם מזה שהוא היה משתין. מצד הנגדי אם פרעה היה 50 ס''מ אז הוא לא היה לדבר עם משה שהיה חמש פאקניג מטר.

הרי פאקניג סגדו להאלוהים
זה ביטוי . תינוק שנשבה שאין לדון אותו . ואין אשם ככה הנשמה הזאת באה ויש לה כוח לצאת משם . סתכל איך גדל אברהם אבינו אצל תרח . משה בבית פרעה . רבי עקיבא בן גרים . ועוד ועוד .מקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם יכולים לעמוד . לגבי השכר , הנשמות שלנו היו מתחת וינקו מכיסא הכבוד מתנת חינם וזה היה לא נעים כאילו התביישו אז נשלחו לעולם הזה לקיים מצוות ואז לחזור ולינוק בחסד . מנסה להסביר בשפה פשוטה פשוטה לא נכנס לעומק . לכן השכר בעולם הבא . בגלל זה עם ישראל מלאים כרימון. והסבל זה כפרת עוונות .

הרי פאקניג סגדו להאלוהים

אתה כול כך סותר את עצמך שזה מדהים
תסביר .. תחכים אותי . אין צדיק שיעשה טוב ולא יחטא . ועדיין נקרא צדיק , איך ? עשה תשובה .. בכלל מי שעושה תשובה מאהבה כל העבירות מהפכות לו לזכויות . דרך אגב אני לא רב אפילו לא נקרא תלמיד מפטפט איתך בכיף . אמרתי גם מקודם עדיף ללכת לשבת עם רב לשאול הכל לקבל תשובות מפורטות שמסבירות הכל .

זה ביטוי . תינוק שנשבה שאין לדון אותו . ואין אשם ככה הנשמה הזאת באה ויש לה כוח לצאת משם . סתכל איך גדל אברהם אבינו אצל תרח . משה בבית פרעה . רבי עקיבא בן גרים . ועוד ועוד .מקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם יכולים לעמוד
אבל אלוהים היה יכול פשוט לגלות את עצמו לחסוך מהם את הפאקניג כפירה וזהו הוא אשם שהם כופרים ,הוא אשם כרגע שכולנו כופרים כי הוא חושף את עצמו .
לגבי השכר , הנשמות שלנו היו מתחת וינקו מכיסא הכבוד מתנת חינם וזה היה לא נעים כאילו התביישו אז נשלחו לעולם הזה לקיים מצוות ואז לחזור ולינוק בחסד . מנסה להסביר בשפה פשוטה פשוטה לא נכנס לעומק . לכן השכר בעולם הבא . בגלל זה עם ישראל מלאים כרימון. והסבל זה כפרת עוונות .
תקשיב גם אם אני יקח את כול הסמים בעולם אני לא יוכל לכתוב מה שרשמתה כרגע
מה זה משנה ? הם עבדו את אלוהים הם לא עשו דבר רע הם עבדו לפי הספר למה הם סובלים?
תסביר .. תחכים אותי . אין צדיק שיעשה טוב ולא יחטא . ועדיין נקרא צדיק , איך ? עשה תשובה .. בכלל מי שעושה תשובה מאהבה כל העבירות מהפכות לו לזכויות . דרך אגב אני לא רב אפילו לא נקרא תלמיד מפטפט איתך בכיף . אמרתי גם מקודם עדיף ללכת לשבת עם רב לשאול הכל לקבל תשובות מפורטות שמסבירות הכל
בולשיט מה זה צדיק?
מה הגדרה של צדיק בן אדם עובד קשה מפרנס את משפחה שלו לא גונב ולא עושה רע לאף אחד אפילו לא עצמו. נוסיף את הבונוס שהוא עושה את מצוות היהדות אז לפי הגדרה הוא צדיק.
אבל הוא עדיין סובל למה אלוהים נותן או בעקיפין כי הוא שולט על הכול והוא כול יכול גורם לו לסבול?
ותאמין לי רואים שאתה לא רב , כי בשלב הזה אפילו רב היה אומר לך לסתום את הפה ולהפסיק להביך את הדת

אבל אלוהים היה יכול פשוט לגלות את עצמו לחסוך מהם את הפאקניג כפירה וזהו הוא אשם שהם כופרים ,הוא אשם כרגע שכולנו כופרים כי הוא חושף את עצמו .

תקשיב גם אם אני יקח את כול הסמים בעולם אני לא יוכל לכתוב מה שרשמתה כרגע
מה זה משנה ? הם עבדו את אלוהים הם לא עשו דבר רע הם עבדו לפי הספר למה הם סובלים?

בולשיט מה זה צדיק?
מה הגדרה של צדיק בן אדם עובד קשה מפרנס את משפחה שלו לא גונב ולא עושה רע לאף אחד אפילו לא עצמו. נוסיף את הבונוס שהוא עושה את מצוות היהדות אז לפי הגדרה הוא צדיק.
אבל הוא עדיין סובל למה אלוהים נותן או בעקיפין כי הוא שולט על הכול והוא כול יכול גורם לו לסבול?
ותאמין לי רואים שאתה לא רב , כי בשלב הזה אפילו רב היה אומר לך לסתום את הפה ולהפסיק להביך את הדת
דרך אגב אני משער שקוראים לך יצחק על שם איה סבא שבסוף איך שלא תסתכל על זה זה על שם יצחק אבינו זכית .
לגבי צדיק וסבל . כתוב רשע וטוב לו צדיק ורע לו . תקרא את המשנה פת במלח תאכל מים במשורה תשתה על הרצפה אתה ישן חיי צער חיה ובתורה אתה עמל אם אתה עושה כן אשרייך וטוב לך . אשרייך בעולם הזה וטוב לך לעולם הבא . וסתכל על האבות . 10 נסיונות לאברהם . גם האהמות שנעשו עקרות והיה קושי כי הקבה התאווה לתפילתם .
ונברא לא יכול להבין בורא . גם למשה היה שאלות כמו הסיפור שהרבה הראה לו את המוות של רבי עקיבא

דרך אגב אני משער שקוראים לך יצחק על שם איה סבא שבסוף איך שלא תסתכל על זה זה על שם יצחק אבינו זכית .
לגבי צדיק וסבל . כתוב רשע וטוב לו צדיק ורע לו . תקרא את המשנה פת במלח תאכל מים במשורה תשתה על הרצפה אתה ישן חיי צער חיה ובתורה אתה עמל אם אתה עושה כן אשרייך וטוב לך . אשרייך בעולם הזה וטוב לך לעולם הבא . וסתכל על האבות . 10 נסיונות לאברהם . גם האהמות שנעשו עקרות והיה קושי כי הקבה התאווה לתפילתם
מה הסיבה לכול החרא הזה? מה הגיון?
למה אלוהים מתנהג כמו ילדה במחזור שפשוט עושה ככה כי בא לה?
ונברא לא יכול להבין את הבורא זה תירוץ

אז עם האימאות כתוב שהתאווה לתפליתן . ביטוי בשביל שנבין .
בגדול אדם יכול לעשות אלף שיעורי נהיגה אבל בלי מבחן הוא לא מקבל תעודה . לפעמים האדם עובר נסיונות מבחנים תיקונים . אין לנו הבנה . אברהם אבינו קפץ לכבשן האש . בא לעקוד את בנו . 10 נסיונות קשים התנסה . אבל כל אחד כי ולא מבחן שהוא מקבל 100 ומסיים בהצטיינות זכה לרמות שאין לתאר . אבי האומה אחד מרגלי המרכבה .

שמע אחי השאלה שאמורה להיות זה לא אם יש בורא לעולם או לא . זה אם יש אתה רוצה להכיר אותו ? אתה רוצה לדעת את האמת ? אם לא אז מזה משנה אם יש או אין , אם התשובה כן ואתה מחפש את האמת קבע עם רב גדול מישהו רציני שב שיחה אחד על אחד תבקשי שמסביר לך תקשה עליו תשאל שאלות , תברר .

זה רק אני או ששניכם זורקים דברים לאוויר בלי קשר למה שהשני כותב.

אני קורא כאן ים סיסמאות דת מצד אחד, ומהצד השני פריקת מטען רציני, כנראה שנים של התעללות דתית או משהו.

אני לא מבין לאן אתם חותרים, אבל אני יודע שיצחק יתן את המילה האחרונה בסוף, נראה כמה עמודים תשרדו.

אבל אל תפסיקו בגללי, זה נראה כיף חיים, אמשיך לקרוא בשקט עכשיו.

אז עם האימאות כתוב שהתאווה לתפליתן . ביטוי בשביל שנבין .
בגדול אדם יכול לעשות אלף שיעורי נהיגה אבל בלי מבחן הוא לא מקבל תעודה . לפעמים האדם עובר נסיונות מבחנים תיקונים . אין לנו הבנה . אברהם אבינו קפץ לכבשן האש . בא לעקוד את בנו . 10 נסיונות קשים התנסה . אבל כל אחד כי ולא מבחן שהוא מקבל 100 ומסיים בהצטיינות זכה לרמות שאין לתאר . אבי האומה אחד מרגלי המרכבה .

שמע אחי השאלה שאמורה להיות זה לא אם יש בורא לעולם או לא . זה אם יש אתה רוצה להכיר אותו ? אתה רוצה לדעת את האמת ? אם לא אז מזה משנה אם יש או אין , אם התשובה כן ואתה מחפש את האמת קבע עם רב גדול מישהו רציני שב שיחה אחד על אחד תבקשי שמסביר לך תקשה עליו תשאל שאלות , תברר .
אחי מברבר באמצעות הגיון וכלים מדעים שבזכותם אתה ואני כרגע מדברים.
דרך אגב דברתי עם רבנים שהייתי צעיר יותר הם אשכרה אמרו לי אני לא יודע כי חלק מהאמונה.
ואם בן אדם נכנס לי לאוטו אומר שהוא טסטר אני צריך להאמין לו לא משנה מה?
אני קורא כאן ים סיסמאות דת מצד אחד, ומהצד השני פריקת מטען רציני, כנראה שנים של התעללות דתית או משהו
לול מה? אתה רציני אתה חושב שבגלל שאני לא מאמין לו שמשה היה חמש מטר אז עברתי התעללות דת?
מה הקשר? מה כול פעם שמישהו מערער לך על האמונה חייב להיות מניע נסתר לזה?

אחי מברבר באמצעות הגיון וכלים מדעים שבזכותם אתה ואני כרגע מדברים.
דרך אגב דברתי עם רבנים שהייתי צעיר יותר הם אשכרה אמרו לי אני לא יודע כי חלק מהאמונה.
ואם בן אדם נכנס לי לאוטו אומר שהוא טסטר אני צריך להאמין לו לא משנה מה?
לא . גם אל תאמין לכל אחד שיקרא לעצמו רב גם אם יש לו זקן מוגבהת ואפילו תעודה .
וגם לפעמים הולכים לרופא והוא אומר לא יודע מה יש לך ואז הוא שולח למישהו יותר מומחה , אם לא קיבלת תשובה מספקת מרב תחפש רב יותר גדול או מישהו שמתעסק בנושא שבו אתה מתעניין

לול מה? אתה רציני אתה חושב שבגלל שאני לא מאמין לו שמשה היה חמש מטר אז עברתי התעללות דת?
מה הקשר? מה כול פעם שמישהו מערער לך על האמונה חייב להיות מניע נסתר לזה?
אל תתמם, שפכת קיטון הרבה יותר מהגובה של משה. יש לך צ'יפ רציני על הכתף.

ולא הבנתי מה הקשר שאנחנו מתכתבים במכשיר טכנולוגי

אל תתמם, שפכת קיטון הרבה יותר מהגובה של משה. יש לך צ'יפ רציני על הכתף.
אני מאוד אשמח אם לא תניח עלי דברים נראה לי שפשוט נוח לך לחשוב שכול מי שלא דתי פשוט שונא דת.
הקיטור שלי היה על בן אדם שהביך את עצמו ואת הדת שלו ואמר דברים טיפשיים אני עושה את זה עם כול בן אדם פה בכול נושא אם לא שמתה לב.
לא . גם אל תאמין לכל אחד שיקרא לעצמו רב גם אם יש לו זקן מוגבהת ואפילו תעודה .
וגם לפעמים הולכים לרופא והוא אומר לא יודע מה יש לך ואז הוא שולח למישהו יותר מומחה , אם לא קיבלת תשובה מספקת מרב תחפש רב יותר גדול או מישהו שמתעסק בנושא שבו אתה מתעניין
סלח אבל זה תירוץ שוב דבר איתי בצורה קונרטית

אני מאוד אשמח אם לא תניח עלי דברים נראה לי שפשוט נוח לך לחשוב שכול מי שלא דתי פשוט שונא דת.
הקיטור שלי היה על בן אדם שהביך את עצמו ואת הדת שלו ואמר דברים טיפשיים אני עושה את זה עם כול בן אדם פה בכול נושא אם לא שמתה לב.

סלח אבל זה תירוץ שוב דבר איתי בצורה קונרטית
רשמת אם כל אחד יגיד שהוא טסטר אם להאמין אז אמרתי שלא .גם אם מישהו יגיד שהוא רב לא בהכרח להאמין כבדהו וחשדהו . אמרת ששאלת שאלות ולא קיבלת תשובות מספקות הסברתי לך שגם אצל הרופא זה יכול לקרות ובגלל שזה חשוב לא מוותרים הולכים למומחה גדול יותר .
אין פה תירוץ . וקונקרטית אנסה לענות לשאלה . לא שאלת כלום 😃

ולא הבנתי מה הקשר שאנחנו מתכתבים במכשיר טכנולוגי

רשמת אם כל אחד יגיד שהוא טסטר אם להאמין אז אמרתי שלא גמל אם יגידו רב . אמרת ששאלת שאלות ולא קיבלת תשובות מספקות הסברתי לך שגם אצל הרופא זה יכול לקרות ובגלל שזה חשוב לא מוותרים הולכים למומחה גדול יותר .
אין פה תירוץ וקונקרטית אנסה לענות לשאלות שאלה . לא שאלת כלום 😃
אבל אני תמיד בודק איפה רופא הוא הכי טוב אני משתמש בהיגיון פשוט , אנילא הולך עם בצורה עיוורת אחרי הרופא אלא שואל אותו וחוקר אותו בנושא.
זה לא מה שאתה עושה פה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית