הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להנות בתקופת אימונים

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
מה הולך רציתי לשאול שאלה אולי הכי חשובה בן 18 עוד מעט ויש מסיבה לחבר כמו הרבה מסיבות לא שתיתי אלכוהול כבר קרוב לחצי שנה אבל בא לי קצת להנות גם מהחיים כי מה הטעם להתאמן ולהיראות טוב כשלא עושים עם זה כלום בכל מקרה איך אני שותה אלכוהול ונהנה ולא הורס לעצמי משהו

מה הולך רציתי לשאול שאלה אולי הכי חשובה בן 18 עוד מעט ויש מסיבה לחבר כמו הרבה מסיבות לא שתיתי אלכוהול כבר קרוב לחצי שנה אבל בא לי קצת להנות גם מהחיים כי מה הטעם להתאמן ולהיראות טוב כשלא עושים עם זה כלום בכל מקרה איך אני שותה אלכוהול ונהנה ולא הורס לעצמי משהו

אתה רציני?
תשתה ותהנה מה זה קשור ללשתות אלכוהול?
אתה חושב שאלכוהול זה מה שיהרוס לך?

ערב אחד של שתיה לא יהרוס לך את מה שבנית, כמו שאם תזניח את עצמך בקבוע אז אימון אחד לא יבנה לך את מה שהרסת

שמע אני לא בטוח שאני דוגמא מדהימה לגוף מטרה או משהו
אבל עם כמה שאני זורק בתזונה והגוף לא נוטש אותי אני יכול להגיד בביטחון שגם אם יהיה לך 3 מסיבות כאלה בחודש זה לא ישנה כלום

תתחיל קודם כל בלעבוד על עצמך, לא בקטע מתנשא בכלל, אבל אם אתה חושב שאתה מתאמן ולא נהנה מהחיים במקביל תשנה גישה, זה שתשתה לא אומר ש"אז בשביל מה אני מתאמן"

בכל מקרה לא יקרה יותר מידי, זה בסדר גמור לשתות מידי פעם.

למה אתה נמנע משתיית אלכוהול?

אני חושב שזה תלוי בהסתכלות שלך ובמטרות שלך.

אני לא אכנס למה צריך להיות חשוב לך, ומה טוב ומה רע. אבל עולה מדבריך שחשוב לך להתאמן, ובעיניך אלכוהול ומסיבות הם לא טובים עבורך, ומפריעים לך להגשים את מה שחשוב לך.

אני חושב שאם תשאל את עצמך למה מה שחשוב לך חשוב לך? ולמה מה שאתה חושב שלא טוב לך, אכן לא טוב עבורך? תוכל להגיע למסקנות עבורך.

באופן אישי, בגיל שלך, אימונים היו חשובים לי, כי זה היה מקום להשתחרר עבורי, עזר לי להתמודד עם הלחץ בחיים, וסתם היה כיף.

בלויים ואלכוהול היו לא טובים בעיני, כי הם גרמו לי ללכת לישון מאוחר, ולהחסיר דברים חשובים למחרת, או להיות עייף כל היום.

מאותם סיבות, בחופשים מהלימודים, לא התאמנתי בכלל, פשוט לא הייתי צריך את זה. הייתי מטייל, ועושה מה שמתחשק לי. הייתי נשאר ער עד מאוחר באופן קבוע בחופשים, כי יכולתי לישון כמה שרציתי מתי שרציתי (אלא אם כן היו תוכניות).

דברים השתנו עבורי עם השנים, הסיבות שאני מתאמן היום, הם לא הסיבות של פעם, ומה שטוב או רע עבורי השתנה מעט.

אני לא חושב שמישהו יכול לענות על השאלות האלו עבורך, אבל אולי תמצא את התשובה שלך לבד.

סתם קטע למחשבה בשבילך, כתבת ״להנות״ בתקופת אימונים, אני מניח שאתה לא מתכוון לעשות הפסקה יזומה מאימונים באופן קבוע ללא סיבה סתם כי נמאס.

לכן תקופת אימונים זה בעצם ״כל״ התקופה.
האם עלה בדעתך לא להנות יותר בכלל מדברים שעלולים לדפוק לך תחביב?

אל תשלב את החיים בתוך התחביב אלא הפוך, וזה לא סותר להפוך את התחביב לpriority

זה לא הרבה קלוריות וכזה כששותים אלכוהול צריך להחשיב את זה כציט?

כי תמיד אומרים שזה המון קלוריות וכזה ושזה לא עובד ביחד
ברור שאם תהיה קיצוני ותשתה אחת לשבוע חצי בקבוק גרגוס אתה תשים לב שזה יפגע בך.
אבל כל היופי בתהליך זה שאפשר לשלב הכל במידה ובכמות שתגדיר לעצמך.

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת שנגיד אתה שותה קצת וודקה ואוכל כל היום רגיל בלי להוריד כלום אפשא לא להחשיב את זה כציט? כי בכל זאת זה לא באמת קלוריות שאיכותיות לגוף ואני חושב שהיא גם שורף הכל

זאת אומרת שנגיד אתה שותה קצת וודקה ואוכל כל היום רגיל בלי להוריד כלום אפשא לא להחשיב את זה כציט? כי בכל זאת זה לא באמת קלוריות שאיכותיות לגוף ואני חושב שהיא גם שורף הכל
קלוריות מאלכוהול הם קלוריות לכל דבר, הם לא סתם ישרפו לך.
מה שאתה יכול לעשות, זה לחשבן אותם. תסתכל על הערכים של בקבוק בירה, תחשב את זה בקלוריות שלך, ותהנה.

צ'יט, זה לא קשור לאלכוהול. במידה והחלטת עם תזונאי, או על פי שיקולים שאתה עושה צ'יט ולא מחשבן מה שאתה אוכל, זה יכול להיות אלכוהול, תפוחי אדמה או גזר, זה לא משנה. אלכוהול זה אוכל כמו כל אוכל, עם קלוריות.

אני חושב שאתה מייחס יותר מידי חשיבות לדברים שלא נחוצים לרמת המתאמן הממוצע.

כל עוד אתה לא מתכנן להיות אלכוהליסט אתה תהיה בסדר גמור, מניסיון.

כי תמיד אומרים שזה המון קלוריות וכזה ושזה לא עובד ביחד
אתה יכול להתחשב בכך ולהתאים את הצריכה הקלורית שלך באותו יום או שבוע. כל עוד תדירות השתייה נמוכה יחסית זו לא בעיה.

במידה ואתה מוצא את עצמך שותה כמה פעמים בשבוע כדאי מאוד לצמצם.

אללה לא מרשה אלכוהול
זה השטן
אתה עלול להתעורר בתחנה מרכזית ת״א בלי הרב קו שלך וחבל...

אלכוהול
כל עוד שזה בגבול הטעם הטוב,בכמות ״נורמלית״
ולא מפתחים תלות.
אז אפשר מידי פעם

*מדבר מנסיון,במיוחד מי שיש לו ייצר התמכרותי
לא כייף בכלל!

תשתה,תהנה,ב מ י ד ה !!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית