הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להחזיר שריר

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
מה הולך הייתי עכשיו בתקופה של הקורונה כשהתאמנתי בבית עשיתי חיטוב ולא אהבתי ולא אוהב את התוצאה אני חטוב אבל בלי מספיק שריר כשהייתי במסה הייתי עם הרבה שומן אבל יותר מסיבי השאלה שלי היא כזאת אני כבר לא מתאמן מתחיל ויותר קשה לי לעלות בשריר מבהתחלה איך אני חוזר כמו שצריך והפעם במראה טוב מספיק שריר
והאם אני יכול להצליח לצבור כמו שצריך עכשיו?

שים לב שהרבה אנשים אחרי חיטוב מרגישים קטנים ופחות מסיביים וזה בגלל שהם איבדו שומן ונוזלים ועכשיו נראים פחות גדולים
(גדול≠שרירי)

כמה זמן אתה מתאמן שאתה מגדיר את עצמך לא מתחיל?
בכל מקרה זה לא כל כך משנה כי אפשר לייצר התקדמות גם אחרי עשור של אימונים ואפילו יותר
לפי מה שזה נשמע אתה מתאמן עדיין מתחיל
תעשה מסה , עדיפות למסה נקייה כדי למזער כמה שיותר עלייה בשומן ואתה תעלה בשריר
כמובן שלהקפיד על הדברים הקבועים כמו שינה מספקת, מספיק חלבון, קלוריות, התאוששות, להעלות משקלים מפעם לפעם....

• פותח/ת השרשור
אני מרגיש שחזרתי להתחלה
ושלא תטעו עשיתי הכל נכון ירדית לאט לאט ומבוקר איטי
אני חושב שהיה לי הרבה שומן ולא מספיק שריר מה שגרם לי להיראות מאוד גדול ועכשיו ללא זה אני נראה קטן ומצומק היידים שלי קטנות ואני פשוט הצטמקתי אני לא אוהב את איך שאני נראה ומאוד סובל מזה רוצה לעלות בחזרה אני לא יודע עם זה היה נכון או שפשוט נפלתי בדרך ואיבדתי מה שעבדתי בישבילו כל כך קשה

אני מרגיש שחזרתי להתחלה
ושלא תטעו עשיתי הכל נכון ירדית לאט לאט ומבוקר איטי
אני חושב שהיה לי הרבה שומן ולא מספיק שריר מה שגרם לי להיראות מאוד גדול ועכשיו ללא זה אני נראה קטן ומצומק היידים שלי קטנות ואני פשוט הצטמקתי אני לא אוהב את איך שאני נראה ומאוד סובל מזה רוצה לעלות בחזרה אני לא יודע עם זה היה נכון או שפשוט נפלתי בדרך ואיבדתי מה שעבדתי בישבילו כל כך קשה
אל תבכה על העבר, תלמד ממנו.
יאללה, עכשיו מסה כמו שצריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית