הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט לגבי סייקל טרן וטסט מה להוסיף

• פותח/ת השרשור Yooval
  • פורסם בתאריך

Yooval

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
2
13
2
שלום חברים,
מתלבט לגבי חומרים. בן 38 סייקל תשיעי כבר, האחרון לפני אחד עשר חודשים, לרוב עשיתי טסט פלוס טרן ועובד לי מצוין אני לא אוהב עליה לא כל כך נקיה.
השנה האחרונה הייתה בעייתית בגלל הסגרים ירידה של שישה קילו וכו

רוצה להתחיל סייקל ארוך אבל רוצה קיק של כוח וגדילה בהתחלה בשביל הנשמה )😃 ויחד עם זאת לא לצבור נוזלים ולא ללכת על חומרים מסוכנים מידי.

אני מאוד אוהב את הטרן עם טסט השאלה האם להתחיל עם שילוב אחר ואז לעבור לחיטוב או ללכת על טבט וטרן ארוך עם טורינבול כמו שהציעו לי או משנו אחר

אני חושש מאקנה כי הייתה לי נטייה בכמה סייקלים שעד היום לא מבין למה חלק כן ובחלק לא. דיבול מלחיץ אותי בגלל תופעות לוואי.

בקיצור, די פתוח לרעיונות

• פותח/ת השרשור
כן, היו לי שניים ללא, באחרים פשוט כנסתי לא נכון אבל הייתי די בסדר
מה שכן, עניין הפרגניל לא היה אצלי בכלל לצערי

בכל. קרה כרגע מתלבט על אוראלי עם הטסט אשמח להמלצות אם יש

התמונה שהעלת היא כשהיית על סייקל טסט טרן?
כן, היו לי שניים ללא, באחרים פשוט כנסתי לא נכון אבל הייתי די בסדר
מה שכן, עניין הפרגניל לא היה אצלי בכלל לצערי

בכל. קרה כרגע מתלבט על אוראלי עם הטסט אשמח להמלצות אם יש
החבר הקטן למטה עוד מתפקד לך?
אני מנסה לדמיין מה היה קורה לי אם הייתי מריץ 2 סייקלים עם טרן ופשוט יוצא בלי פיסיטי....

התמונה שהעלת היא כשהיית על סייקל טסט טרן?

החבר הקטן למטה עוד מתפקד לך?
אני מנסה לדמיין מה היה קורה לי אם הייתי מריץ 2 סייקלים עם טרן ופשוט יוצא בלי פיסיטי....
תשמע ... עד כמה שאני אזעזע את עולמך....
אנשים עושים סייקלים כאלו ללא פיסיטי, יוצאים מזה , מתאוששים...

תשמע ... עד כמה שאני אזעזע את עולמך....
אנשים עושים סייקלים כאלו ללא פיסיטי, יוצאים מזה , מתאוששים...

להתאושש זה נחמד,
לרדת 10 קילו שריר ובלי חשק מיני וזקפות חצי שנה זה קצת פחות.
מה הטעם לעשות סייקל, לפתח מסת שריר ואז לזרוק הכל לפח וגם לתת לאישתך דילדו כי הבוטן לא מתפקד 😣

• פותח/ת השרשור
יש לך בעיות בהבנת הנקרא.
איפה הבנת שירדתי תשע קילו בגלל פיסיטי אי משהו שקשור בכלל לסייקלים? במקום להיות ילד אהבל שבעיקר מוציא את עצמו ילד אהבל תקרא טסקט אם אתה בסדר עם קריאה.
אני קרוב לשנה חולה במחלה קשה יא דביל
התמודדתי על גיהנום ללא אימונים וללא תזונה והרבה בלגן.
לגבי הכניסה שלך לחיי המין שלי, הכל מתפקד מצוין גם אז גם עכשיו גם בעתיד
מבטיח לך שגם בעניין הגודל תכפיל את שלך
מה זה הגנון הזה?
או שתתרום משהו לפוסט הזה או שתשב בשקט בבית תקרא איזה ספר

יש לך בעיות בהבנת הנקרא.
איפה הבנת שירדתי תשע קילו בגלל פיסיטי אי משהו שקשור בכלל לסייקלים? במקום להיות ילד אהבל שבעיקר מוציא את עצמו ילד אהבל תקרא טסקט אם אתה בסדר עם קריאה.
מה זה הגנון הזה?
לא חושב שהוא התכוון עליך סתם דיבר באופן כללי
להתאושש זה נחמד,
לרדת 10 קילו שריר ובלי חשק מיני וזקפות חצי שנה זה קצת פחות.
מה הטעם לעשות סייקל, לפתח מסת שריר ואז לזרוק הכל לפח וגם לתת לאישתך דילדו כי הבוטן לא מתפקד 😣
לא כל אחד נשוי חכם יפה שרירי ועשיר יש גם כאלו שלא ... כל אחד וקבלת החלטות שלו

אני קיבלתי החלטה לא לצאת לפיסיטי , עובר לtrt השנים יגידו אם בחרתי נכון או לא. למרות שבחיים אין כפתור חזרה אחורה כדי לנסות דרך אחרת ואז לא ניתן באמת להשוואת האם הבחירה היתה נכונה...
אבל בגדול החיים נכונים והכל נכון ומה שקורה צריך להיות

יש לך בעיות בהבנת הנקרא.
מה זה הגנון הזה?

אתה מתמודד עם מחלה קשה ורוצה להיכנס לסייקל עם טרן, אמרת הכל.
ודרך אגב דיברתי באופן כללי יא דגנרט אנאלפבית.
שיהיה רק בריאות ! מקווה שהמוח לא נפגע יותר מידי.. כי יש תסמינים
לא חושב שהוא התכוון עליך סתם דיבר באופן כללי

לא כל אחד נשוי חכם יפה שרירי ועשיר יש גם כאלו שלא ... כל אחד וקבלת החלטות שלו

אני קיבלתי החלטה לא לצאת לפיסיטי , עובר לtrt השנים יגידו אם בחרתי נכון או לא. למרות שבחיים אין כפתור חזרה אחורה כדי לנסות דרך אחרת ואז לא ניתן באמת להשוואת האם הבחירה היתה נכונה...
אבל בגדול החיים נכונים והכל נכון ומה שקורה צריך להיות

טי ארטי זו גם אופציה, הכוונה שלי הייתה לרדת מחומרים לגמרי ללא פיסיטי. ואז אתה צונח במהירות כפולה מזו שעלית בסייקל...

אני זוכר שהשאלה הראשונה ששאלתי כשניסיתי סטרואידים בתחילת שנות ה 2000 , לפני עידן האינטרנט... זה "מה קורה כשמפיסיקים לקחת- מה צריך לעשות"
זה דבר שכל אחד צריך לשאול לפני שהוא עושה סייקל - מה אח"כ?

לפחות על זה שהוא לא יותר יעיל מטסט לבניית שריר
ראיתי מלא אנשים שבטוחים שהוא יותר יעיל מטסט לבניית שריר ולא הבנתי את זה

היתרון העיקרי שלו לכאורה על פני האחרים זה שגם בגירעון קלורי חריף עדיין אפשר להתקדם איתו

מה למשל היה רע ומה היה טוב ??
נתחיל בטוב כוח מטורף , עלייה במסת שריר נקייה , מסת שומן ירדה די משמעותית , המון ורידים , חומר חזק מאוד ,
תופעות לוואי : עצבים כמו של גרושה בת 60 , המון מצבי רוח משתנים , הזעות ליליות , הרגשה לא טובה בכללי .
אני אישית נגעתי בו פעמיים בחיים שלי שתי סייקלים ארוכים הספיק לי החוויות עם החומר הזה , היום אני עדין יותר מסטרון עם טסט עושים אחלה עבודה לא צריך מעבר לדעתי רשמתי את זה כמה פעמים בפורום כל עוד אתה לא מתחרה או מתכוון להתחרות אין מה להרעיל את הגוף בהמון חומרים , טרן מבחינתי מחוץ לתחום .

שלום חברים,
מתלבט לגבי חומרים. בן 38 סייקל תשיעי כבר, האחרון לפני אחד עשר חודשים, לרוב עשיתי טסט פלוס טרן ועובד לי מצוין אני לא אוהב עליה לא כל כך נקיה.
השנה האחרונה הייתה בעייתית בגלל הסגרים ירידה של שישה קילו וכו

רוצה להתחיל סייקל ארוך אבל רוצה קיק של כוח וגדילה בהתחלה בשביל הנשמה )😃 ויחד עם זאת לא לצבור נוזלים ולא ללכת על חומרים מסוכנים מידי.

אני מאוד אוהב את הטרן עם טסט השאלה האם להתחיל עם שילוב אחר ואז לעבור לחיטוב או ללכת על טבט וטרן ארוך עם טורינבול כמו שהציעו לי או משנו אחר

אני חושש מאקנה כי הייתה לי נטייה בכמה סייקלים שעד היום לא מבין למה חלק כן ובחלק לא. דיבול מלחיץ אותי בגלל תופעות לוואי.

בקיצור, די פתוח לרעיונות
  1. מסה (מדבר על מ-ס-ה)לא עולים בלי נוזלים...לא רוצה? לא מתאים לך? תסתדר עם מה שאפשר בלי, טרן זו הנגזרת הנקיה הכי עצמתית.
  2. מפחד מתופעות לוואי של נגזרות אחרות? קצת מצחיק לשמוע את זה מאחד ש"מת על טרן"
  3. לקחת טורינבול בסייקל עם טרן זה טפשי ולא מוסיף..אתה לא תרגיש אותו בכלל.
  4. לגבי המצב הפואי שלך..במידה והוא רציני כפי שמשתמע כדאי שתבדוק מה ההשלכות של שימוש באנבולים על הבעיה ממנה אתה סובל

נתחיל בטוב כוח מטורף , עלייה במסת
נתחיל בטוב כוח מטורף , עלייה במסת שריר נקייה , מסת שומן ירדה די משמעותית , המון ורידים , חומר חזק מאוד ,
תופעות לוואי : עצבים כמו של גרושה בת 60 , המון מצבי רוח משתנים , הזעות ליליות , הרגשה לא טובה בכללי .
אני אישית נגעתי בו פעמיים בחיים שלי שתי סייקלים ארוכים הספיק לי החוויות עם החומר הזה , היום אני עדין יותר מסטרון עם טסט עושים אחלה עבודה לא צריך מעבר לדעתי רשמתי את זה כמה פעמים בפורום כל עוד אתה לא מתחרה או מתכוון להתחרות אין מה להרעיל את הגוף בהמון חומרים , טרן מבחינתי מחוץ לתחום .
התחלתי טרן ארוך עכשיו ממש.
פעם ראשונה עם ארוך . עד עכשיו היתי על קצר והיה אחלה בלי תופעות לוואי.
אחרי הזריקה של הארוך היה באמת באמת קשה להרים בלילה + הרגשה של חום פנימי בגוף... אם זה לס יסתדר תוך שבוע שבועיים אני כנראה יחליף את הטרן בדקה

התחלתי טרן ארוך עכשיו ממש.
פעם ראשונה עם ארוך . עד עכשיו היתי על קצר והיה אחלה בלי תופעות לוואי.
אחרי הזריקה של הארוך היה באמת באמת קשה להרים בלילה + הרגשה של חום פנימי בגוף... אם זה לס יסתדר תוך שבוע שבועיים אני כנראה יחליף את הטרן בדקה
לך על npp עזוב אותך מטרן יותר מדיי תופעות לוואי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית