עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
300 גרם כנפיים 900 קל'
3 ביצים וכף שמן 330 קל'
200 גרם חלווה 1000 קל'
2 יוגורטים 250קל
100 גרם קורנפלקס כריות 470 קל'
פופקורן 480 קל
שקית במבה 420 קל
קולה 200 קל
4300 קל' (את הקולה לא מחשיב וכן מחשיב בו זמנית)
2-3 אימונים בשבוע משקלים נמוכים מאוד יחסית (התחלתי לפני שבועיים שלושה)
לאסלח לי שאני שופט, אבל לא מפריע לך שאתה אוכל כל כך הרבה זבל?
יודע על עצמי שאם הייתי אוכל ככה המצב רוח שלי היה משתנה בבומים וכנראה הייתי הולך בהרגשה חרא כמעט כל הזמן
לא לא, אחרי ובלי העצמות300 גרם לפני בישול אן אחרי? אתה כנראה מדבר על 300 גרפ לפני בישול
איפה ראית ש3 ביצים זה 189?300 גרם כנפיים זה 564 קלוריות.
3 ביצים זה 189 קלוריות.
לא המשכתי לספור את השאר, אבל אתה לא סופר קלוריות נכון.
MyFitnessPalאיפה ראית ש3 ביצים זה 189?
ואיפה 300 גרם כנפיים זה 564?
כנפיים רשמת אותם במצב נא?MyFitnessPal
זה ביצי מדיום.
לארג' זה 216.
האמת שלא, אבל גם לא בלי עצמות, אבל רק מהספירה השגויה של הביצים, אני רואה שהבחור מעגל וסופר לא נכון.כנפיים רשמת אותם במצב נא?
הבנתי תודה 😃האמת שלא, אבל גם לא בלי עצמות, אבל רק מהספירה השגויה של הביצים, אני רואה שהבחור מעגל וסופר לא נכון.
האמת שדווקא הנתונים שלו לגבי הערך של ביצה יותר מדוייקים לפי מה שאני יודע,אבל רק מהספירה השגויה של הביצים
בן נראה מה @Yuval Maimon אומר, אולי תעזור לנו לדעת מה הם הכמות הקלוריות אמיתית במזונות המדוברים.
אני מקפיד לאכול כל יום את התפריט, ולא עושה מאמץ מיוחד ביום יוםהוא נע סביב ה-3500 אני משער, אבל זה לא העניין לדעתי.
אם הבנתי נכון, הוא רק שבועיים-שלוש בתהליך. זה כלום זמן, סבלנות. עלייה במסה היא בד"כ איטית אם לא רוצים לצבור יותר מדי שומן בדרך.
____
בערך 0.5-1.5% ממשקל הגוף בחודש זה קצב העלייה הרצוי. תישקל מדי יום, תעשה ממוצעים שבועיים ותראה עוד חודש איפה אתה עומד מבחינת קצב עלייה. לדוגמה, אם התחלת במשקל 68 בממוצע הראשון שלך העלייה בממוצעים חודש אחרי זה אמורה להיות עד לאזור 68.5~69 ק"ג.
אתה יכול להתחיל אפילו מהניטרלי שלך ולהוסיף עוד קלוריות כשאתה נתקע.
*נסה לא לבסס את עצמך על ג'אנק. אם אתה לא מרגיש מפוצץ מאוכל שלב גם ירקות, פירות וכו'.
כמה שאלות - כמה היום שתיארת כאן הוא טיפוסי עבורך? יש ימים שאתה אוכל פחות ממה שאתה כותב כאן? אתה עובד בעבודה פיזית או מבצע פעילות גופנית לא-מכוונת בכמות גבוהה בחיי היום יום שלך? (נניח הולך המון, עובד בסבלות, שליחויות וכו'...).