הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סט משקולות מתבגרות - כדאי?

• פותח/ת השרשור Gsfr
  • פורסם בתאריך

Gsfr

משתמש מתחיל
80
7
נק' מוניטין:
10
80
7
יש את הסטים בסגנון הזה שאני רואה הרבה ברשת.
הם שווים משהו למתאמן מתחיל?

אני מתאמן בערך 9 חודשים במשקל גוף ורציתי לגוון קצת עם משקולות. לא מתכנן גם להרשם למכון כושר בזמן הקרוב בלי קשר לקורונה

קבצים מצורפים

• IMG_20210213_144101.jpg
    IMG_20210213_144101.jpg
    KB 99.7 · צפיות: 106
אתה ברצינות אומר את זה?

אתה חושב שמישהו יתן לך מחיר עלות על מוצר יד 2?
זו השערה שגויה מהיסוד, לא משנה כמה מוצר חדש ובמצב טוב ברגע שהוא עבר יד הוא עובר ירידת ערך.
גם אם הוא עדיין באריזה המקורית שלו.

במידה והמוט האולימפי שלך באותו מצב בדיוק של המוט המתברג שלך הם יסבלו מאותו אחוז ירידת ערך,
ואתה יכול לבדוק את זה על עשרות מוצרים אחרים. (כל זאת במידה וההיצע - ביקוש זהה כמובן)
מסכים.
בשוק יד 2 הציוד האולימפי נמכר במחירים אסטרונומים,כנראה בגלל התיוג ציוד אלומיפי.
משבוע הבא תיהיה הצפה של מכירת ציוד(זמן טוב למקח)
*מחכה מעבר לפינה 😃

אתה ברצינות אומר את זה?

אתה חושב שמישהו יתן לך מחיר עלות על מוצר יד 2?
זו השערה שגויה מהיסוד, לא משנה כמה מוצר חדש ובמצב טוב ברגע שהוא עבר יד הוא עובר ירידת ערך.
גם אם הוא עדיין באריזה המקורית שלו.

במידה והמוט האולימפי שלך באותו מצב בדיוק של המוט המתברג שלך הם יסבלו מאותו אחוז ירידת ערך,
ואתה יכול לבדוק את זה על עשרות מוצרים אחרים. (כל זאת במידה וההיצע - ביקוש זהה כמובן)

כן. עשיתי את זה מספר פעמים. ואפילו מכרתי לא מעת ברווח. ציוד טוב מוכר טוב. מדבר כמובן על ציוד משומש. לקנות בזול ולמכור ביקר.

כן. עשיתי את זה מספר פעמים. ואפילו מכרתי לא מעת ברווח. ציוד טוב מוכר טוב. מדבר כמובן על ציוד משומש. לקנות בזול ולמכור ביקר.

זה היה כי הביקוש גבר על ההיצע ולא כי הציוד שלך מוגדר "אולימפי".

אמרתי לך, במידה ו2 המוצרים יהיו באותו מצב בדיוק ועם אותו היצע - ביקוש הירידת מחיר תהיה זהה באחוזים.

גם אם תשים סוזוקי בלנו מול טסלה,
בהנחה ושתיהן באותו מצב בדיוק (יד / ק"מ / בלאי וכו'), עם אותו יחס היצע - ביקוש,
הירידת ערך תהיה די זהה באחוזים.

בכל מקרה שמח לשמוע שהצלחת להרוויח 😁

נערך לאחרונה:
זה היה כי הביקוש גבר על ההיצע ולא כי הציוד שלך מוגדר "אולימפי".

אמרתי לך, במידה ו2 המוצרים יהיו באותו מצב בדיוק ועם אותו היצע - ביקוש הירידת מחיר תהיה זהה באחוזים.

גם אם תשים סוזוקי בלנו מול טסלה,
בהנחה ושתיהן באותו מצב בדיוק (יד / ק"מ / בלאי וכו'), עם אותו יחס היצע - ביקוש,
הירידת ערך תהיה די זהה באחוזים.

בכל מקרה שמח לשמוע שהצלחת להרוויח 😁

לא דיברתי על אולימפי ככל. אבל כן ציוד אולימפי יחזיק יותר טוב את הערך שלו בניגוד למתברג. ואני מדבר כמי שמתעסק בזה לפני הקורונה (כל הציוד ביתי) ולא מדבר בהכרח על מה שקורה עם המחירים בגלל המצב. דווקא אחרי שהכל יפתח לא יהיה ביקוש בכלל לציוד הזול, אנשים ירצו לשדרג.

למשל - קניתי באמפרים ב8 לקילו ומכרתי אחרי שנת שימוש ב12 לקילו.

משקולות יד אונברסליות קניתי ב1600 מכרתי ב1600.

שניהם נקנו מחנות

מכונית זה לא השוואה אפילו כי יש פה אובדן ערך מידיים וכל זה. אני אומר לקנות משומש במחיר מתחת לממוצע ולמכור במחיר ממוצע או בעלות.

זה כל כך קל שכל השוק האולימפי מוצף בזבל שאתה יכול לקנות את הכי וזול ולמכור בעלות בשקט.

אבל אם הולכים למכוניות הכי מקביל זה להשוואת קורולה לפיאט 500. אחת תחזיק ערך יותר טוב מהשנייה כי אחת טובה ושנייה הגיר מתפרק שאתה יוצא מהחברה

יש לי את הסט מזוודה כזה או קצת אחר כבר בערך 6-7 חודשים. מבחינת עלות תועלת בלבד זה אחלה של מוצר.
מבחינת עמידות על הפנים, אני שם על הדאמבלים 25-30 קילו(משלב משקל שלי ושל חבר עם אותו סט) ואחד הדאמבלים כבר נשבר לו האחיזה. אם אתה משתמש רק במשקל שלך אתה תוכל לשים עד 17 קילו כי נכנס רק 3 פלטות בכל צד והמזוודה מגיעה לפחות מה שאני קניתי עם 4 חמישיות 4 שתיים וחצי ועוד איזה 10 של 1.25 שאפשר לזרוק אותם במחסן איך שאתה מקבל את המזוודה.
ההתעסקות עם הברגה אצלי לא נוחה זה נתקע המון פעמים ולא רוצה להסתובב. איכות החומרים על הפנים וזה נראה הכי זול שיש. לא מאמין שאצליח למכור את זה אחרי הקורונה ואם כן אז במחיר בדיחה.

בגדול זה סגר לי הרבה פינות, עלה מעט (יחסית) ואני משתמש בזה כל אימון וזה אחלה. אבל לטווח ארוך / למכור את זה אח''כ זה לא המוצר הנכון. ידעתי לפני שקניתי שזה נטו לכמה חודשים האלה שאין חדר כושר. בדיעבד, אם ניקח בחשבון שיש סיכוי גדול שהחדרי כושר לא יפתחו עכשיו לתמיד ויהיו עוד סגירות, הייתי משקיע עוד 1000-2000 שקל קונה את המתכווננות המקצועיות.

לא דיברתי על אולימפי ככל. אבל כן ציוד אולימפי יחזיק יותר טוב את הערך שלו בניגוד למתברג. ואני מדבר כמי שמתעסק בזה לפני הקורונה (כל הציוד ביתי) ולא מדבר בהכרח על מה שקורה עם המחירים בגלל המצב. דווקא אחרי שהכל יפתח לא יהיה ביקוש בכלל לציוד הזול, אנשים ירצו לשדרג.

למשל - קניתי באמפרים ב8 לקילו ומכרתי אחרי שנת שימוש ב12 לקילו.

משקולות יד אונברסליות קניתי ב1600 מכרתי ב1600.

שניהם נקנו מחנות

מכונית זה לא השוואה אפילו כי יש פה אובדן ערך מידיים וכל זה. אני אומר לקנות משומש במחיר מתחת לממוצע ולמכור במחיר ממוצע או בעלות.

זה כל כך קל שכל השוק האולימפי מוצף בזבל שאתה יכול לקנות את הכי וזול ולמכור בעלות בשקט.

אבל אם הולכים למכוניות הכי מקביל זה להשוואת קורולה לפיאט 500. אחת תחזיק ערך יותר טוב מהשנייה כי אחת טובה ושנייה הגיר מתפרק שאתה יוצא מהחברה

ההנחות שלך נכונות אבל זה לא משנה מבחינת ירידת ערך באחוזים.

במידה והן מקבילות במצב שלהן, אין כל הבדל.
פשוט כנראה סוג רכב אחד יתומחר מלכתחילה גבוה מהמחיר של הרכב המתפרק, זה לא קשור לירידת ערך.

וזה שקנית בזול ומכרת ביוקר לא אומר שההשערה שלך נכונה, פשוט שמצאת פראיירים / ניצלת את המצב בשוק.

אם קנית ב8 והשוק לא היה בחוסר (כמו שאתה מעיד) אז אין סיבה שמישהו יקנה ממך ב12 ולא יקנה בחנות ב8 או אפילו ב10.

פשוט כנראה סוג רכב אחד יתומחר מלכתחילה גבוה מהמחיר של הרכב המתפרק, זה לא קשור לירידת ערך.

וזה שקנית לא אומר שההשערה שלך נכונה, פשוט שמצאת פראיירים / ניצלת את המצב בשוק.

אם קנית ב8 והשוק לא היה בחוסר (כמו שאתה מעיד) אז אין סיבה שמישהו יקנה ממך ב12 ולא יקנה בחנות ב8 או אפילו ב10.

טוב נסכים שלא נסכים אז?

אני לא מומחה שוק אבל כן שדרגתי לא מעת את החדר כושר בצורה הזו.

טוב נסכים שלא נסכים אז?

אני לא מומחה שוק אבל כן שדרגתי לא מעת את החדר כושר בצורה הזו.

לצורך העניין אני קניתי פלטות ברזל לפני שנה ב8 או 9 ש"ח לקילו ויכלתי למכור אותם גם ב12 עד לא מזמן,
זה לא עושה את זה למוצר שלא סובל מירידת ערך.
שההיצע נמוך והביקוש גבוה נוצרת "אינפלציה" וזה מה שמשפיע ולא טיב המוצר.

בכל מקרה כמובן, אין פה ויכוח רק דיון.

אמרתי ואומר שוב, שמח מאוד בשבילך 😃

וזה שקנית בזול ומכרת ביוקר לא אומר שההשערה שלך נכונה, פשוט שמצאת פראיירים / ניצלת את המצב בשוק.

תחשוב שקנו את זה כל מי שסגרו לו את החדר כושר. ברגע שיפתחו, כל יד 2 תיהיה בחרא הזה וההיצע יהיה ענק והביקוש יהיה משמעותית קטן יותר. זה לא איזה מוצר טוב או משהו וברור (נראלי) לכולם שזה חרא סיני.לא רואה את עצמי קונה דבר כזה כשיש חדרי כושר. ואם אני לא רוצה ללכת לחדר כושר אני משקיע כסף קונה ציוד נורמאלי (לא חייב לפתוח חדר כושר ביתי מספיק דאמבלים מתכווננים איכותיים),

תחשוב שקנו את זה כל מי שסגרו לו את החדר כושר. ברגע שיפתחו, כל יד 2 תיהיה בחרא הזה וההיצע יהיה ענק והביקוש יהיה משמעותית קטן יותר. זה לא איזה מוצר טוב או משהו וברור (נראלי) לכולם שזה חרא סיני.לא רואה את עצמי קונה דבר כזה כשיש חדרי כושר. ואם אני לא רוצה ללכת לחדר כושר אני משקיע כסף קונה ציוד נורמאלי (לא חייב לפתוח חדר כושר ביתי מספיק דאמבלים מתכווננים איכותיים),

זה כבר שיקול אישי ואין שום קשר לירידת ערך.

מי שקנה פלטות ברזל שנה שעברה לקח בחשבון שמתישהו השוק יוצף כי החדרי כושר יחזרו למסלולם בעתיד.

באותה רמה אתה יכול להגיד לי שלא כדאי לקנות קיה פיקנטו כי תכף כל השוק יהיה רכבים חשמליים.
(ולזה עוד יש צפי לעומת סופה של מגפה עולמית)

באותה רמה אתה יכול להגיד לי שלא כדאי לקנות קיה פיקנטו כי תכף כל השוק יהיה רכבים חשמליים.
(ולזה עוד יש צפי לעומת סופה של מגפה עולמית

קיה פיקנטו תמיד יקנו
לעומת זאת אם תקנה דייהטסו סיריון לך תחפש אח''כ את הטמבל שיקנה ממך... הקטע פה הוא שילוב של מוצר לא משהו וביקוש שיפול לרצפה

מסייג
קהל יעד מאוד מצומצם!
רכב לא בטיחותי בעליל
תשלם לי אני לא נכנס לרכב הזה אם יש נסיעה בכביש מהיר. וגם כל שאר הרכבים בקטגוריה הזאת
אבל אנשים טיפשים ויש לזה שוק ענק. וכמוצר (אם לא נתייחס לבטיחות ולמחיר המופקע בארץ) הוא בסדר גמור.

קיה פיקנטו תמיד יקנו
לעומת זאת אם תקנה דייהטסו סיריון לך תחפש אח''כ את הטמבל שיקנה ממך... הקטע פה הוא שילוב של מוצר לא משהו וביקוש שיפול לרצפה

זו הייתה דוגמא והייתה לי דייהטסו סיריון שמכרתי לפני 3 שנים.
הרכב הזה לא מיובא לארץ כבר כמה שנים טובות (כנ"ל חלקי חילוף)

ממש אין קשר למוצר שהיה קיים וימשיך להתקיים גם אם יחזרו החדרי כושר (ציוד אולימפי / מתברג)

• פותח/ת השרשור
מקפיץ רגע שוב את הפוסט... נתקלתי בפלטות כאלה במגהספורט, מחיר 14 ש"ח לקילו. אני יכול לקנות ב30 אחוז פחות.
נראה קצת יותר איכותי ממה שמוכרים בסטים במזוודה.

מישהו מכיר/ממליץ על המוצרים האלה?

קבצים מצורפים

• IMG_20210221_234307.jpg
    IMG_20210221_234307.jpg
    KB 31.2 · צפיות: 24
841_210920201020101_large.jpg

משתמש בזה
קניתי זוג עד 40 ק"ג ב1600 שקל (כל משקולת היא עד 40 ק"ג)
המשקולת מתחילה ב5 ק"ג ועולה בקפיצות של 2 ק"ג כלומר יש לי את כל המשקלים 5 , 7 , 9 , 11 , 13 וכך הלאה עד 40 ק"ג .
בעיני שווה כל שקל , ממש נוח ואיכותי.
אבל שוב , זה תלוי בתקציב וכמה אתה רוצה להשקיע .

תגיד זה נוח לעשות עם זה לחיצת כתפיים? חזה? זה לא נורא ארוך?

מקפיץ רגע שוב את הפוסט... נתקלתי בפלטות כאלה במגהספורט, מחיר 14 ש"ח לקילו. אני יכול לקנות ב30 אחוז פחות.
נראה קצת יותר איכותי ממה שמוכרים בסטים במזוודה.

מישהו מכיר/ממליץ על המוצרים האלה?
ממש לא זה מחיר של פלטות אולימפיות טובות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית