הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט לגבי סייקל טרן וטסט מה להוסיף

• פותח/ת השרשור Yooval
  • פורסם בתאריך

Yooval

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
2
13
2
שלום חברים,
מתלבט לגבי חומרים. בן 38 סייקל תשיעי כבר, האחרון לפני אחד עשר חודשים, לרוב עשיתי טסט פלוס טרן ועובד לי מצוין אני לא אוהב עליה לא כל כך נקיה.
השנה האחרונה הייתה בעייתית בגלל הסגרים ירידה של שישה קילו וכו

רוצה להתחיל סייקל ארוך אבל רוצה קיק של כוח וגדילה בהתחלה בשביל הנשמה )😃 ויחד עם זאת לא לצבור נוזלים ולא ללכת על חומרים מסוכנים מידי.

אני מאוד אוהב את הטרן עם טסט השאלה האם להתחיל עם שילוב אחר ואז לעבור לחיטוב או ללכת על טבט וטרן ארוך עם טורינבול כמו שהציעו לי או משנו אחר

אני חושש מאקנה כי הייתה לי נטייה בכמה סייקלים שעד היום לא מבין למה חלק כן ובחלק לא. דיבול מלחיץ אותי בגלל תופעות לוואי.

בקיצור, די פתוח לרעיונות

1.מה היו הסיקלים שלך מבחינת מינונים ?
2.מה המשקל גוף גובה אחוז שומן שלך ?
מה המטרה שלך בסיירת הספציפי כמה אתה רוצה לעלות ,ואז לחטב ? אם כן אפשר לשקול בלאסט וקרוז

• פותח/ת השרשור
הסטנדרטים שלי היו שתי זריקות שבועיות כשבכל אחת 1.5 טסט פלוס 0.750 טרן
עבד עלי מעולה עד בסייקל האחרון שפחות הורגש ועצרתי אותו אחרי חודש בגלל ענייני משפחה אני 1.79 גובה המשקל התקין שלי הוא 76 אני כרגע על 70 קילו אבל זה כי אני אחרי תקופה ממש קשה בריאותית וכרגע במלוא המרץ. אני גדל ומתפתח מאוד מהר אחוזי השומן שלי לא ידועים כרגע אבל אני תמיד בממוצע אם לא בסייקל

אני רוצה לגדול אבל הגנטיקה שלי היא חטובה עם שרירים משורטטים ואני רוצה להעצים את זה, אוהב ורידים אוהב להרגיש גדול אבל לא במחיר שאראה שק מים

עבד עלי מעולה עד בסייקל האחרון שפחות הורגש ועצרתי אותו אחרי חודש בגלל ענייני משפחה אני 1.79 גובה המשקל התקין שלי הוא 76 אני כרגע על 70 קילו אבל זה כי אני אחרי תקופה ממש קשה בריאותית וכרגע במלוא המרץ. אני גדל ומתפתח מאוד מהר אחוזי השומן שלי לא ידועים כרגע אבל אני תמיד בממוצע אם לא בסייקל

אני רוצה לגדול אבל הגנטיקה שלי היא חטובה עם שרירים משורטטים ואני רוצה להעצים את זה, אוהב ורידים אוהב להרגיש גדול אבל לא במחיר שאראה שק מים
תגיד במינונים שניהם אסטרים ארוכים ?

עשית 9 סייקלים והמשקל שלך 70 כרגע? מה אתה מסתלבט עלינו?

• פותח/ת השרשור
מה ההלם? אני אחרי מחלה ארוכה.
משקל ממוצע שלי הוא 79
העליה שלי היא נקיה מאוד תמיד
בתמונה המצורפת למשך אני 77 קילו

קבצים מצורפים

• Screenshot_20210217-151021_Gallery.jpg
    Screenshot_20210217-151021_Gallery.jpg
    KB 137.5 · צפיות: 335
דיבול מלחיץ אותי בגלל תופעות לוואי.
אתה יודע שטרן יכול לגרום לשוק היפוגליקמי נכון? על הפגיעה הנוירולוגית שלו אתה שמעת? לפחות על זה שהוא לא יותר יעיל מטסט לבניית שריר?
יש לך מושג מה אתה עושה בכלל שאתה מכניס חומרים לגוף שאתה לא מבין בהם שום דבר?(ועובדה לכך שאתה אומר שאתה לוקח טרן כי אתה לא רוצה לקחת משהו מסוכן, ותופעות לוואי של דיבול מפחידות אותך)

אני חושש מאקנה
זה החשש שלך!? אתה שנים לוקח חומר שמרסק HDL ובעל השפעה איומה על המערכת הקרדיו-וסקולרית והכי גרוע,הוא נוירודגנרטיבי

עצה חברית, תצבור קצת ידע וניסיון כי אין לך מושג מה אתה עושה ולא הרווחת כמעט שום דבר משימוש בPEDS לפי איך שזה נראה.
שלא תבין לא נכון,אתה נראה מעולה לגילך. אבל זה ממש לא מצריך אנאבולים בשביל להישאר ככה

הסייקל הבא שלי הולך להיות
טסט אננט 2.5 cc בשבוע (625 מג בערך)
טרן אנננט 2 cc בשבוע (400 מג בערך)
לדעתי זה מספיק לסייקל
אבל התזמון זה חשוב
אני עושה את הסייקל הזה 10-12 שבועות ואז יורד לגשר של 1 cc אננט בשבוע עד הסייקל הבא.
קראתי בתגובות שלך שרצת על סייקל כזה כמעט שנה - לא נראה לי רעיון טוב מה גם לפי התמונה לא חושב שזה שווה

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על התשובה
בוא נבהיר כי כנראה לא הייתי ברור, הסייקלים שלי היו בסיסיים של טסט ומספר מהם שילבו טרן, אחד מהם שילב דקה והיה נהדר אבל לטעמי נוזלי מידי. את הטרן ניסיתי מאוד בזהירות ועלי השפעתו לא הייתה כפי שקראתי ולמדתי והתייעצתי המון.
הטרן נמצא בקצה העליון של החומרים אני יודע אבל המינונים שהשתמשתי היו פחות וכאמור לא הגבתי ברייג' וכו.

עכשיו אשמח מעבר שתאיר את עיניי מה היית משלב כרגע אולי באמת שווה לי לשקול משהו אחר, אני פשוט אוהב תוצאות נקיות

שוב תודה, תשובה מאוד אחראית ומלומדת
קראתי בתגובות שלך שרצת על סייקל כזה כמעט שנה - לא נראה לי רעיון טוב מה גם לפי התמונה לא חושב שזה שווה

תשובה:,
ממש לא. ציינתי שייקח אחרון היה לפני כמעט שנה

עכשיו אשמח מעבר שתאיר את עיניי מה היית משלב כרגע אולי באמת שווה לי לשקול משהו אחר, אני פשוט אוהב תוצאות נקיות
אם אין לך בעיה עם DHT , אז מסטרון ( מי אתה באמת מר מאסטרון? )
גם מעיף נוזלים מהגוף וגם משמש כחוסם אסטרוגן במידה מסויימת.(היה בעברו תרופה לסרטן השד שניזון מאסטרוגן)

טרן זה זוועת עולם. וגם הטופ שבטופ משתמשים בו רק בשלבים אחרונים לפני תחרות. הוא לא יעיל יותר מטסט לבניית שריר,אבל הוא מספר 1 בפער גדול בשמירה על חלבונים וחומצות אמינו במהלך גרעון קלורי. הניוון הנוירוני שלו והנפילות סוכר(עקב אנטגוניזם לקורטיזול) פשוט לא שווים את החיטוב.

מצרף ציטוט מפוסט אחר

טרן הוא אנטי-גלוקוקורטיקואיד, ז"א אנטגוניסט לקורטיזול, ז"א מוריד רמות קורטיזול.

זה נותן לנו כמה דברים חיוביים
1. פחות פירוק שריר
2. פחות אגירת שומן
3. מראה יבש וריקון נוזלים

אבל,וזה אבל גדול
יש כמה דברים שליליים בזה:
1.ירידה בלחץ דם(עלולה להיות ירידה גדולה)
2.ירידה ניכרת בסוכרים בדם
3. חוסר תאבון
4.עייפות

עכשיו דיברנו על סעיף 2,
למה זה קורה?...
קורטיזול הוא הורמון מפרק,הוא מפרק חלבונים ושומנים ממאגרים ומהרקמות השונות בשביל להכניס גלוקוז(סוכר) לדם.
כשהקורטיזול נמוך(טרן),יש פחות פירוק(בין היתר של שריר) ויש פחות סוכר בדם

מה ההלם? אני אחרי מחלה ארוכה.
משקל ממוצע שלי הוא 79
העליה שלי היא נקיה מאוד תמיד
בתמונה המצורפת למשך אני 77 קילו
אני יהיה כנה איתך אחי
תבדוק לפני הסייקל
תזונה אימונים שינה ואם אלו בסדר
אז משו לא טוב בפוסט סייקל שלך
חבל על הבריאות!

• פותח/ת השרשור
התשובה היא pct תמיד נפלתי איתו

אני כרגע בפוסט הזה באמת פשוט מחפש המלצה לסייקל חדש למטרות שהגדרתי

תפרט
עשית פיסיטי או לא
ואם כן אז באיזה פרוטוקול
אני מכיר מספר רב של אנשים שעשו סייקלים וסיימו ללא פיסיטי... זה לא איזה משהו מוזר.
יש המון אנשים שאין להם בכלל מושג מה זה פיסיטי.
לא אומר שזה טוב. זה דבר לא נכון אבל שכיח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית