הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הרעבות ו STARVATION MODE - חרטא.

• פותח/ת השרשור ohayon
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

ohayon

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
0
130
0
לכל מי שחושב שהרעבות, ואכילה של 300 קלוריות, וקצת קלוריות וכו מוריד את חילוף החומרים בחצי וכו וכו וכו וכל הנטורפתים והתזונאים שמזיינים על זה את המוח, אז לייל מדבר על זה פה:
http://www.thefactsaboutfitness.com/research/lyle.htm
לפי הניסוי שערכו בערך, הנטו RMR יורד ב 10 אחוזים, כלומר גם עם הרעבות וכדומה, הירידה היא של 40 אחוז - אבל 30 אחוז מהם זה בעצם בגלל הירידה במשקל - גוף קטן יותר שורף פחות קלוריות, ורק כ 10%, לא כ 50% כמו שכולם אומרים - נובעים מ ADAPTIVE.

לכל מי שחושב שהרעבות, ואכילה של 300 קלוריות, וקצת קלוריות וכו מוריד את חילוף החומרים בחצי וכו וכו וכו וכל הנטורפתים והתזונאים שמזיינים על זה את המוח, אז לייל מדבר על זה פה:
http://www.thefactsaboutfitness.com/research/lyle.htm
לפי הניסוי שערכו בערך, הנטו RMR יורד ב 10 אחוזים, כלומר גם עם הרעבות וכדומה, הירידה היא של 40 אחוז - אבל 30 אחוז מהם זה בעצם בגלל הירידה במשקל - גוף קטן יותר שורף פחות קלוריות, ורק כ 10%, לא כ 50% כמו שכולם אומרים - נובעים מ ADAPTIVE.

כלומר הייתה ירידה של 40 אחוז בניסוי ספציפי.
לא רואה איך ניתן לחשב כמה נובע מהפגיעה בחילוף החומרים וכמה נובע מאובדן המשקל.
בנוסף הוא מציין את המאמר, אני הייתי רוצה לראות אותו, לפני שאני מגיע למסקנות האלה.

• פותח/ת השרשור
הוא מציין שהיה ירידה של 40 אחוז, אבל 25-30 מהם כתוצאה מהירידה במשקל עצמה, גוף קטן יותר - שורף פחות קלוריות.

הוא מציין שהיה ירידה של 40 אחוז, אבל 25-30 מהם כתוצאה מהירידה במשקל עצמה, גוף קטן יותר - שורף פחות קלוריות.

אני מציין, שהירידה היא בגלל ההרעבה, ורק 5% בגלל הירידה במשקל.
גוף מורעב שורף פחות קלוריות.

עזוב חילוף חומרים,זה הדבר החשוב ביותר?
זה שהגוף שלך לא יכול לתפקד בצורה נורמלית על 300 קלוריות לא מעניין אותך?

• פותח/ת השרשור
אנ1רקסיה שליטה!
סתם, הוכחה חיה לזה זה השואה אגב..(דוגמא קיצונית), אבל אחרי זה הלפטין נדפק לגמרי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית