הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשאר תקוע על 4000, מה קורה פה??

בטטה

משתמש מתחיל
37
1
נק' מוניטין:
34
37
1
שוקל 68 1.82.

התחלתי באיזה 2600 ואז קפצתי ל3000 ואז ל4000 וזה לא זז פשוט. כמובן אני במסה, מה הולך פה? למה זה ככה?

300 גרם כנפיים 900 קל'
3 ביצים וכף שמן 330 קל'
200 גרם חלווה 1000 קל'
2 יוגורטים 250קל
100 גרם קורנפלקס כריות 470 קל'
פופקורן 480 קל
שקית במבה 420 קל
קולה 200 קל
4300 קל' (את הקולה לא מחשיב וכן מחשיב בו זמנית)

2-3 אימונים בשבוע משקלים נמוכים מאוד יחסית (התחלתי לפני שבועיים שלושה)

סלח לי שאני שופט, אבל לא מפריע לך שאתה אוכל כל כך הרבה זבל?
יודע על עצמי שאם הייתי אוכל ככה המצב רוח שלי היה משתנה בבומים וכנראה הייתי הולך בהרגשה חרא כמעט כל הזמן

• פותח/ת השרשור
סלח לי שאני שופט, אבל לא מפריע לך שאתה אוכל כל כך הרבה זבל?
יודע על עצמי שאם הייתי אוכל ככה המצב רוח שלי היה משתנה בבומים וכנראה הייתי הולך בהרגשה חרא כמעט כל הזמן
לא
300 גרם לפני בישול אן אחרי? אתה כנראה מדבר על 300 גרפ לפני בישול
לא לא, אחרי ובלי העצמות

זה calories in calories out
4000 זה סתם מספר
תוסיף אוכל תשקול את עצמך בשעות קבועות ותעבוד לפי השינוי.

אבל רק מהספירה השגויה של הביצים
האמת שדווקא הנתונים שלו לגבי הערך של ביצה יותר מדוייקים לפי מה שאני יודע,
מה גם שגם אם הנתונים שלך הם המדוייקים, כולל כף שמן (15 מל) זה צא אפילו יותר מ330 קל

בן נראה מה @Yuval Maimon אומר, אולי תעזור לנו לדעת מה הם הכמות הקלוריות אמיתית במזונות המדוברים.

הוא נע סביב ה-3500 אני משער, אבל זה לא העניין לדעתי.
אם הבנתי נכון, הוא רק שבועיים-שלוש בתהליך. זה כלום זמן, סבלנות. עלייה במסה היא בד"כ איטית אם לא רוצים לצבור יותר מדי שומן בדרך.
____

בערך 0.5-1.5% ממשקל הגוף בחודש זה קצב העלייה הרצוי. תישקל מדי יום, תעשה ממוצעים שבועיים ותראה עוד חודש איפה אתה עומד מבחינת קצב עלייה. לדוגמה, אם התחלת במשקל 68 בממוצע הראשון שלך העלייה בממוצעים חודש אחרי זה אמורה להיות עד לאזור 68.5~69 ק"ג.
אתה יכול להתחיל אפילו מהניטרלי שלך ולהוסיף עוד קלוריות כשאתה נתקע.

*נסה לא לבסס את עצמך על ג'אנק. אם אתה לא מרגיש מפוצץ מאוכל שלב גם ירקות, פירות וכו'.

כמה שאלות - כמה היום שתיארת כאן הוא טיפוסי עבורך? יש ימים שאתה אוכל פחות ממה שאתה כותב כאן? אתה עובד בעבודה פיזית או מבצע פעילות גופנית לא-מכוונת בכמות גבוהה בחיי היום יום שלך? (נניח הולך המון, עובד בסבלות, שליחויות וכו'...).

• פותח/ת השרשור
הוא נע סביב ה-3500 אני משער, אבל זה לא העניין לדעתי.
אם הבנתי נכון, הוא רק שבועיים-שלוש בתהליך. זה כלום זמן, סבלנות. עלייה במסה היא בד"כ איטית אם לא רוצים לצבור יותר מדי שומן בדרך.
____

בערך 0.5-1.5% ממשקל הגוף בחודש זה קצב העלייה הרצוי. תישקל מדי יום, תעשה ממוצעים שבועיים ותראה עוד חודש איפה אתה עומד מבחינת קצב עלייה. לדוגמה, אם התחלת במשקל 68 בממוצע הראשון שלך העלייה בממוצעים חודש אחרי זה אמורה להיות עד לאזור 68.5~69 ק"ג.
אתה יכול להתחיל אפילו מהניטרלי שלך ולהוסיף עוד קלוריות כשאתה נתקע.

*נסה לא לבסס את עצמך על ג'אנק. אם אתה לא מרגיש מפוצץ מאוכל שלב גם ירקות, פירות וכו'.

כמה שאלות - כמה היום שתיארת כאן הוא טיפוסי עבורך? יש ימים שאתה אוכל פחות ממה שאתה כותב כאן? אתה עובד בעבודה פיזית או מבצע פעילות גופנית לא-מכוונת בכמות גבוהה בחיי היום יום שלך? (נניח הולך המון, עובד בסבלות, שליחויות וכו'...).
אני מקפיד לאכול כל יום את התפריט, ולא עושה מאמץ מיוחד ביום יום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית