הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני שם דגש בחיטוב על תזונה ולאו דווקא פעילות גופנית

מיכאל כהן

משתמש מתחיל
113
10
נק' מוניטין:
10
113
10
בניתי תפריט מאוד מפורט שנותן לי כמות חלבון יומית נדרשת, סיבים תזונתיים ושמן צמחי, נובע מאצלות חוסר מוטיבציה לעשות פעילות גופנית אז אני מתרכז
ביישום של תכנית תזונה, משקל 116 גובה 172 גיל 24
לדעתכם זה נכון לעשות את זה, אוכל להגיע לאותם תוצאות בלי פעילות גופנית לצד תזונה נכונה?

• פותח/ת השרשור
בכיף חביבי
תצליח

ובוא לפוטבול
בהזדמנות, אולי אחרי שאתחתן וארצה להיות מאושפז עם צלעות שבורות כדי לנוח מהאישה והילדים..
עזוב, נגמר השיר שלו. כבר מגרד את ה30 תכף.

סתם, שיחק בנבחרת ישראל, בחור משכמו ומטה
יש לנו נבחרת? מעניין

עם תזונה בלבד כמובן שאפשר לרדת במשקל.
רצוי מאוד שתעשה את זה תוך כדי אימוני התנגדות/כוח, זה גם יקצר לך את התהליך (תשרוף יותר קלוריות ומגביר חילוף חומרים תוך כדי עלייה במסת השריר) וגם תראה הרבה יותר טוב בסוף החיטוב.

• פותח/ת השרשור
עם תזונה בלבד כמובן שאפשר לרדת במשקל.
רצוי מאוד שתעשה את זה תוך כדי אימוני התנגדות/כוח, זה גם יקצר לך את התהליך (תשרוף יותר קלוריות ומגביר חילוף חומרים תוך כדי עלייה במסת השריר) וגם תראה הרבה יותר טוב בסוף החיטוב.
אין לי אפשרות לעשות אימוני התנגדות כוח כי אין לי כלים ציינתי את זה, אני אשמח לקבל תרגילי כוח קלים למתחילים

אין לי אפשרות לעשות אימוני התנגדות כוח כי אין לי כלים ציינתי את זה, אני אשמח לקבל תרגילי כוח קלים למתחילים

אם אתה מתחיל גם אימוני התנגדות עם משקל גוף יכולים לעשות את העבודה כרגע.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתחיל גם אימוני התנגדות עם משקל גוף יכולים לעשות את העבודה כרגע.
אני לא רוצה להעמיס על עצמי, המטרה שלי היא לא קוביות בבטן וזרועות ענק, סך הכול לרדת במשקל ולהוריד את הבטן לא מעבר

אני לא רוצה להעמיס על עצמי, המטרה שלי היא לא קוביות בבטן וזרועות ענק, סך הכול לרדת במשקל ולהוריד את הבטן לא מעבר
יפה. גם אם אתה רוצה להוריד רק את הבטן ולא six pack, עדיין נרצה לשמור על מסת השריר ולרוב צריכה מספיקה של חלבון היא לא הדבר היחיד שצריך, ולכן עושים גם אימוני התנגדות. תתחיל מתרגילים בסיסיים כמו מתח ושכיבות סמיכה וכדומה. כמובן שעדיף לעבוד עם משקלים אבל אם אין לך ציוד, זה עדיין לא זמן לתירוצים. אני בטוחה ש30-40 דקות ביום 3 פעמים בשבוע זה משהו שיש לך. אני יודעת שקשה לקום ולהזיז את עצמך אבל תחשוב על ההרגשה שאחרי.

הטעות שעשיתי בתחילת החיטוב היא לא לאכול מספיק חלבון ולא להקפיד על אימוני כוח ולכן אני די סקיני פאט עם אחוז שומן גבוה על משקל תקין. אני לא עושה כלום בנוגע לזה עכשיו כי אני מנסה להחלים מהפרעת אכילה (ואני נערה, ככה שיש לי את כל הזמן בעולם להיות חטובה ולתקן את זה), אבל תאמין לי שיהיה הבדל די גדול בין חיטוב עם אימוני התנגדות לחיטוב בלי אימוני התנגדות.
ואני אפילו לא מדברת על אירובי. אני בעד לעשות אירובי (אפילו הליכה), אבל אם אתה עד כדי כך לא רוצה את זה לפחות תנסה לעשות אימוני התנגדות.

בדיוק מה ש @Tokyo אמרה (כתבה*), זה יעשה את העבודה.
אל תחפש את הדרך הקלה, זה תהליך, אמנם בהתחלה הכל יהיה קצת קשה גם מפאת עודף המשקל,
קח את עצמך בידיים ותעשה מה שאתה יכול תוך שימת לב על התקדמות כלשהי באימונים - בין אם זה בסטים/חזרות ועם הזמן גם הוספת משקל.
עם הזמן תרצה תוצאות והמוטיבציה תגבר, ואי אפשר יהיה לעצור אותך.
עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול לז**ן תרנגולת.

פוטבול זה המשחק הזה שגברים נכנסים חזק אחד בשני?? 😱

gay-football_o_415164.jpg

פוטבול זה המשחק הזה שגברים נכנסים חזק אחד בשני?? 😱

צפה בקובץ המצורף 63425
מישהו פה עם הורמונים משתוללים?..

אמיתי, תבוא לעודד אותנו בתחילת העונה
מצטערת שאני לא יכולה להעניק לך מוניטין
תראה מה עשית לנערה! צילקת אותה לכל החיים

איך את מגיבה לו בינתיים? סך הכל בסדר?
הלילה הראשון הרגיש כאילו אני ערה כשבעצם ישנתי. התעוררתי משהו כמו 6-7 פעמים וחזרתי לישון מיד וזה היה ממש מוזר.
אתמול ישנתי כמו תינוק וזה באמת העלה לי את התיאבון, אז התאמנתי ואכלתי עוד - ככה שאני עדיין על ניטרלי.
עד כה הכל בסדר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית