הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט לגבי סייקל טרן וטסט מה להוסיף

• פותח/ת השרשור Yooval
  • פורסם בתאריך

Yooval

משתמש מתחיל
13
2
נק' מוניטין:
2
13
2
שלום חברים,
מתלבט לגבי חומרים. בן 38 סייקל תשיעי כבר, האחרון לפני אחד עשר חודשים, לרוב עשיתי טסט פלוס טרן ועובד לי מצוין אני לא אוהב עליה לא כל כך נקיה.
השנה האחרונה הייתה בעייתית בגלל הסגרים ירידה של שישה קילו וכו

רוצה להתחיל סייקל ארוך אבל רוצה קיק של כוח וגדילה בהתחלה בשביל הנשמה )😃 ויחד עם זאת לא לצבור נוזלים ולא ללכת על חומרים מסוכנים מידי.

אני מאוד אוהב את הטרן עם טסט השאלה האם להתחיל עם שילוב אחר ואז לעבור לחיטוב או ללכת על טבט וטרן ארוך עם טורינבול כמו שהציעו לי או משנו אחר

אני חושש מאקנה כי הייתה לי נטייה בכמה סייקלים שעד היום לא מבין למה חלק כן ובחלק לא. דיבול מלחיץ אותי בגלל תופעות לוואי.

בקיצור, די פתוח לרעיונות

אולי טרן ודקה ארוך ביחד 😁[/QUOT
מה הסכנה בשילוב של שניהם ?
השבתה של הציר לזמן ארוך מאוד
לא נכנסתי לעומק הסוגיה.
מכיר אנשים שעושים סייקלים כאלו וחיים טוב והכל במקום.
יש ויש ההשלכות לדעתי הם לטווח הארוך זו הסיבה שאני לא ממליץ לעשות סייקלים כבדים , בגיל צעיר הכל תקין מבחינה פיזיולוגית מעריך שהנזקים אם השתמשת בסייקלים כבדים מאוד יגיעו מאוחר , זו הסיבה שאני ממליץ אם כבר נגעת בכל החומרים להזריק סייקלים קצרים וקלים שמבוססים בעיקר על טסט עם פיסיטי ראוי , אנשים לא מבינים אין צורך בסייקלים כבדים אלא אם כן אתה מתחרה שחייב להראות על 3 אחוז שומן לקראת תחרות , יותר מדיי חומרים לא יביאו אותך למסה הנקייה שאתה רוצה , עיקר החומר האנאבולי הוא הטסטסטרון , תקפידו על תזונה מדוקדקת טסט מסטרון סייקל קלאסי ואימונים עצימים יביא תוצאות הרבה יותר מאשר לדחוף 4 סוגים של חומרים.

השאלה המעניינת היא האם ההשבתה היא בגלל השילוב ביניהם או בגלל כמות החומר שיוצאת בסך הכל.
אם אני משלב 300 ננדרולון עם 200 טרן (טסט 600 כבסיס)
או 500 ננדרולון עם 600 טסט
באיזה סייקל ההשבתה מסוכנת יותר ?

השאלה המעניינת היא האם ההשבתה היא בגלל השילוב ביניהם או בגלל כמות החומר שיוצאת בסך הכל.
השילוב ביניהם הוא הבעיה.

תשמע הכל פה בגדר של דיון. אני לא ניסיתי את שניהם במקביל.
אגב אני כבר לא עושה פיסיטי יותר, ולכן התופעות שלוואי של שיתוק הטסט זה לא ממש מעניין אותי. החלטית לעשות גשרים בשנים הקרובות.
בגדול אומר שוב יש המון אנשים שמשלבים טסט טרן דקה ומגיעים לתוצאות קטלניות. לא נראה לי שיש פה מישהו מהמגיבים שניסה , אני לא ניסית ולכן לא יכול לתת ביקורות יד ראשונה אלא רק מאנשים שסיפרו לי
השילוב ביניהם הוא הבעיה.
הבעיה זה ההפחדות שרצות פה וכל אחד מנסה להשמיעי את קולו ואת ההיגיון שלו ומה שקורה בדרך נוצר המון בלבול ואף אחד לא יודע למי להאמין כבר ולמי לא.
בוא נגיד אם עשית בעצמך סייקל טסט + טרן + דקה וחווית איזה שהיא בעיה מסוימת- שתף אותו במידע ואם לא, אז ההפחדות האלו נשמעות כמו הניגון שרץ כרגע בעולם בעד ונגד חיסוני הקורונה - פייק ניוז

תשמע הכל פה בגדר של דיון. אני לא ניסיתי את שניהם במקביל.

בוא נגיד אם עשית בעצמך סייקל טסט + טרן + דקה וחווית איזה שהיא בעיה מסוימת- שתף אותו במידע ואם לא, אז ההפחדות האלו נשמעות כמו הניגון שרץ כרגע בעולם בעד ונגד חיסוני הקורונה - פייק ניוז
זה מצחיק שאת הדיעה שלך אתה לא פוסל כי לא ניסית.. אבל את של אחרים כן.
זה שאנשים עושים את זה..(אולי תתפלא לשמוע אבל גם חלק מהחברים הקרובים שלי משלבים אותם באותו סייקל אם כי לרוב לא בו זמנית) זה לא אומר שזה חכם/נכון.
השילוב ביניהם הוא בעיני(בין אם אתה אוהב את זה או לא) טפשי..לא יעיל ומזיק.
אתה יכול להביע את דעתך גם בלי לבטל דברים של אחרים..בעיקר שהיא לא מסתמכת על שום ניסיון אישי או ידע מדעי רפואי.

נערך לאחרונה:
השילוב ביניהם הוא הבעיה.

יש לך את הבסיס המדעי לכך? באמת מעניין אותי לדעת מה עומד מאחורי זה. האם פחות מסוכן להריץ 400 טרן או 200/200 מכל אחד מהם במקביל.

ולגבי שרשמת שסייקל כזה לא יעיל, לדעתי אם אתה מקבל גם את היתרונות של הננדרולון וגם הטרן אתה באמת על אנושי.
שימון מפרקים , התאוששות מפציעות ויעילות בפיתוח מסת שריר מהננדרולון.
כח אדיר, שייפ מטורף ויכולת recomp להורדה באחוזי שומן תוך כדי עלייה מסאבית במסת שריר מהטרן.
כל זה עם טסט גבוה כבסיס...
נשמע סייקל מושלם.
מי החליט שאפשר לשלב בולדנון עם טרן או מסטרון עם ננדרולון אבל לא את שניהם ביחד...

יש לך את הבסיס המדעי לכך? באמת מעניין אותי לדעת מה עומד מאחורי זה. האם פחות מסוכן להריץ 400 טרן או 200/200 מכל אחד מהם במקביל.

ולגבי שרשמת שסייקל כזה לא יעיל, לדעתי אם אתה מקבל גם את היתרונות של הננדרולון וגם הטרן אתה באמת על אנושי.
שימון מפרקים , התאוששות מפציעות ויעילות בפיתוח מסת שריר מהננדרולון.
כח אדיר, שייפ מטורף ויכולת recomp להורדה באחוזי שומן תוך כדי עלייה מסאבית במסת שריר מהטרן.
כל זה עם טסט גבוה כבסיס...
נשמע סייקל מושלם.
מי החליט שאפשר לשלב בולדנון עם טרן או מסטרון עם ננדרולון אבל לא את שניהם ביחד...
מה נראה לך?? שסתם אנשים מנסים למנוע ממך את ה"סייקל המושלם"?
יש המון חומר על הנושא מגובה במחקרים..ברשת..בפורומים בינלאומיים נחשבים וגם פה אגב.
לא תצטרך להתאמץ במיוחד כדי להגיע אליו.
מוזר שמשתמש מנוסה כמוך לא יודע שטרן וננדרולון הם נגזרות nor19 ובולדנון ומסטרון לא.
פרט לכך..אין שום דבר מושלם בעיני בלשלב טרן וחומר מיימי כמו ננדרולון...פרט אולי לצורך לשמן קצת את המפרקים...וזה לא שווה את המחיר

יש המון חומר על הנושא מגובה במחקרים..ברשת..בפורומים בינלאומיים נחשבים וגם פה אגב.
לא תצטרך להתאמץ במיוחד כדי להגיע אליו.
מוזר שמשתמש מנוסה כמוך לא יודע שטרן וננדרולון הם נגזרות nor19 ובולדנון ומסטרון לא.
פרט לכך..אין שום דבר מושלם בעיני בלשלב טרן וחומר מיימי כמו ננדרולון...פרט אולי לצורך לשמן קצת את המפרקים...וזה לא שווה את המחיר

יודע ששניהם נור19, יודע שטרן הוא בעצם נגזרת של ננדרולון אבל זה לא אומר לי הרבה לגבי האפקט שלהם על הגוף כאשר הם פועלים במקביל. עשיתי שימוש בשניהם בנפרד ומכיר את תופעות הלוואי. לא היה לי סבלנות לחפש ולקרוא ברשת לכן קיוויתי שאולי אתה תיתן לה את ההסבר המדעי ;)
תשמע אם 200 ננדרולון שבועי יתן לך אחלה שימון מפרקים ושאר הסייקל יהיה מוכוון לעלייה בכח זה אחלה תוספת לטרן. ברמה התיאורתית בלבד. שוב זה רק בראש שלי ... המורה בבית ספר תמיד אמרה שיש ראש אבל לא תמיד משתמש בו ... 🤣

יודע ששניהם נור19, יודע שטרן הוא בעצם נגזרת של ננדרולון אבל זה לא אומר לי הרבה לגבי האפקט שלהם על הגוף כאשר הם פועלים במקביל. עשיתי שימוש בשניהם בנפרד ומכיר את תופעות הלוואי. לא היה לי סבלנות לחפש ולקרוא ברשת לכן קיוויתי שאולי אתה תיתן לה את ההסבר המדעי ;)
תשמע אם 200 ננדרולון שבועי יתן לך אחלה שימון מפרקים ושאר הסייקל יהיה מוכוון לעלייה בכח זה אחלה תוספת לטרן. ברמה התיאורתית בלבד. שוב זה רק בראש שלי ... המורה בבית ספר תמיד אמרה שיש ראש אבל לא תמיד משתמש בו ... 🤣
الله يوفقك יא סידי...
נגזרות NOR19 גם ככה משביתות קשות ופרולקטינית מאוד.
השילוב של שתיהן יחד ממקסם את האימפקט שממילא קשה כשלעצמו.
לחשוב שאם אתה לוקח 300mg טרן ו200mg ננדרולון זה כמו לקחת 500 מכל אחת מהן בנפרד זה פשוט לא להבין את העניין...
זה שבילדרים עושים את זה וזה לא דבר נדיר..ידוע
אבל לא כל מה שבילדרים עושים בריא..חכם..או נכון 😉

נערך לאחרונה:
חלילה לא סתם .... ולא דווקא עושים רע... פשוט יש מיטוסים עממים שגורמים לאנשים לפחד מהלא נודע....
טבעי לפחד ממשהו שאנחנו לא מכירים
אני אשמח לקרא על נושא של שילוב בין טרן ודקה... תכוון אותנו אולי עם יצא לקרא בעצמך....
לא שווה את המחיר
ברשותך, מה בדיוק המחיר שאתה כל כך מפחיד אותנו ממנו ?
כאילו תיקח פשוט מינון גבוה של אחד מהם,
לא אמור להיות משהו חריג בשילוב שלהם ביחד
נשמע לי הכי הגיוני עד עכשיו !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית