עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תוכל לשלוח גם קישור לקולגן?
מה אתה מצפה שקולגן יעשה? לרוב זה תוסף מיותר
לפי מה שהבנתי מכל הפעמים שנשאלה השאלה הזאת לגבי כמוסות אומגה 3 מדובר בחומצת שומן שרגישה מאוד לחום וצריכה להיות תמיד בקירור אחרת היא לא אפקטיבית, ובהתחשב בעובדה שהמשלוח שלך לא תמיד יהיה בקירור אם בכלל זה נראה לי מיותר.
ניסית להכניס לתזונה שלך דגים שמנים כמו סרדינים? במקרה הזה אין תחליף יותר טוב לאומגה 3, הם מפוצצים באומגה 3 וגם חלבון לא חסר. כמוסות לא באמת ייתנו לך אומגה 3 ופעמיים שלוש בשבוע של סרדינים כמנת חלבון ייתנו לך את כל האומגה 3 שאתה צריך.
אתה לא חייב לאכול סרדינים, יש הרבה דגים אחריםמצטער... לא יכול לאכול סרדינים
אתה לא חייב לאכול סרדינים, יש הרבה דגים אחרים
לעור הפנים הם די חסרי תועלת, יש זריקות קולגן שבאמת אפקטיביות אבל זה לא רלוונטי אלייך (מקבלים כטיפול לעור מזדקן/מתקמט)תוכל לשלוח גם קישור לקולגן?
אתה לוקח מספיק.אגב, לפני האימון אמי לוקח קפאין, בטא אלנין וציטרולין מאלט.
יש בעינך עוד משהו שווה לקחת? בשביל פאמפ אולי?
בטחואומגה 3 גם כן הכי חשוב לי.. תוכל לשלוח קישור למוצר טוב?
בקשר למוצר של הקפאין ששאלת לגביו - לא הייתי לוקח מינון שגבוה מ-200 מ"ג בבת אחת, זה קצת יותר מדי
לעור הפנים הם די חסרי תועלת, יש זריקות קולגן שבאמת אפקטיביות אבל זה לא רלוונטי אלייך (מקבלים כטיפול לעור מזדקן/מתקמט)
למה? לפי מחקרים שראיתי(אוכל לצרף בהמשך כרגע לא יכול)למוצר של הקפאין ששאלת לגביו - לא הייתי לוקח מינון שגבוה מ-200 מ"ג בבת אחת, זה קצת יותר מדי
לא סוף העולםעד עכשיו לקחתי קפאין ביחד עם כוס קפה יחד:🤦♂️:
לא, תודה.תודה רבה! ד״א יש לך קוד קופון שתרצה שאתמש בו?
אי אפשר להגיד בוודאות, אישית לא מודאג מזהלגבי האומגה 3, אפשרי לשלוח את החבילה דרך boxit? האומגה 3 תתחמצן...?
אתה מתבלבל עם המינון שנחשב בטוח לצריכה שהוא 400 מ"ג ביום / עד פי 6 מ"ג ממשקל הגוף, ובכל מקרה לא יותר מ-200 מ"ג במנה אחת.למה? לפי מחקרים שראיתי(אוכל לצרף בהמשך כרגע לא יכול)
כדי שיהיה לך השפעה מקפאין כזאת שתעזור לך באימונים צריך 3-6mg כפול kg bw
בטא אלנין:
Primaforce, Beta-Alanine, Unflavored, 200 g
בטא אלנין כחלק מפרה וורקאווט ללא קפאין, שיש בו גם ציטרולין (מומלץ):
https://il.iherb.com/pr/NutraBio-Labs-PRE-Workout-Stim-Free-Dragonfruit-Candy-1-3-lb-573-g/95842
קפאין:
ALLMAX Nutrition, קפאין, 200 מ"ג, 100 טבליות
ויטמין D:
Now Foods, ויטמין D3 בעוצמה גבוהה, 25 מק"ג (1,000 יחב"ל), 180 כמוסות רכות
(או כל ויטמין D שמגיע בצורת כולקלציפרול בלבד)
תוכל בבקשה להרחיב קצת על בטא אלנין ?
זה יעיל ?
יש מצב שכן, צריך זמןאם תחליט לכתוב בסופו של דבר, אני ממש אשמח!
יש מצב שכן, צריך זמן
2 עם האוכל, אפשר גם אחרי רק לא על בטן ריקה
בקצרה - זו חומצת אמינו שמפחיתה חומציות בשרירים בזמן אימון. העייפות מתעכבת והביצועים משתפרים, אם לוקחים בזמנים/מינונים הנכונים הוא יכול להיות יעיל מאוד.
זה ממש על קצה המזלג, אולי בקרוב אני אכתוב בהרחבה על כל מיני תוספים