הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי ריצה ונעליים לאימוני כוח

• פותח/ת השרשור LironR
  • פורסם בתאריך

LironR

משתמש קבוע
1,001
543
נק' מוניטין:
1,094
1,001
543
קודם כל הריצה - למי שרץ פה, יש המלצות לנעלי ריצה טובות? משהו שבעיקר יהיה נוח לרגל ולא יפריע
לא מתכוון להשתמש בזה לאימוני כוח, אלא רק לריצות והליכות, ריצות ארוכות של 8 קמ+ רק משהו מארץ, מאשדוד אם זה משנה

ולגבי אימוני כוח - זה פחות דחוף לי מהנעלי ריצה אז אפשר גם מהאינטרנט,נעל פשוט לאימוני כוח, סקוואט בנץ' דד פרס, נעל רק לאימונים כמעט
השתמשתי עד עכשיו באיזור השנה וחצי בוואנס אולד סקול, אבל הן התחילו להקרע אז אני רוצה להחליף ואולסטאר אני פחות אוהב
שמעתי משהו על נעלי SABO, הן נראות ממש יפות, יש המלצות? אני חושב שאני מעדיף שטוח בלי עקב

אני חושב שאני מעדיף שטוח בלי עקב
עם עקב - סקוואט(במידה וצריך)
בלי עקב - דדליפט
יחף - for savages only(like me)
קודם כל הריצה - למי שרץ פה, יש המלצות לנעלי ריצה טובות?
קניתי עכשיו nike, מתכוון לרוץ היום, אעדכן.
@nlr666 אבא שלי מבסוט מהאדידס...
עליי קצת קטנות, עליתי מידה, מתתבר.

קבצים מצורפים

• 16149249106523825564512286821350.jpg
    16149249106523825564512286821350.jpg
    KB 99.3 · צפיות: 58
  • פותח/ת השרשור
עם עקב - סקוואט(במידה וצריך)
בלי עקב - דדליפט
יחף - for savages only(like me)

קניתי עכשיו nike, מתכוון לרוץ היום, אעדכן.
@nlr666 אבא שלי מבסוט מהאדידס...
עליי קצת קטנות, עליתי מידה, מתתבר.
בלי קשר לנעליים וסתם מסקרנות - כמה אתה רץ? מרחקים

ותעדכן איך הן מבחינת נוחות ביצועים והכל

מעדיף בלי עקב לשניהם, לא אוכל לעשות יחף במכון וכרגע מכון זה החלום הרטוב שלי, אז אני לא עומד לקנות משהו שלא אוכל לשים במכון

שמעתי משהו על נעלי SABO, הן נראות ממש יפות, יש המלצות? אני חושב שאני מעדיף שטוח בלי עקב
בלי עקב יש את SABO GOODLIFT, נראה לי ל @kotzer יש נסיון איתן. יש גם את SABO DEADLIFT שהם בלי עקב ועם סוליה ממש דקה, אחלה לדדליפט, סקוואט לא ניסיתי איתן, אם אתה מסתדר לעשות סקוואט יחף לדעתי לא אמורה להיות בעיה לעשות עם הנעליים האלה

לי אישית יש את Reebok CF Lite TR
נעל מצויינת שאני משתמש לסקוואט ודדליפט.
מדבר על לאו באר סקוואט, היי באר אני לא יכול עם הנעליים האלה כי יש לי בעיות גמישות בקרסוליים אז אני חייב עם עקב מוגבהה
לגבי נעלי ריצה יש לאסיקס נעליים טובות, הג'ל נימבוס.

בלי קשר לנעליים וסתם מסקרנות - כמה אתה רץ? מרחקים

ותעדכן איך הן מבחינת נוחות ביצועים והכל

מעדיף בלי עקב לשניהם, לא אוכל לעשות יחף במכון וכרגע מכון זה החלום הרטוב שלי, אז אני לא עומד לקנות משהו שלא אוכל לשים במכון
רצתי עכשיו שני סבבים של 12.5 דקות, חמש דקות הליכה בינהם. עכשיו צועד ואצעד עוד כמה קילומטרים כנראה.

השיא 13 קילומטר, במקום השני בפער 8.5 קילומטר, ומשם זה רק מידרדר.
הייתי רץ קבוע בעבר, הגעתי ל30 דקות או קצת יותר, 3 פעמים בשבוע(לפעמים ככה, לפעמים ריצה קצרה ומהירה יותר).

הייתה תקופה שבה הייתי עושה ספרינטים,
הגעתי ל7(?) סבבים של 25-30 שניות ספרינט, ורק דקה-דקה וקצת מנוחה בינהם.

הייתה תקופה של רק הליכות, אולי ריצה כמה דקות ואז הליכה ארוכה.

מאז הייתי רץ תקופות, והכושר הדרדר, והייתי רץ מדי פעם ל2-3 קילומטר. אחרי תקופה כזו פתאום רצתי את ה13 קילומטר(אחרי שעברה שנה וחצי בערך מאז ה8.5...)

עבדתי בעבודה מאוד פיזית, והמטרה העיקרית היא אימוני כוח, ואז עברתי ניתוח, וטירונות, והכושר נמוך יחסית, אבל אני היפראקטיבי מאוד מתברר, ומי יודע...

לדעתי ריצה זה המון מנטליות, והפער בין כמה אתה מסוגל לכמה אתה רץ הוא מטורף,
תלוי בבנאדם.(דווקא להבדיל מכל אימון כח כמעט שאי פעם עשיתי).
אני אישית אף פעם לא רצתי לפי תכנית,
המטרה הייתה בעיקר בריאותית נפשית, פיזית כדרך אגב, ושימור הכושר.
הייתי אומר שזו הסיבה שהפער בין הכושר למנטליות כזו גדולה, אבל גם לכוח או גוף לא הייתה לי ממש תכנית, יותר תבנית. מניח שזה בגלל שאני נהנה יותר מאימוני כוח, ושהכוח נגמר לפני המנטליות.

הנעל נוחה מאוד.

נערך לאחרונה:
אם זה זוג אחד לכל האימונים, אז לפי דעתי SABO DEADLIFT יהיו טובות.
הדבר היחיד הוא שיש כאלה שלא נוח להם לעשות איתה סקוואט.

• פותח/ת השרשור
רצתי עכשיו שני סבבים של 12.5 דקות, חמש דקות הליכה בינהם. עכשיו צועד ואצעד עוד כמה קילומטרים כנראה.

השיא 13 קילומטר, במקום השני בפער 8.5 קילומטר, ומשם זה רק מידרדר.
הייתי רץ קבוע בעבר, הגעתי ל30 דקות או קצת יותר, 3 פעמים בשבוע(לפעמים ככה, לפעמים ריצה קצרה ומהירה יותר).

הייתה תקופה שבה הייתי עושה ספרינטים,
הגעתי ל7(?) סבבים של 25-30 שניות ספרינט, ורק דקה-דקה וקצת מנוחה בינהם.

הייתה תקופה של רק הליכות, אולי ריצה כמה דקות ואז הליכה ארוכה.

מאז הייתי רץ תקופות, והכושר הדרדר, והייתי רץ מדי פעם ל2-3 קילומטר. אחרי תקופה כזו פתאום רצתי את ה13 קילומטר(אחרי שעברה שנה וחצי בערך מאז ה8.5...)

עבדתי בעבודה מאוד פיזית, והמטרה העיקרית היא אימוני כוח, ואז עברתי ניתוח, וטירונות, והכושר נמוך יחסית, אבל אני היפראקטיבי מאוד מתברר, ומי יודע...

לדעתי ריצה זה המון מנטליות, והפער בין כמה אתה מסוגל לכמה אתה רץ הוא מטורף,
תלוי בבנאדם.(דווקא להבדיל מכל אימון כח כמעט שאי פעם עשיתי).
אני אישית אף פעם לא רצתי לפי תכנית,
המטרה הייתה בעיקר בריאותית נפשית, פיזית כדרך אגב, ושימור הכושר.
הייתי אומר שזו הסיבה שהפער בין הכושר למנטליות כזו גדולה, אבל גם לכוח או גוף לא הייתה לי ממש תכנית, יותר תבנית. מניח שזה בגלל שאני נהנה יותר מאימוני כוח, ושהכוח נגמר לפני המנטליות.

הנעל נוחה מאוד.
תודה 😃
אני גם רץ, בעבר לא יכלתי לרוץ יותר מחצי קילומטר והייתי נראה כאילו אני בהתקף אחרי חמש חזרות סקוואט(תבין כמה הסיבולת לב ריאה בפח)
התחלתי לאט לאט ופשוט התמדתי ב2 ריצות בשבוע ושלשום רצתי כבר 8 קילומטר, עם שירים טובים באוזן שאתה אוהב זה נהיה קל והזמן עובר בטיל
תנסה אולי מסלולים שאתה אוהב, זה גם תורם
יש אתר מומלץ להזמין את הSabo שלא יעשוק אותי במשלוח?

קודם כל הריצה - למי שרץ פה, יש המלצות לנעלי ריצה טובות? משהו שבעיקר יהיה נוח לרגל ולא יפריע
לא מתכוון להשתמש בזה לאימוני כוח, אלא רק לריצות והליכות, ריצות ארוכות של 8 קמ+ רק משהו מארץ, מאשדוד אם זה משנה

ולגבי אימוני כוח - זה פחות דחוף לי מהנעלי ריצה אז אפשר גם מהאינטרנט,נעל פשוט לאימוני כוח, סקוואט בנץ' דד פרס, נעל רק לאימונים כמעט
השתמשתי עד עכשיו באיזור השנה וחצי בוואנס אולד סקול, אבל הן התחילו להקרע אז אני רוצה להחליף ואולסטאר אני פחות אוהב
קניתי ריבוק לריצה, היום כבר רץ איתם בחוץ 3 ק''מ 12:03-12:30, אצלי כבר שנה ושרדו מצויין.
קניתי באיזה בוטיק ליד הבית, כל ריבוק/נייק/אדידס וכ'ו יהיו לך טוב. תקנה מה שמתאים לך

תודה 😃
אני גם רץ, בעבר לא יכלתי לרוץ יותר מחצי קילומטר והייתי נראה כאילו אני בהתקף אחרי חמש חזרות סקוואט(תבין כמה הסיבולת לב ריאה בפח)
התחלתי לאט לאט ופשוט התמדתי ב2 ריצות בשבוע ושלשום רצתי כבר 8 קילומטר, עם שירים טובים באוזן שאתה אוהב זה נהיה קל והזמן עובר בטיל
תנסה אולי מסלולים שאתה אוהב, זה גם תורם
יש אתר מומלץ להזמין את הSabo שלא יעשוק אותי במשלוח?
אצלי החוזקה זו הליכות, יכול ללכת שעתיים כאילו כלום:37mv:
פשוט משעמם לרוץ, משעמם כי קשה(הגיוני, נו) ואי אפשר להתכתב.

• פותח/ת השרשור
אצלי החוזקה זו הליכות, יכול ללכת שעתיים כאילו כלום:37mv:
פשוט משעמם לרוץ, משעמם כי קשה(הגיוני, נו) ואי אפשר להתכתב.
כן גם אצלי, כשיש חשק ויש אווירה טובה או מקום טוב ללכת אני הולך בכיף, הלכתי פעם 25 אלף צעדים על 0 שעות שינה, וביום אחר 35 אלף צעדים בנוסף ל7 קילומטר ריצה לפני
ופיתחתי הרגל של 10 אלף צעדים כל יום
טוב נו זה אחלה, ככה אפשר לאכול יותר לרעבים בינינו:91:😋🍴

נו נכון זה משעמם, אבל רק כשאין כלום ברקע
כשהאוזניות שלי היו בתיקון(יותר משבועיים איתם) כל ריצה הייתה פשוט סיוט וקרב מנטלי, מאז שהן חזרו זה נהיה ממש כיף
פשוט רצים בכיף עם שירים שאתה מכיר ואוהב ומזמזים בראש תוך כדי, לי זה ממש זורם

בלי עקב יש את SABO GOODLIFT, נראה לי ל @kotzer יש נסיון איתן. יש גם את SABO DEADLIFT שהם בלי עקב ועם סוליה ממש דקה, אחלה לדדליפט, סקוואט לא ניסיתי איתן, אם אתה מסתדר לעשות סקוואט יחף לדעתי לא אמורה להיות בעיה לעשות עם הנעליים האלה

לי אישית יש את Reebok CF Lite TR
נעל מצויינת שאני משתמש לסקוואט ודדליפט.
מדבר על לאו באר סקוואט, היי באר אני לא יכול עם הנעליים האלה כי יש לי בעיות גמישות בקרסוליים אז אני חייב עם עקב מוגבהה
לגבי נעלי ריצה יש לאסיקס נעליים טובות, הג'ל נימבוס.
יש לי גם את הריבוק וגם את הסאבו ולכל אחת מהן יתרונות משלה, אבל אני אוהב יותר את הסאבו גודליפט, למרות שהיום עם הדדליפט פרו אני לא רואה סיבה ללכת על משהו אחר מבחינת הנעליים המיועדות.
אבל תכלס הנעל שאני הכי אוהב והכי טובה זה vivobarefoot, שאני משתמש בה גם כנעל ליום יום

לסקוואט, אם אתה לא רוצה עקב, אתה מחפש משהו עם סוליה דקה וקשיחה. זה יתן לך יציבות. היתרון באולסטאר, שהיא דקה, החסרונות שהיא לא קשיחה, והיא גם צרה. הקשיחות פחות משנה מרוב שהיא דקה, אבל זה שהיא צרה, זה חיסרון.

זה מאוד תלוי הטכניקה של הסקוואט שלך אני חושב, לעמידה רחבה מאוד, האולסטאר מושלם, לעמידה צרה יותר, נעל צרה זה חיסרון.

בקיצור, אתה מחפש נעל כמו אולסטאר אבל רחבה יותר. באופן אישי, לא ראיתי כאלו נעליים, או לפחות לא כאלו שמצדיקות את המחיר שלהם. לכן אני פשוט משתמש באולסטאר.

לדדליפט, פרס, וכל תרגיל כוח אחר, אותם עקרונות של נעלי סקוואט תקפים גם להם. רק שלבנץ' אתה מחפש נעל שלא תחליק, נעלי טיפוס הם לפעמים הכי טובים לזה.

אני פשוט משתמש האולסטאר להכל, כי אין לי כוח להחליף נעליים או לקנות כמה זוגות. אבל הנעל האולטימטיבי תהיה נעל שלא מחליקה, עם סוליה דקה וקשיחה לדעתי. אבל לא ראיתי כאלו.

לריצה, כל חנות נעליים ימליצו לך על זוג כזה. בתור אחד שהתחיל לרוץ, הטכניקה של הריצה הרבה יותר חשוב בשביל הנוחות והבריאות של הרגליים שלך. קוראים לזה ריצה שקטה. כרגע אני רץ בלי אוזניות כדי שאוכל לשמוע את הרגליים שלי, ולרוץ הכי שקט שאני מצליח, זה מבטיח פחות עומס על הרגליים.

אני חושב שזה גם תלוי איך אתה רץ, יש אנשים שהם רצים על בהונות הרגליים לעומת רצי עקבים (אני כזה). אבל בגדול, לאדם שלא שמן כמוני, הייתי קונה נעלי ריצה פשוטות. ולאדם שמן כמוני, גם עם נעליים מושלמות, הטכניקה קריטית.

מישהו מכיר את adidas kaiser 5?
KAISER 5 GOAL BOOTS
ראיתי אותן במקרה במגה ספורט, נעליים שמיועדות לכדורגל על אספלט אבל יש להן עקב יחסית גבוה וסוליה קשיחה.
קניתי אותן בערך ב-250 ש"ח ובינתיים הן אחלה..

אחרי כמה שבועות ראיתי במקרה ערוץ ההיסטוריה תכנית עם סטרונגמנים ופתאום אני רואה את Nick Best עם אותה נעל ב-0:33

נערך לאחרונה:
לכל אלו ששוברים את הראש על נעליים.
הנה הסקוואט והדדליפט הטבעי הכבדים ביותר בארץ, תשימו לב לנעליים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית