הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סט משקולות מתבגרות - כדאי?

• פותח/ת השרשור Gsfr
  • פורסם בתאריך

Gsfr

משתמש מתחיל
80
7
נק' מוניטין:
10
80
7
יש את הסטים בסגנון הזה שאני רואה הרבה ברשת.
הם שווים משהו למתאמן מתחיל?

אני מתאמן בערך 9 חודשים במשקל גוף ורציתי לגוון קצת עם משקולות. לא מתכנן גם להרשם למכון כושר בזמן הקרוב בלי קשר לקורונה

קבצים מצורפים

• IMG_20210213_144101.jpg
    IMG_20210213_144101.jpg
    KB 99.7 · צפיות: 106
  • פותח/ת השרשור
תכלס שווה ביותר..
חבל שזה *אזל זמנית מהמלאי

לך תדע, אולי יש לו קשר למוכר
אולי חבר שלו מוכר לו
אולי מחנות אחרת
חבר'ה תנו מוניטין על התגובה הזו

יש את הסטים האלה בלא מעט אתרים. אני מאמין גם שעוד מעט יפתחו החדרי כושר והציוד יצוף חזרה והמחירים ירדו....

מאוד לא מומלץ
זה חרא רצח להתעסק כל היום עם ההברגות האלה , זה לא נוח כמו במוט ארוך .
אבל אם זה זה או כלום , אז כמובן שעדיף.
אני באופן כללי ממליץ על המשקולות האוניברסליות , שאתה מכוון לעצמך את המשקל ופשוט מוציא את המשקולת , שווה כל שקל .

• פותח/ת השרשור
מאוד לא מומלץ
זה חרא רצח להתעסק כל היום עם ההברגות האלה , זה לא נוח כמו במוט ארוך .
אבל אם זה זה או כלום , אז כמובן שעדיף.
אני באופן כללי ממליץ על המשקולות האוניברסליות , שאתה מכוון לעצמך את המשקל ופשוט מוציא את המשקולת , שווה כל שקל .

יש לך דוגמא למשקולות שאתה ממליץ?

841_210920201020101_large.jpg

משתמש בזה
קניתי זוג עד 40 ק"ג ב1600 שקל (כל משקולת היא עד 40 ק"ג)
המשקולת מתחילה ב5 ק"ג ועולה בקפיצות של 2 ק"ג כלומר יש לי את כל המשקלים 5 , 7 , 9 , 11 , 13 וכך הלאה עד 40 ק"ג .
בעיני שווה כל שקל , ממש נוח ואיכותי.
אבל שוב , זה תלוי בתקציב וכמה אתה רוצה להשקיע .

• פותח/ת השרשור
תודה. נראה לי שאלך עליהם בקרוב. ההפרש במחיר מהמתכווננות גדול משמעותית.

עכשיו לשאלה של תפרנים... אפשר להסתדר בלי ספה? או שאין ברירה וצריך גם את זה ?

אני אדחף ויתן את דעתי האישית ויש לי bias כבד לציוד premium

אפילו אם אתה תתעלם מהאי נוחות של המשקולות האלו עדיין ישנם כמה חסרונות משמעותיים להם שלא מצדיקים קנייה

" רואה הרבה ברשת"

כלומר יש המון היצע - וכל אחד ואשתו קנו כבר ולרובם כבר נמאס מהם. תוצאה היא שכולם מנסים להפטר משלהם , וערך מכירה מחדש נופל. כי אף אחד לא רוצה. כי מי שמתאמן בבית לתקופה ארוכת תווך (בלי קשר לסגרים) כבר יבין שצריך להחליף לאולימפי. קיצור אתה תתקע איתם אלא אם תמכור בהפסד גדול ואם בכלל.

יש המון כי כל אחד חושב שהוא יבואן ספורט וקונה מאליבאבה בגרושים סטים כאלו בלי בקרת איכות ושום דבר. אתה מקבל מוצר באיכות מאוד ירודה. לא מדבר אפילו על האיכות פלדה, knurling וכל זה זה כנראה לא מעניין אותך. הציפוי כרום המזדיין הזה נשבר לי על המוטות הזולים שלי וחתך אותי כל כך הרבה פעמים.

והסיבה האחרונה והכי חשובה היא ערך מכירה מחדש של מוצרים אחרים בשוק.

כמו שאמרתי אתה קונה את הסט כ800 שקל נגיד, נניח שרד את השימוש. כנראה יחליד ויראה פח ואפילו במקרה הטוב ולא. יש מליון אנשים כמוך שמוכרים אותם ומעת שקונים. אתה תתצטרך להתפשר במחיר שלך המון כדי להעיף או לתת להם לצבור אבק.

מנגד תיקח מוט אולימפי סביר משומש או חדש, משקולות 50ממ ב10 לקילו. אתה מוכר אותם בעלות - כי זה ציוד שאנשים רוצים לקנות, ובניגוד לרכב אתה לא מאבד ערך על כמות הידיים שציוד עבר. כל עוד הוא שמור טוב.

אז אתה מקבל פה גם: חווית אימון טובה יותר, ואתה נשאר עם יותר כסף בכיס בסופו של יום.

מנגד תיקח מוט אולימפי סביר משומש או חדש, משקולות 50ממ ב10 לקילו. אתה מוכר אותם בעלות - כי זה ציוד שאנשים רוצים לקנות, ובניגוד לרכב אתה לא מאבד ערך על כמות הידיים שציוד עבר. כל עוד הוא שמור טוב.

אתה ברצינות אומר את זה?

אתה חושב שמישהו יתן לך מחיר עלות על מוצר יד 2?
זו השערה שגויה מהיסוד, לא משנה כמה מוצר חדש ובמצב טוב ברגע שהוא עבר יד הוא עובר ירידת ערך.
גם אם הוא עדיין באריזה המקורית שלו.

במידה והמוט האולימפי שלך באותו מצב בדיוק של המוט המתברג שלך הם יסבלו מאותו אחוז ירידת ערך,
ואתה יכול לבדוק את זה על עשרות מוצרים אחרים. (כל זאת במידה וההיצע - ביקוש זהה כמובן)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית