הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה| דומס

מישמישמישמיש

מושעה
590
209
נק' מוניטין:
327
590
209
יש מה לעשות עם דומס פשוט אני לא יכול לעשות בכלל סקוואט ודד גם לא מוט ריק לחכות שיעבור מפריע לי במטרה שלי לנצח את @elchonon
שכחתי לציין שאפשר להגיד שלא התאמנתי כל הקורונה (חזרתי ל50% מה מהשקלים)

אני גם מתמודד עם הבעיה הזו. אני בעוד שעתיים עושה אימון נוסף ועדיין יש דומס.
פשוט להתחמם עד שאפשר לזוז כמו שצריך, הסטיפנס עובר ברובו. אני גם השתמשתי באקדח עיסוי אבל זה לא משהו שיש לכל אחד בבית

לשתות המון מים, מקלחות חמות, לאכול המון בעיקר חלבון.

ולחזור לאט יותר אם צריך.

ומה שאני עושה באופן אישי, אני ממשיך להתאמן עם דומס. כשהרצתי סמולוב לסקוואט, בקושי הצלחתי לעלות מדרגות, והגעתי כמו ילד טוב לעשות סקוואט שוב יום למחרת. כי מה שעוזר לדומס, זה עוד אימון.

גם הליכה ומתיחות יכול לעזור.

וכדי לנצח אותי תשקיע הרבה בחלומות, זה ידרוש הרבה מהם:lol:
סתם, צחוק בצד, גם הרבה שינה תעזור להתאוששות.

ואם אתה באמת רוצה לנצח אותי, תכפיל את כמות המיץ גזר שאתה רגיל לשתות (אל תגיד לי שאתה לא רגיל).

• פותח/ת השרשור
אני גם מתמודד עם הבעיה הזו. אני בעוד שעתיים עושה אימון נוסף ועדיין יש דומס.
פשוט להתחמם עד שאפשר לזוז כמו שצריך, הסטיפנס עובר ברובו. אני גם השתמשתי באקדח עיסוי אבל זה לא משהו שיש לכל אחד בבית

לשתות המון מים, מקלחות חמות, לאכול המון בעיקר חלבון.

ולחזור לאט יותר אם צריך.

ומה שאני עושה באופן אישי, אני ממשיך להתאמן עם דומס. כשהרצתי סמולוב לסקוואט, בקושי הצלחתי לעלות מדרגות, והגעתי כמו ילד טוב לעשות סקוואט שוב יום למחרת. כי מה שעוזר לדומס, זה עוד אימון.

גם הליכה ומתיחות יכול לעזור.

וכדי לנצח אותי תשקיע הרבה בחלומות, זה ידרוש הרבה מהם:lol:
סתם, צחוק בצד, גם הרבה שינה תעזור להתאוששות.

ואם אתה באמת רוצה לנצח אותי, תכפיל את כמות המיץ גזר שאתה רגיל לשתות (אל תגיד לי שאתה לא רגיל).

לצערי נרדמתי אתמול בלי לאכול כלום אז כנראה זה לא תרם לדומס (והם החמירו בטירוף) לא יכולתי לעשות סקוואט עם מוט ריק וניסיתי כל שאר התרגילים הצלחתי למרות הדומס
בקושי עולה מדרגות כמו סבא עם המעקה להתקופף כרגע לסקוואט אני לא יכול כדי לקום מהכיסא אני צריך עזרה של הידיים

הייתי בחדר כושר איזה חצי שעה רק על ניסיונות לעשות סקוואט אפילו מהכיסא בלי כלום בסוף וותרתי והמשכחתי את שאר האימון

אני לא אוהב גזר:cray:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית