הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי ריצה ונעליים לאימוני כוח

• פותח/ת השרשור LironR
  • פורסם בתאריך

LironR

משתמש קבוע
1,001
543
נק' מוניטין:
1,094
1,001
543
קודם כל הריצה - למי שרץ פה, יש המלצות לנעלי ריצה טובות? משהו שבעיקר יהיה נוח לרגל ולא יפריע
לא מתכוון להשתמש בזה לאימוני כוח, אלא רק לריצות והליכות, ריצות ארוכות של 8 קמ+ רק משהו מארץ, מאשדוד אם זה משנה

ולגבי אימוני כוח - זה פחות דחוף לי מהנעלי ריצה אז אפשר גם מהאינטרנט,נעל פשוט לאימוני כוח, סקוואט בנץ' דד פרס, נעל רק לאימונים כמעט
השתמשתי עד עכשיו באיזור השנה וחצי בוואנס אולד סקול, אבל הן התחילו להקרע אז אני רוצה להחליף ואולסטאר אני פחות אוהב
שמעתי משהו על נעלי SABO, הן נראות ממש יפות, יש המלצות? אני חושב שאני מעדיף שטוח בלי עקב

היא ממש דקה, כמעט כמו סליפרס אז אין לה גם מקום להיות לא קשיחה
זה מה שחשבתי, זה מאוד נוח לדדליפט, כי זה נותן לך קצת פחות טווח תנועה כי הרגל צמודה לרצפה.
לשאר תרגילי הכוח זה יהיה פחות נוח. כי זה כמו להתאמן יחף, זה עדיף על נעל גרועה, אבל לא אידיאלי.

נעל מצמידה את הרגל למשטח שמתחתיה, אם המשטח קשה, זה כמו שהקהל מחוברת לקרקע, וזה מה שאנחנו רוצים.

לא בדיוק, בניגוד ליחף או סליפרס לנעל הזאת יש אחיזה ממש טובה ברצפה, כלומר לא מחליקה. הרגשתי את זה בעבר כשמשכתי סומו עם הנעל
כן, זה בדיוק מה שצריך בדדליפט, אבל בסקוואט סוליה קשה זה חשוב מאוד.

אני לא הצלחתי להבין מה זה אומר "אין לה מקום לא להיות קשיחה".

גם אולסטאר צמוד לרגל, אפשר לחשוב שאין לה מקום לא להיות קשיחה?

אנחנו מחפשים סוליה מעץ אפילו, משהו כמו שיש לנעלי ווייטליפטינג, רק בלי הגבהה.

אני לא הצלחתי להבין מה זה אומר "אין לה מקום לא להיות קשיחה".
מה מאפיין סוליה לא קשיחה? שהיא נמעכת תחת עומס נכון? עכשיו תחשוב סוליה של סליפרס, כמעט 0 עובי ופשוט אין לה לאן להימעך, כנ"ל סאבו דדליפט, הסוליה ממש ממש דקה, אין לה לאן להימעך, לזה התכוונתי.

מה מאפיין סוליה לא קשיחה? שהיא נמעכת תחת עומס נכון? עכשיו תחשוב סוליה של סליפרס, כמעט 0 עובי ופשוט אין לה לאן להימעך, כנ"ל סאבו דדליפט, הסוליה ממש ממש דקה, אין לה לאן להימעך, לזה התכוונתי.
נעל מצמידה לך את הרגל לסוליה שלה. סוליה קשה, זה כאילו הרגל קשור ותפוס לרצפה. אם הסוליה דקה ולא קשיחה, אזורים בכף הרגל יכולים להתנתק מהרצפה בזמן הסקוואט.

לדוגמה, אצלי העקבים לפעמים מתרוממים, אם הסוליה הייתה קשה מאוד, דבר כזה לא יכול היה לקרות.

לפעמים הרגל יקרוס פנימה או החוצה, דבר כזה לא יכול לקרות עם סוליה קשה.

לכן, נעל טובה מספיק לדדליפט, היא לא הנעל לסקוואט. מה גם, שלדדליפט הגמישות בנעל זה יתרון, לפני הסט אפ, נוח להיות על הבהונות של הרגליים, עם עקבים טיפה באוויר, במיוחד אם אתה הולך לקשור למוט רצועות.

על מצמידה לך את הרגל לסוליה שלה. סוליה קשה, זה כאילו הרגל קשור ותפוס לרצפה. אם הסוליה דקה ולא קשיחה, אזורים בכף הרגל יכולים להתנתק מהרצפה בזמן הסקוואט.

לדוגמה, אצלי העקבים לפעמים מתרוממים, אם הסוליה הייתה קשה מאוד, דבר כזה לא יכול היה לקרות.
אה אוקיי עכשיו הבנתי למה אתה מתכוון ב"קשיחה", אז לא, כנראה שהנעל הזאת לא תהיה אידיאלית לסקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית