הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט לגבי סייקל טרן וטסט מה להוסיף

• פותח/ת השרשור Yooval
  • פורסם בתאריך

Yooval

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
2
13
2
שלום חברים,
מתלבט לגבי חומרים. בן 38 סייקל תשיעי כבר, האחרון לפני אחד עשר חודשים, לרוב עשיתי טסט פלוס טרן ועובד לי מצוין אני לא אוהב עליה לא כל כך נקיה.
השנה האחרונה הייתה בעייתית בגלל הסגרים ירידה של שישה קילו וכו

רוצה להתחיל סייקל ארוך אבל רוצה קיק של כוח וגדילה בהתחלה בשביל הנשמה )😃 ויחד עם זאת לא לצבור נוזלים ולא ללכת על חומרים מסוכנים מידי.

אני מאוד אוהב את הטרן עם טסט השאלה האם להתחיל עם שילוב אחר ואז לעבור לחיטוב או ללכת על טבט וטרן ארוך עם טורינבול כמו שהציעו לי או משנו אחר

אני חושש מאקנה כי הייתה לי נטייה בכמה סייקלים שעד היום לא מבין למה חלק כן ובחלק לא. דיבול מלחיץ אותי בגלל תופעות לוואי.

בקיצור, די פתוח לרעיונות

אני גם בלאסט עכשיו של אנטט שהפך לסלט , התחלתי עם טרן אבל ירדתי מהטרן ועברתי לדקה. ואלה כמה שכתבתי וכמה שאמרתי שטרן חומר פצצה , הפעם קרה לי משהו ואני לא מסוגל להיות איתו , לא נותן לישון בלילה ועצבים מטורפים גרמו לי לרדת מהטרן הארוך אחרי שבועיים בלבד

לא יודע עם זה קשור למתחרה אחי.
אם היתי יושב בבית ולא היה לי עומס בחיים ובעבודה יכול להיות שהיתי אוכל בלי מלח את התופעות לוואי של העצבים, לחץ ונדודי שינה .

זה טרן... הכי טוב מבחינת תוצאות, נוראי מבחינת תופעות הלוואי...
בכל מקרה הייתי הולך עם קצרים כשמדובר בחומרים כמו ננדרולון וטרן, ולו בכדי שיצא מהמערכת במצבים בהם אתה לא מעוניין בו כחלק מהסטאק...

אוקי דבר ראשון לא הייתי לוקח את עצמי כדוגמא אישית
אני מתחרה הבלאסט הזה הוא בעיקרון להגיע כמה שיותר קרוב ל 220 בנ'ץ פרס תחרותי
אם יפתח תחרות רוב הסכויים שהשתתף

אני כרגע בשבוע 8
התחלתי עם
750 טרן ארוך
750 טסט אנטט
400 דקה

כרגע נמצא ב 1.25 גרם טרן
1 גרם טסט
700 טרם קצר לשבוע
דקה 400
דיבול 40 מג ליום

שוב זה לא משהו שאני ממליץ
ואני כן עובד עם ליווי לגבי אימונים חומרים תזונה..

אם בא לך, רק מתוך סקרנות, נשמח לתמונה

מה ההלם? אני אחרי מחלה ארוכה.
משקל ממוצע שלי הוא 79
העליה שלי היא נקיה מאוד תמיד
בתמונה המצורפת למשך אני 77 קילו
זה אחרי 9 סייקלים של טסט וטרן?
אתה בטוח שלא הכנסת שמן אגוזים?
או שהכנסת כלום או שאין לך שום מושג מה אתה עושה

מה ההלם? אני אחרי מחלה ארוכה.
משקל ממוצע שלי הוא 79
העליה שלי היא נקיה מאוד תמיד
בתמונה המצורפת למשך אני 77 קילו
כמה זמן אתה מתאמן ? בחיים לא התעסקתי בחומרים שאתה מדבר עליהם ואין לי מושג בהם , אבל עושה רושם חס וחלילה לא להעליב , שיכלת להגיע או לפחות להגיע לא רחוק מימה שהגעת רק אם הייתי משקיע באימונים תזונה ושינה טובה .
אתה יכול להריץ שנה של מסה להחזיר 7 קילו נקיים לא מסה מלוכלכת , להתאמן קשה על הדרך תצבור מידע וידע על החומרים האלה ותראה בסוף המסה אם בכלל יש לך צורך בזה .

אני אומר שוב חס וחלילה לא בשביל להעליב אבל אם אתה מרוצה מהתוצאה הזאת שהגעת אליה , ועכשיו שירדת אתה מחכה לחזור למה שהיית , אני באמת חושב שאם תתאמן טוב תאכל טוב ותישן טוב תגיע לזה טבעי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית